Къде в Бургас (33)

• 100 496
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Здравейте!

Къде в Бургас продават продукти на John Frieda? Освен в DM, където изборът е ограничен.

Още едно питане: къде има детски пантофи Befado? Преди време имаше добър избор в Карфур, но скоро не са зареждали.

Благодаря предварително на отзовалите се! Hug

# 196
  • Бургас
Здравейте!

Къде в Бургас продават продукти на John Frieda? Освен в DM, където изборът е ограничен.

Още едно питане: къде има детски пантофи Befado? Преди време имаше добър избор в Карфур, но скоро не са зареждали.

Благодаря предварително на отзовалите се! Hug

Продуктите на John Frieda ги има и в аптеката на Водната палата и в Лили в Мол Галерия. Мисля, че и ДМ съм ги срещала. Предполагам ще ги има и в други аптеки и магазини - напоследък е доста разпространена марката.
Само за протокола - ползвам лилавия шампоан от серията за обем и не съм особено очарована, като се има предвид, че не съм с много фин косъм. Сестра ми е много доволна от сребристия шампоан за кафява коса - давал много хубав блясък.

# 197
  • Бургас

Точно миналата седмица питах тук същото.  Peace
Писах до вносителите и ми отговориха това:
В Бургас можете да намерите наши стоки на следните места:

- магазин Франклин - ул. Македония 22
-ТЦ Престиж 2 сутерен 11 м-н

Ходих и в двата магазина. В единия нямаше никакви пантофи от номера на дъщеря ми (31), в другия пък нямаше за сина ми. Отделно цените са с около 3 лв по-високи от тези в сайта. Та ако купуваш повече от 2 чифта по-добре да си поръчаш директно от сайта им. Доставката над 50 лв е безплатна.  Peace
http://www.ilinor.bg/partners/produkti/14

# 198
  • Бургас
Здравейте!

Вчера купих на сина ми пантофи на тази марка от мгазинчето в Престиж 2,имаше 5-6 модела.

# 199
  • Бургас
Малко по-встрани от темата, обаче се надявам някой да е светнат.
Искам да запиша детето на курсове по рисуване, с тенденция след някоя-друга година да кандидатства архитектура.
Познава ли някой учители по рисуване, които дават точно такива уроци? И отзиви, ако има?

# 200
  • Бургас
Благодаря много на всички! Hug

# 201
А някой да знае има ли магазин за дрехи Stradivarius в Бургас ? За Bershka знам, понеже в новия мол Галерия има, но този отчаяно го търся.. newsm78 Ако някой знае ще съм ви много благодарна.  Hug Praynig

# 202
Stradivarius в Бургас няма !

И аз малко по различно да питам- търся добър езиков център за английски език за дете в 3клас.Ходихме една година в Британика и не сме никак доволни,сега се чудя в кой и дали ще уцеля...въртя се околко британски културен център и училища Европа newsm78

Благодаря предварително на отзовалите се с мнения и препоръки! Hug

# 203
Защо не си доволна от Британика?

# 204
  • Бургас
Дъщеря ми ще започва девета година в "Европа", много сме доволни. Вече щурмува първи сертификат, ако ти говори нещо. Знае и ползва езика абсолютно свободно и то правилно. Моят съвет е да контролираш детето да учи, да си прави домашните и да се упражнява, ако трябва допълнително. Школата не е от такова значение, имат малки разлики в програмите на обучение, но с постоянство, езикът ще се надгражда бавно и сигурно.
Имам познати, които смениха и трите изброени от теб школи, а децата им си ги помързява и не им се учи. Такова дете и на луната да го запишеш на курс, с фуния няма кой да му налее в главата езика.  Peace

пп. Предполагам си запозната и с таксите, за някои те са водещ фактор, но класацията води "Британика". Следва "Европа", а най-ниски такси имат БКЦ.

# 205
  • Бургас
Привет момичета  трябва  да купя столове за  трапезарна маса от къде

Peace

# 206
Радост ,благодаря за изчерпателния отговор!
Дъщеря ми е изключително стриктна и учи ,но от британика не останах доволна:
-Никаква дисплина (нали си плащат не правят забележки и не строяват децата ,пълен хаос е часа)
-много деца в група-повече от офертата в началото
-уж щеше да избираме ние удобен час-сложиха ни в много късен час без никакъв избор заради препълнените групи и липса на група с обратна смяна ,цяла зима в 19 часа си беше ужас
-ужасно разположение (лично за нас)
-домашните с грешки не бяха поправяни ,защото никой не ги е гледал детайлно ,а само дали има домашна
-голяма реклама в началото какво ще се случи през годината,какво ще научи детето ,как ще чете и двете книги,ами нищо подобно не се случи ,дори не беше взет целия учебник със всички уроци
-таксата само при тях е по две спрямо всички останалите центрове(тези дни съм звъняла и записвала инфо за центровете ,които ме интерисуват)

И така утре на място ще ходя в БКЦ и Европа.

А Радост лично на теб как ти се струва този час ,който предлагат Европа веднъж седмично в почивните дни 3 часа ,с 15мин почивки на всеки 45мин.Дали ще натоварващо?

# 207
  • Бургас
Зависи от детето. И от това дали ти искаш да го ангажираш и през почивните дни. Ние залагаме на дните през седмицата, а почивните дни са за други ангажименти и спорт.
Но 3 часа са си все едно половин ден в училище, не са толкова много и ако нямаше други работи детето, бих го записала, да.  Peace

Аз гледам почивните дни да са наистина почивни, именно за това лятото, когато всички амбициозни родители си юрват децата по школи, аз оставям моята да спи, много да спи и да мързелува.
Спирам, ако имаш други въпроси, ела на лични.

# 208
  • Бургас
моято дете ходи в първи клас в Европа, а във втори и трети - в БКЦ, учителката в Европата ни беше много смотана и затова сменихме школата, в БКЦ цените са доста приемливи - 400 лева на година плащахме плюс 50 лева учебниците, в Европата определено  беше по-скъпо, иначе наистина научаването на езика зависи най-вече от самоподготовката вкъщи, в БКЦ по-малките групи -1-2 клас са два пъти седмично вечер,  а по-големите - през деня по 2 часа сутрин или следобед

# 209
  • Бургас
pashic и аз се интересувам от БКЦ и Европа. Като ги посетиш днес ще може ли на лични да ми обясниш за какво става въпрос? Praynig
Така или иначе, ако реша със сигурност дали да запиша сина ми от тази година (предучилищна) или от другата, като е първи клас, ще ги посетя. Но ще ми е много полезно да изкажеш впечатленията си, особено след като сте били в Британика до сега. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт