дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 853
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
данайче аз с мойто пес не знам как ще е Crazy той е царя на леглото у нас....спи на моята възглавница и от там мърдане нямааа хаха
сега като тръгна да раждам ще му обръсна козината до кожа Laughing става многоооо смешен,но не пуска и косъмче поне 3 месеца Party

# 436
Мартичка Брех ! Ами освен нови пози да пробвате  Whistling При нас стана 1 час след секса  Blush Ма то си беше...ммм не мога да го опиша  Embarassed
danaya80, Франчи Вие си имате песове, мен пък ме хвана хормона и сега искам рибки  Crazy Мъжо се предаде сега гледам из нета и си харесвам  Laughing

# 437
Скай, с маста не става тежка питката, все пак зависи колко сложиш. А за рибата - за мъжо е, аз ще съм на наденички и салатка  Peace

# 438
Франческа като идваш до джъмбо ако чуеш от някъде врява с музика и фалшиво пеене да знаеш ,че съм аз Joy.Разчистила съм се,разтворила навсякъде и си припявам..Горките ми съседи.
От довечера и моята кучица ше е при нас,ама толкова гадни косми пуска ,не ми се мисли...Сега хубаво да изчистя да си цапа на спокойствие после..

# 439
Мартичка Брех ! Ами освен нови пози да пробвате  Whistling При нас стана 1 час след секса  Blush Ма то си беше...ммм не мога да го опиша  Embarassed
Ау чак мен ме хвана срам  Embarassed  Wink Grinning Hug
  Анхелче, странното е и че при мен нощем ме е страх а през деня съм смела... Rolling Eyes да се чуди човек защо  newsm78 Simple Smile
Мартичка ох,  Tired сигурно е много гадно...дано бебче  тръгне скоро и да изненада и доктори и всички  Praynig много ще да е изнервящо това.... Hug

Питката втасва за втори път и ще е пека  Party Heart Eyes
Количката дойде ама  като дойде ММ тогава ще разопаковам кашоните, че да не се напъвам сега сама   Simple Smile

# 440
данайче аз с мойто пес не знам как ще е Crazy той е царя на леглото у нас....спи на моята възглавница и от там мърдане нямааа хаха
сега като тръгна да раждам ще му обръсна козината до кожа Laughing става многоооо смешен,но не пуска и косъмче поне 3 месеца Party

Хахахаха,и ние сме така.По някога се събуждам нос в нос със него. Laughing.Интересното е,че спи само на моята възглавница и натиснат в мен.При половинчо ходи само като ме няма.това е зимата,а лятото му е горещо и на него.
За фризурата-ако го обаскаме ще си загуби чара,хахаха помиярчето на кака.С космите ще се справим като всеки ден се минава и чисти.Само малко се притеснявам как ще приеме бебо и дали ще се адаптира.Силно се моля да е така  Praynig
мама зайка,аз едни рибки уморих.Не ща повече хиххи

# 441
От довечера и моята кучица ше е при нас,ама толкова гадни косми пуска ,не ми се мисли...Сега хубаво да изчистя да си цапа на спокойствие после..

Миленка,ела да видиш в нас какво е като почна с прахосмукачката.Не стига,че и песа пуска косми,но и аз му правя конкуренция.Косата ми целогодишно си пада.Като сме си взели кучета ще си ги гледкаме.Поне аз съм на това мнение  Heart Eyes
А вие как мислите да запознаете бебо и кучо?Някой с опит ако се включи ще съм мнооого благодарна Hug

# 442

мама зайка,аз едни рибки уморих.Не ща повече хиххи

И от нашите едната току що предаде Богу дух. Дано мъжа ми не реши да й вземе заместник...

# 443
A Данайче така си е.Аз за това си я взимам ,че като гледам баща ми никак не я иска дори за временно.А и по-добре да си е около мен.Малко по-малко като се роди бебчо ще свикна да чистя постоянно и след двамата;))).Сега е трудно с тва шкембенце ,но още малко.
За запознаването на двамата..Сигурно като влезем ще я викна да и го покажа.Малко по малко ще и позволявам да се доближава и да го подуши.Мисля ,че много добре разбира какво се чака-аз съм единствената от всички около нея ,на която не скача да се прегръща.А го прави като човек Heart Eyes
О моя иска да си вземем и рибки...и познайте какво..ТАРАЛЕЖ..луд човек..Ще се опитам да го разубедя,мисля че кучето е достатъчно..Цял живот все животни около мен,ама вече нямам нерви:)

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 14:10 от Milena_87

# 444
  • София
Не мога да ви изчета, сутринта рано ходих за кръв и урина , дано хемоглобина се е вдигнал baby_neutral
Гледам за пръцкане говорите - ами то човещина - хубав човек лошо не задържа хихихи
Аз забърках едни пълнени чушки и вече съм труп пред компа. мързи ме та две не виждам Heart Eyes

# 445
хИлоУуу   nuts

Стефанелче ... аз ползвам вакуумните торби за прибиране на дрехи, които не нося ... в момента  Whistling Mr. Green и за зимните, че заемат място. После ще направя смяна на правителството  Mr. Green зимните навънка, летните в торбите  Wink

Хороскоп за деня - Дева
Днес избягвайте затворените пространства и заседналия начин на живот. Joy Joy Joy

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

хайде всички девички ... излизайте от коремите на мамите си  Joy

Велвиамо ... и ти ме изкърти с тоз хемоглобин  Crazy ... браво на вас  Hug
Браво за кръвното ... дръж фронта още малко  Heart Eyes

Flowers  Praynig още малко миличка .. още малко остана  Praynig Hug

Мария ... и на мен мъжо ми каза, че онзи ден ме е чул да хъркам  hahaha питах го по гръб ли бях - той каза ДА и ми стана ясно  Mr. Green Просто по този начин се притискат белите дробове и за това се получава така.  Crazy

unforgiven ... по добре пий едно но-шпа - за отпускане на мускулатурата ... не мисля, че ще имаш проблем от пътя   Hug

sentex ако при вас е жега .. ела да видиш как е при нас  sweating

Отивам да  prostor и се връщам после да дочитам  Crazy

# 446
 Здравейте  Grinning Аз преди малко се прибрах, ходих днес на тонове и малко по задачки, ама на тази жега не се издържа!
 nikita_gd гледам за Макмирор си питала, значи аз ми останаха точно 7, защото не ги понасях много много, сложих си само 5 и ги спрях, ако ще измислим някакъв начин да ти ги дам, няма проблем! Simple Smile
 Надявах се, че ще има нови бебчета, ама нъцки!

# 447
Мартичка ... ти май се ришила да ме изчакаш и двете да си раждаме заедно  Mr. Green Hug
Шегата на страна, но наистина гледай уикенда да не се спираш ... дано помогне  Praynig Hug
Като гледам и аз ще съм като теб, че не съм от най-подвижните ooooh!

Иначе аз като си смятам термина, се пада 09.09 заради Овуто. Може и при теб да е била по-късно  Heart Eyes

А за секса ... трябва да е по-бурен по принцип  Blush така, че довечера чакаме земетръс  Mr. Green А ако можеш и до оргазъм да стигнеш ще е супер  Crazy

Зайче ... това със стълбите е много относително  Crazy Качвам ги до 5-я етаж от както съм бременна ... еми нищо не е текло още  Joy

И едно инфо: В една друга тема се коментира за еднократната помощ. Разбрах обаче, че някой общини давали за новородени също пари /пак еднократно заради увеличавеното на прираста/  Crazy  Например в община Несебър давали за новородено 2000 лв, Поморие 500 лв и т.н.

Ако някой има повече инфо да пише  Wink
За съжаление Пловдив не влизал в тази графа  Tired

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 14:46 от F.a.t.e.

# 448
Аууу, Инна, как можа с тия пълнени чушки - любимата ми храна в тоя живот!!! Ама и аз съм купила и се каня да пълня, само не знам кога и дали ще се наканя, каквато съм мързелана  Confused
Анхелче, Ева, не се притеснявайте - както сте и с първа бременност, ако ви започнат контракциите нощем, почти със сигурност ще си родите през деня. Е, освен ако не се озорите до следващата нощ де  Crazy На мен ми започнаха в 10 сутринта, родих в 2 през нощта...

# 449
Ей ме на!Сега сколасах да ви изчета и да се отчета-на ЖК-то снощи нищо интересно-викам на док имам някакъв слабо оцветен секрет,а тя хем вика на ехографа няма нищо притеснително,хем-ами тая нощ може и да родиш........ newsm78Е,не родих!И онова "течение" или каквото и да беше там спря,ама аз цяла нощ не смея да заспя,че не знам как ще се събудя.И така .....продължавам да чакам,когато дойде тогава........Иначе каза беба 3200,ама не вярвам много на тези измервания.
Мартичкане го мисли бебо,когато си реши ще тръгне!И да преносиш ще му мислят вариант,няма така да те оставят.Нека се роди жив и здрав само,пък когато тогава.

Общи условия

Активация на акаунт