Къде в Бургас (33)

• 100 437
  • 737
  •   1
Отговори
# 315

Има ли доволни от лазерна или фотоепилация в Бургас? Постоянно вървят реклами по радиата за промоционални процедури , че взех да се замислям.
Има. Ама там, където ходя аз промоции няма... Sad
Присъединявам се към молбата на pashic за координати и съвети (нямам против и на лични да ги получа)   bouquet

# 316
Къде има книжарница с втора ръка учебници освен тази до Трията , Делфин на Александровска в дворчето и тази в тунела до Съда ?? Thinking
Казаха ми, че учебниците втора употреба били маалко по-евтини от новите /освен, ако не са много употребявани и захабени/, а гледам голяма реклама на витрината на книжарница Bookpoint /на Александровска/, че правят 10%намаление на всички нови учебници

# 317
  • Бургас
Търся си  часовник за баня.Някой да знае откъде мога да  купя?Преди време имаше в Лидъл,но изтървах момента.

# 318
Да се запиша с въпросче  Mr. Green: Къде във Бургас има хубаво зареждане на пантофки Бефадо (без Карфур)?

Привет
Да отговоря, ако не е вече късно Simple Smile

Магазин Франклин- магазин за обувки- пресечка на ул Александровска
В Търговски комплекс Престиж- Славейков

Надявам се да намерите номера, ако имате въпроси- пишете на fen.ilinor@gmail.com
или с форма за запитване на сайта на ИЛИНОР- официалния вносител на БЕФАДО!

# 319
  • Бургас
предполагам за лазерна говориш?
фото. Писах ти лс.  Peace

# 320
  • Бургас
Къде има книжарница с втора ръка учебници освен тази до Трията , Делфин на Александровска в дворчето и тази в тунела до Съда ?? Thinking
в "Славейков" - Интелекта до Билата

# 321
От къде мога да купя детски стелки за обувки /Колев и Колев ми препоръчаха/?

# 322
  • Бургас

Колев и Колев имат щанд в МОЛ Бургас Плаза, там би трябвало да продават и стелки. Също така обувки/стелки с тази марка съм виждала и в м-н Бамболино.

# 323
Има и в Дайхмън в МолПлаза!

# 324
  • Бургас На пресечката за Рая
В "Минон"-а знам, че можеш да си продадеш сватбената рокля. Предполагам, че не си булка-беглец, но може да ги попиташ, мисля, че и абитуриентски продават (не, че сега им е сезона, но може да те насочат към някой подобен магазин). Става въпрос за "Минон"-а на Александровска, който е в едно тунелче, надолу по стълбите. Ако не се сещаш къде е, ще ти дам по-подробно описание.
newsm78 newsm78 newsm78Там не продават ли само техни рокли???

# 325
rujanero, pashic благодаря ви!

# 326
Къде се подават документи за карта за синята зона за инвалиди?

Паркинги и гаражи -зад Краставицата.
Прилагат се следните документи: копие на експертиза от ТЕЛК/НЕЛК/ЦЕЛК за освидетелстване на трайно намалена работоспособност (оригиналът се сверява при подаване на документите), копие на личната карта на лицето с трайно увреждане или удостоверението за раждане на детето (сверява се с оригинала при подаване на документите), актуална снимка (паспортен формат) на лицето с трайно увреждане, копие от големия регистрационен талон на МПС.
Хората с увреждания  могат да паркират  в синята зона,  най-много за 4 часа.

# 327
Някой може ли да ми препоръча и даде координати на техник на авт.перални, който извършва ремонти по домовете?

# 328
  • Бургас
знае ли някой разписание на автобуси за свиленград,казаха ми 4е имало по- евтини(в търса4ката няма достатъ4но инфо)

# 329
  • Бургас
Някой може ли да ми препоръча и даде координати на техник на авт.перални, който извършва ремонти по домовете?
Антон-0898383671

Общи условия

Активация на акаунт