Любители на кучета - 30!

• 79 133
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
Фея, има ли някакъв специален начин по който се прави масажа? Че то и моя Скоти вече е на 7 год. и половина (неговата порода живеят около 14-16 години) та може и аз да му помачкам старите кокали  Mr. Green

Видях снимки на много сладки кучовци  Heart Eyes

# 31
  • На един клон
Фея,ще литна и ще ти дойда на гости,кукумявки масажираш ли?Мога и да гледам жално,хахаха.
Моят покоен Карло също много обичаше - мачках го в областта на холката и по задните бутчета.Дори и зайката обича. А бе не са тъпи животинките хич...

# 32
Това е информация, която от маса време искам да публикувам, а все забравям...

Кардио-пулмонарна първа помощ за кучета (сърдечен масаж и изкуствено дишане)

Инструкции, които могат да бъдат отпечатани:

http://www.berner.org/pages/dogcpr.pdf

Видео инструкции:

# 33
Бълхлясала била, заради това се ближе. Огромни, тлъсти бълхи щъкат  Sick Явно това, с което я пръсках досега, не действа. Утре ще търся от ампулите.

# 34
Фея, няма ли да ни зарадваш с някоя снимка/ клипче Heart Eyes .
Марта, аз се научих да масажирам бобтейла, че нали като са пО на възраст, вече предпочитат масажа пред галенето. Туй старите кости друга грижа искат. Дзверът направо прибелва очи от кеф, като му замачкам главата, задните крака или таза.

За клипчето: +1 smile3521
За масажа: моят е двегодишен юнак, но  по време на масаж може да заспи от кеф. hahaha Особено обича мачкане по главата и врата.
А Беро с такова обгрижване има всички шансове да е дълголетник. Дано!

Блонди, поне вече знаеш от какво е и можеш да вземеш мерки.
ЧРД на бате Криско!  Gift

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 19:49 от marta1

# 35
Блонди, неприятно е това с бълхите, дано ги уморите бързо  Peace Да ти е жив и здрав Криско  nbirthday

Значи за масажа е нищо по-специално, просто го хващам и го мачкам кучо, така ли  newsm78

# 36
Фики, аз се учих от тези клипчета. Жената е дипломиран масажен терапевт за коне и кучета и обяснява много хубаво различните техники, приложими за различните мускулни групи и зони на тялото.

Кукумявке, ще трябва да се наредиш на опашката, която са оформили мъжа ми, децата и кучето Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 20:44 от Фея Кръстница

# 37
  animal037  скок  animal037 скок  animal037  леле ,колко сте изписали(връщам се да ви чета)

# 38
Хайде и от нас по една снимка. Скоро не съм пускала.   Blush

# 39
Feeling, понеже първата порода ми е слабост - да кажа - сладко, сладко нежно сладурче...
Как отпразнувахте РД на Тара? Торта прави ли  Wink Heart Eyes

# 40
Feeling, какво гняви Ая? Тара се е усмихнала Simple Smile

Ето го филмчето с каяците. Децата вече се бяха уморили и аз ги теглех на буксир, а мъжът ми плуваше. Качеството е лошо, понеже съм снимала през защитен джоб.

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 23:05 от Фея Кръстница

# 41
Фийлинг, Ая е невероятна Heart Eyes . И Тара е много сладка муцунка, все едно се смее Laughing

Фея, няма ли да ни зарадваш с някоя снимка/ клипче Heart Eyes .
Ще трябва май да огледам довечера къщата за скрити камери...

Точно вчера тръгнах да качвам едно филмче на Беро в каяка, но мъжа ми си дойде и не успях да довърша мисията. Пък ти така внезапно, но навреме да ме питаш, съмнително е  Wink

Joy Joy Феичка, поглези ни миналата седмица с много снимки и клипчета Blush , а на мен ми хареса Grinning и за това сега сама си искам Whistling . Hug
Страхотен е, хехе, и със спасителна жилетка ли е? Laughing Децата са куклички Heart Eyes

# 42
Фантастична Ая.
Тара е толкова усмихната, че веднага си оправих настроението от тази снимка. Ето това е терапевтичната сила на лапчовците! Heart Eyes

Фея, толкова е кротък! Винаги ли е така, когато е в каяка?
 Hug

# 43
Feeling, понеже първата порода ми е слабост - да кажа - сладко, сладко нежно сладурче...
Как отпразнувахте РД на Тара? Торта прави ли  Wink Heart Eyes

Hug

Торта от кучешки пастет и бисквитки. Омете я от раз. Даже време за снимка нямаше.   Laughing

Feeling, какво гняви Ая? Тара се е усмихнала Simple Smile

Ая от няколко дни влачи навсякъде с нея едно плюшено кученце. Извади му очите, носа,...   ooooh!   Дъвка му опашката и го носи за ушенце.   Laughing

Тара и на нас ни изглежда усмихната така. Голяма веселушка е.   Heart Eyes

# 44
Страхотен е, хехе, и със спасителна жилетка ли е? Laughing Децата са куклички Heart Eyes
Благодаря, Хейли.

Да, със спасителна жилетка е. За всеки случай, че езерото е огромно, а той хем има много козина, хем е вече старичък.

Марта, винаги е толкова спокоен, да. В началото кучето седи в носа на лодката. Невероятна картина е, особено при насрещен вятър. Хора с моторници специално идваха до нас, за да ни видят  Laughing След известно време карам Беро да легне, да го понамокря. От там той почва да дреме, докато не стигнем до кея.

Общи условия

Активация на акаунт