Къде в Бургас (33)

• 100 411
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Някой знае ли дали има магазин за прежди в района на Зорница или Изгрев? Предварително благодаря   bouquet

# 331
стелки за обувки 30 номер? благодаря!

# 332
стелки за обувки 30 номер? благодаря!

Една страница назад  Peace

# 333
  • София

Има ли доволни от лазерна или фотоепилация в Бургас? Постоянно вървят реклами по радиата за промоционални процедури , че взех да се замислям.
Има. Ама там, където ходя аз промоции няма... Sad
Присъединявам се към молбата на pashic за координати и съвети (нямам против и на лични да ги получа)   bouquet

Ако не ви затруднявам, моля и на мен да пуснете едно ЛС по тази тема.

# 334
  • София
Да се запиша с въпросче  Mr. Green: Къде във Бургас има хубаво зареждане на пантофки Бефадо (без Карфур)?

Привет
Да отговоря, ако не е вече късно Simple Smile

Магазин Франклин- магазин за обувки- пресечка на ул Александровска
В Търговски комплекс Престиж- Славейков

Надявам се да намерите номера, ако имате въпроси- пишете на fen.ilinor@gmail.com
или с форма за запитване на сайта на ИЛИНОР- официалния вносител на БЕФАДО!

Момичета, миналата седмица купих на дребния за градината пантофки директно от Пловдив от магазина на Илинор, там наистина изборът е много голям, както и намера има. Попитах ги къде в Бургас им се предлага стоката и те вдигнаха рамене двете продавачки. Казах им, че майките търсят техните обувки и да предупредят техните контрагенти да си заредят по-добре магазините. Те само се усмихнаха, явно тук партньорите им нямат достатъчно средства да заредят повече стока. Затова ме посъветваха, ако желая, да си поръчвам онлайн през техния сайт, като се има предвид, че техните платформи са малко по-уголемени.

# 335
# 336
Някой може ли да ми препоръча и даде координати на техник на авт.перални, който извършва ремонти по домовете?

к-с "Меден Рудник" - Битов Комбинат

Фирма "Ренус"

приемна - ул."Сливница" №58    

тел 85-33-33

84-24-06

Аз съм ги ползвала за автоматична пералня. Обслужването е по домовете. Доволна съм.

# 337
Благодаря на отговорилите ми за техник на авт.перални!  bouquet

# 338
момичета, къде мога да занеса да ми ушият перде по възможност в центъра или в славейков.

# 339
момичета, къде мога да занеса да ми ушият перде по възможност в центъра или в славейков.

Аз от Домко съм доволна. Това, което е на края на Славейков. Но това важи, ако си купуваш от там плата.

# 340
  • Бургас
Цирк Балкнаски от днес ли започват представления? Някой знае ли какви цени са билетите?

И къде са разположени тази година?

# 341
Може ли координати на детски зъболекар от който сте доволни?

# 342
  • Бургас
Аз водя в момента дъщеря си при д-р Георги Харачев. Засега сме много доволни!
Скрит текст:
В Гугъл виж за координати, защото тук не успях да постна линка.

# 343
  • Бургас
Може ли координати на детски зъболекар от който сте доволни?
Д-р Люси Бохосян, има лазер, работи и по здравна каса, тел.  0888 844160, кабинетът е на ул. Шипка № 5, уличката вляво малко под МЦ Света София

# 344
  • Бургас
Цирк Балкнаски от днес ли започват представления? Някой знае ли какви цени са билетите?

И къде са разположени тази година?
да, разположени са до МОЛ ПЛАЗА, представления от 17 и 20 часа от 19 до 30 септември, цени:
от 1 до 3 год. - без право на място 3 лева
Детски билети от 4 до 10 години с право на място 10 лева
Зелена зона 15 лева
Синя зона 20 лева
Червена зона 25 лева
Партер ложа 30 лева 

Общи условия

Активация на акаунт