Любители на кучета - 30!

• 79 129
  • 754
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за труда! Страхотни сте!  Hug

# 16
жгмъц, благодаря за новата темичка  bouquet

Оставих сутринта Чарити в коридора. Прибрах всякакви потенциално интересни предмети Laughing Оставих й притворена врата на спалнята да й влиза въздух и светлина, но затиснах вратата така, че да не може принцесата да влиза в стаята. Да видим днес дали ще й е по-комфортно Peace

Колкото до проблемите с бездомните кучета, аз досега съм срещала двойки и тройки от тях по време на разходки. Има и някой инцидентно скачащи по единично към нас. Кварталната глутница от 6 кучета не я броя, защото те са ми добрички и не я доближават. Случвало се е някое куче да я залае на улицата, но досега, Слава Богу, не е имало инциденти. Аз обикновено само да видя някакъв негативен интерес към Чарити и започвам да шъткам много ядосано и не се е стигало до близки срещи.
Момичета, какви сладки кучовци имате Heart Eyes

# 17
Да не се хваля предварително, но мисля,че му хванах цаката за хапането.
Като се пробва да ме гризне, изквичавам силно, също, като едно малко кученце и излизам от стаята, той така се ошашави вчера, сви уши, дотича до мен, гледа ме едно жално, не разбирайки какво се е случило. Така няколко пъти и взе да вдява, даже тази сутрин за пръв път идва и седи само да го галиш без да си отвори устата. Явно до сега е приемал всичко, като игра, а сега почва да разбира, че не ни е приятно. Дано има ефект, сега остава само да науча и децата да го прилагат, защото наистина работи методът добре.

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 13:18 от Анонимен

# 18
Благодаря за труда   bouquet

Фея, не зная за времевото усещане на кученца - сигурно имаш право. Някъде из нета го четохме за 4-те часа, тъй като всичко е ново за мен при отглеждането на кученце - чета много и се ровя.. Някои неща имат стойност, други - не. Не мога да определя още кое как е, а и при всеки е различно. Лабри като малък много спеше, като го оставим за 5ч. бива. Но веднъж ни нямаше 12ч. и беше направил куп поразии, тогава беше прегризал каквото докопа..  Mr. Green  Явно му е писнало да си няма компания толкова време..

Фики, няма такова кученце, много ти е сладък душата - да е жив и здрав пу пу  Hug

Относно храната -  ние скоро преминахме от Педигри на Акана и не ми се вярваше, но приема я много добре, сякаш чак заглади косъма видно..  Joy 

Видях по-рано в темата, че имаше запитване за устната хигиена на кученце, четки и пасти - някой има ли мнение по в/са?

# 19
Намък в новата тема.
Жгмъц-благодарско Hug Hug Hug
Блонди-честита рожба и от мен,жива и здрава да е принцесата  bouquet
виж й нинждата дали червенее ,ама пък нашата не се ближе на свиките,явно не съм те разбрала добре,може би причината е друга Thinking
hailie-много са ти сладки жабетата,и както казва Фея-малкия с шортите на главата е умопомрачителен!  Very Happy Mr. Green
ФЕя-и аз не обичам това чувство  от допира с тинята,все си мисля,че е настъпя накаква гадина и стъпвам на тръни Tired
marta1-честит ви плувец Mr. Green
това беше от старата тема.
Жгмъц-весело изкарване на морето
hailie-изобщо не се учудвам,че никой не ти е помогнал,български манталитет Twisted Evilдобре,че не сте пострадали Naughty
Реа-много е сладка Нора,как царствено си лежи на възглавничките,хахахаха,гледа ви от високо Hug
Leisi_bb-да кажеш как е било после пребиваването в коридора.Преди и аз прибирах или вдигах всичко на високо,че имаше период/доооста дълъг/ в който всичко попаднало в полезрението й,биваше наръфано,но сега вече си е свикнала,може би и от годинките се кротва,та нищо не прибирам.Пупу,да не дърпам дявола за опашката,че не се знае кой ден ще ме изненада,ама съм се нагледала на какво ли не,та нищо не може да ме учуди вече-то не бяха балатуми,хавлии съдрани,книги изядени,шкафове,обувки,мокети,почти бутнат телевизор,изядена антена,изчагъркан диван  и тн и тн. Joy Joyсега ми е смешно,но в онези моменти хич не ми беше Whistling
Пандора-браво,че си намерила цаката.И ние правим същото понякога-уж си играем,ама гризка по ръката и като вземем да "вием" от болка и такъв поглед вади,че се спукваш от смях-върти оная ми ти глава наляво надясно,един жален поглед  и веднага идва,навира си главата в нас и слапата почва да ни придърпва ръката да я галим Laughing Laughing
това го писах сутринта,но нещо се прецака интернета,добре ,че си го копнах и го запазих,че иначе  Twisted Evil

# 20
Момичета, без да искам да ви четкам, но групичката, дето сте се събрали тук, сте наистина безценни като съвети и обмен на идеи за кученцата ни  bouquet
pandora,  нова мама84, започвам и аз да се правя на жестоко нахапана, за да престане моето диване да се забавлява с крайниците ми, когато си играем и когато по този нахален начин ме кара да си играем Peace
Няма да мога днес да разкажа как е била принцесата в коридора, защото мъжът ми се прибрал от командировка преди обяд и по думите му гледала толкова трогателно, че й отворил вички стаи, да не стои в коридора Joy Учудих се , защото той хич не я глези, дори е прекалено строг, та сега как реши той да е доброто ченге незнам Laughing
И понеже знаете, че все нещо не ми е ясно, да попитам по-знаещите: Чари постоянно си ближе крака.Казвам НЕ!, шъткам, даже я плясвам, хващам я за врата, викам й, не и не. Поглежда ме и продължава нагло #Crazy За други неща като кажа "не" разбира и спира, но затова се прави, че не ме чува и го ближе. Снощи се борих с ината й около половин час и малко по-късно пак я гледам ближе до несвяст ooooh! От това близане 4 месеца не може да й зарасне напълно крачето. Като я взехме мажех постоянно с йодасепт и мехлем, е тогава все едно й казвах ближи двойно ooooh! Затова и спрях да я мажа и вече съм вдигнала ръце от това да й се карам , когато ближе крака. Но като гледам колко малко й остава докато заздравее напълно и полудявам от ината й. Никога не съм й слагала яка, няма и да й сложа по този повод. Затова ако можете да ми дадете някакъв съвет как да я спра или пък да я оставя да го изяде този крак и да се свърши ooooh! И без това тя с него почти не ходи  Crazy
Извинете ме ако ви досаждам и все нещо питам Embarassed

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 14:34 от Leisi_bb

# 21
Фея,не разбрах какво не ти хареса от написаното ,та реагира така  Thinking
Беше достатъчно да споменеш,че не даваш свинско и това е.
Някой от момичетата беше споделило,че дава само домашно свинско,но това не е решение.
Не знам дали нашето куче оцеля заради името си Лъки или беше Коледно чудо,беше чудо.
Ако мога да предпазя и едно куче от подобно преживяване,дори ще го сложа в подписа.

Това е приятелчето на дъщеря ми/на нейна приятелка е/

Невероятно животинче е

Научи се чудото да минава оградата и направо у нас.
Толкова схватливо куче не съм виждала.Знае,че у нас я чакат трима другари и издебва когато те се хранят и бегом в къщата.

# 22
  • Варна
Да не ви изпусна
Тоби

# 23
Фея,не разбрах какво не ти хареса от написаното ,та реагира така  Thinking
Беше достатъчно да споменеш,че не даваш свинско и това е.
Явно опитът ми да се включа в твоя шеговит тон за съвместното съжителство с прасе се е оказал неуспешен, Джоджо. Съжалявам за объркването. Това е най-големият риск при писменото общуване - лесно е написаното да прозвучи противоположно на емоцията, която всъщност си вложил...

Лейси, има специални ръкавчета, които да пречат на близането. Ей сега ще намеря линк. Пак ще препоръчам пръскането с Ветерицин, защото той не мирише на нищо и няма да провокира усещане за нечистотия => нужда от изблизване на лекарството.

П.П. Ето линк към два продукта, които могат да помогнат, Лейси: лепенки против близане на крака и превръзка за заздравяване на рани. Кажи, ако линкът не ти се отваря, ще ги търсим другаде.

Киа, за устната хигиена: тук масово се мият зъбите на домашните кучета. Гранулираната храна се набива между и върху зъбите така, както би станало с шоколадова бисквита. Храната започва да гние, с което разваля дъха на кучето, предизвиква възпаления на венците и повреждане на зъбите. Ако и моето куче ядеше гранули, бих мила зъбите му.

Естера, почеши го зад ушите от мен туй съкровище  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 15:51 от Фея Кръстница

# 24
Да не ви изпусна  Hug

# 25
Фея,на мен ми се случва често да не ми работят емотинките и става объркване... Hug

Тоби е готин  Grinning

# 26
marta1-честит ви плувец Mr. Green
това беше от старата тема.

Мерси, Нова Мама Hug После заспа още в кухнята, докато ние вечеряхме. Не съм го пренасяла така на ръце откакто беше бебе. hahaha

Тоби е като излязъл от списание. Heart Eyes

Норчето си е фина дама със стил! Hug

"Джейми и вълшебното фенерче" си заслужава СПА процедурите преди разходка. Simple Smile

# 27
Лейси, разбирам, че линкът, който дадох по-нагоре не се отваря.

Ето продуктите за предпазване от близане на рани по краката:

www.nurturedpets.com/Products.aspx#consumer
www.healerspetcare.com/products/leg-bandage-with-gauze-inserts

# 28
Норчето и Тоби са страхотни! Браво на Норка къде си е намерила място Party . А Тоби като някой крал на трон Whistling

Нова мама, как отбелязваш всички Heart Eyes , много си внимателна Hug

Фея, няма ли да ни зарадваш с някоя снимка/ клипче Heart Eyes . Страшен кеф ми е да го гледам тоя мечок Party .

Момичетата, които сте на море с кучовците, да не забравите да пуснете по една снимка Naughty Mr. Green

# 29
Фея, няма ли да ни зарадваш с някоя снимка/ клипче Heart Eyes .
Ще трябва май да огледам довечера къщата за скрити камери...

Точно вчера тръгнах да качвам едно филмче на Беро в каяка, но мъжа ми си дойде и не успях да довърша мисията. Пък ти така внезапно, но навреме да ме питаш, съмнително е  Wink

Марта, аз се научих да масажирам бобтейла, че нали като са пО на възраст, вече предпочитат масажа пред галенето. Туй старите кости друга грижа искат. Дзверът направо прибелва очи от кеф, като му замачкам главата, задните крака или таза.

Общи условия

Активация на акаунт