дЪто бързо си вдигни и се отчети, че чакаме с интерес, поредната бейби вест!`09

• 27 454
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
Аз забърках пилешката яхния и сега къкри на котлона!
Любимия си дойдееее и почна земетръса у нас  Blush Blush
Ама трябва и да се яде!

У софЕто не дават такива еднократни за новородено - моята фирма дава скромно за всяко бебче, но е много хубав жест от тяхна страна!
А и аз - не се скапвам от разходки, ама на - ходя си, уморявам се, схващам се, чак стъпалата ме болят, ама нямаме още признаци! Ще ги видим нашите мързеливци!
Мартичка - хайде мила, давайте Wink Стискам палци

# 451
Чушките от Инка, питката от Ева, а аз мятам супата за довечера. Ще правя едно телешко варено. Тези дни ще пробвам и гювеч да метна, ама не ми се ще да ми топли цял ден печката, та може докато спим да си се готви.
За страхът - нормално е да е най-силен нощем. Но да знаете болниците били денонощни и да тръгнете да раждате няма как да не разберете и все ще ви приемат.
Във Варна допълнителни помощи не дават. То пари за дупките няма, народ до дупка, за какво да се харчат. Да се чудят после как да отварят още нови детски градини и места в училищата.. оле оле.. 

# 452
Edna ot nas, Miii, явно всички ходим в Св Димитър Simple Smile. Крайно време е другият път да се разпознаем вече!!! Hug
Аз ще ходя утре за кръв и тонове, а вторник или четвъртък на преглед.
Утре сутрин ще ходя да си взема документите Laughing

ee значи сутринта сме били и трите и с Mince, но никоя от нас не е прочела съобщението на другата кога ще ходи.... и пак не се разпознахме.... ooooh!

# 453
ee значи сутринта сме били и трите и с Mince, но никоя от нас не е прочела съобщението на другата кога ще ходи.... и пак не се разпознахме.... ooooh!

Ееее, чак мен ме е яд, че се разминавате  Mr. Green
Къде ви остана темата за срещите на софийските мами ... пишете си там тогава, ако тук нещо ви притеснява  Hug

# 454
sky* Не се хаби да правиш супа..имам  пилешка супа половин голяма  тенджера за ядене  Crazy Всичко има само да има кой да яде  Simple Smile
Питката стана супер..не сложих сирене, но ме е яд..другия път задължително със сирене  Heart Eyes и като невидяла направих цялата доза...а тя като се наду  #Crazy ще имаме питка минимум за 2 дни  Joy Ако ми бяхте на близо щях да раздавам да помагате  Heart Eyes Simple Smile
Ох, ще лягам, че съм станала рано и май чувствам умора  Sunglasses
До скоро  Hug
П.П. искам и аз пълнени чушки  Heart Eyes много обичам....ама при толкова ядене и то с омлетите за вечеря дето са запланувани само чушки липсват  ooooh! Не обичакм да хвърлям храна  Confused....ама се случва често  Confused

# 455
Ти хубаво имаш, ама Нико виртуално не яде.  Laughing Иначе ще се нареди и на пилешка, той супи и месо най-много обича. Днес пазарим с него в Кауфланд и сме се наредили на щанда с месото и сладура заявява - "ей това тука мамо, всичкото го ям. Ти си избери какво да ми купиш."  Joy Просто голям избор ми даде.
Ариел много уважавам фирми като вашата. Малко но от сърце!

# 456
Как ви се готви в тази жега бе хора?  ooooh! Аз се нося като маносана, саво вода и диня влиза в стомаха ми.
Мартичка, имаш подкрепата ми! Дано скоро чакането ти приключи! Някои момичета са родили след миене на прозорци, кола-маска... newsm78

# 457
И аз в клуба на готвещите,само дето при нас печката е на терасата ,която в момента изцяло е огрята от слънцето.Ужасно ,бъркам набързо манджата и бягам Crazy.Зеленце ми се беше прияло и сосно омирисах квартала на манджорляк.Безмесно,че ме домързя да изляза.Малко по-късно отивам за стерилизатор.Харесах един продавалнишки за 50 лева,че и за готвене на пара ставал и гаранция има.Ще я видим тая работа,довечера ще ви го покажа Simple Smile

# 458
Ами не ми се готви много, особено през деня в тази жега, но детето иска да яде манджа. Снощи баща му го мъчи на една чушчена, уж не обича, ама след възклицанията на таткото яде. Късно вечерта пак беше гладен. Та днес е мой ден да му угаждам да се компенсирам за снощи. ММ смята, че вкусът се възпитава също като характера и се е захванал да обязди капризите за храна на Нико. Аз пък съм с голям толеранс и никога не предлагам това, за което знам че не яде, а пък не е много редно така. С общи усилия напипваме златната среда.  Laughing

# 459
Мдам, с дребните вече няма искам-не искам - все трябва да има сготвено за тях  Whistling
Аз съм му метнала сега една тиквичка, чушка, лук, картоф и морков за крем-супа, той обича зеленчук всякакъв  Heart Eyes
И изведнъж ми светна, че имам едни кочани царевица за варене - я ме светнете как се варят - колко време най-вече? Имам и тенджера под налягане даже  Mr. Green
Мели, сега да не се хванеш за тия кочани като удавник за сламка, само за най-обикновена царевица си говорим и си разменяме рецепти  Naughty

# 460
Да ви навестя и аз да видя някое бебе дали не се е пръкнало ама не само за изкушения си говорите -подстрекателки такива...
Сутринта някой беше писал за гювеч е сега си го правя за мене само ,че без бамя .
За детето отделна манджа  за таткото - трета говорете ми за жега и купон покрай печката ...

# 461
Момичета, голям смях падна с вас - нямам много време за писане,но ви чета редовно Simple Smile

За пръцкането и аз съм така, особено преди да се добера да тоалетната та се чудих нормално ли е или не Thinking

Мартичка, стискам палци скоро да се случи събитието , че аз от сега съм изнервена , че ако пренося незнам Simple SmileФейт, и ти не се услушвай Hug

# 462
  • София
Как ви се готви в тази жега бе хора?  ooooh! Аз се нося като маносана, саво вода и диня влиза в стомаха ми.
Мартичка, имаш подкрепата ми! Дано скоро чакането ти приключи! Някои момичета са родили след миене на прозорци, кола-маска... newsm78
Хахахаха мила хич не ми се готви нито ми се яде манджа, ноооооо домашните любимци - мъжо и каката  все душата около печката Mr. Green

# 463
Вярно е, че като има дете вкъщи, трябва да има и ядене. Нашият откакто е при баба си, аз съм се уредила с готвенето - на 2 дена веднъж врътвам нещо...че някой път и на 3  Rolling Eyes

За паричките - за първо дете дават по 200 лв., за второ - 600...поне по последна информация, която имам. След като се роди бебо се подават някакви документи в общината и до месец след това ги изплащат. Аз обаче не съм запозната, т.к. става ли въпрос за документи, бумащина, общини, ютилити, банки...таткото си действа, аз ако трябва само някъде да се разпиша като президент  Mr. Green, за друго да не ме търси. Дето се вика - всяка жаба, да си знае гьола  smile3502 Нека да ни се родят живи и здрави бебките и ще си споделим и за тия плащания после  Simple Smile

Ариел в нашата фирма шефа дава по 500 лв. за бебче, казва, че така ни стимулирал за увеличаване на прираста в страната  Mr. Green

# 464
Привет на всички  bouquet Много готвите бе момичета, но като се замисля и аз от както съм в майчинство все творя нещо-сладко, солено. Последно правих кекса на Анхела. На таткото много му харесва тоя факт - всяка вечер различна манджа, а не като преди - сготвя в неделя и после чак в четвъртък Grinning
Фейтка, хайде мила, ще изтървеш датата Grinning Grinning, ама и аз го разбирам Тропчо - да не е луд да излиза в тая жега, а и до колкото разбрах момчето още си няма МПС 1stroller
Аз вчера бях на преглед - бебока излезе 3150, доктора каза че още не е слезнал надолу, така че преди 6-ди да не чакам \не че го искам преди тази дата, още не съм готова\ Blush Blush

Общи условия

Активация на акаунт