Къде в Бургас (33)

• 99 977
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
момичета, къде има от тези единичните момичешки закачалки? в ЛИДЛ в м.рудник няма, а не ми се обикалят всички им магазини.

Тази сутрин имаше в ЛИДЛ в Славейков.

# 391
tedka*, След всичкото питане , ни дължиш поне една снимка на новата детска стая.  Laughing

Laughing нямате ядове Wink
утре трябва да сложат релсата за пердетата и новия полилей... та тогава ще я нащракам Simple Smile и остана да намеря стол и някакви картини или декорация за голямата гола стена. Rolling Eyes
иначе съм сложила снимки в темата за детските:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=676173.75

# 392
Някой да има представа откъде да си купя Durum Semolina (специално брашно с консистенция подобна на грис за домашна паста)?

# 393
Кьде да намеря детски пердета-трябва ми нещо което да става за момче и момиче.
Искам да обиколя за да намеря подходящо като картинки и дьлжина,че нещо все на кьси /2 м./попадам.

Сьщо така ако може да ме насочите кьм добьр ендокринолог.От години ходя при Димитрова в поликлиника Бургас,ама си скьсвам нервите от чакане,та мисля да я сменя...

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 00:15 от Bambinkamalinka

# 394
Момичета ,
къде има магазин на TCM в града?
Търся машина за правене на кисело мляко обаче ми се иска да е на ТСМ ,защото уж били хубави.
Идеи?

Не съм много сигурна, но защо не провериш в Немския магазин на Богориди. Намира се някъде около дюнерите, в началото на самата улица. Там имаше някакви немски уреди на прилични цени, но не им помня марката.
Ако ти трябва уред за кисело мляко на ниска цена онзи ден мъжът ми, като разглеждаше брошурата на Кауфланд каза, че имало уред за квасене на кисело мляко за 30 лв. Може и там да провериш.
Идеята с Кауфланд-а ми допадна ,но не продават такъв уред!Дали не е в някой друг магазин знаеш ли?

# 395
  • Бургас
Момичета ,
къде има магазин на TCM в града?
Търся машина за правене на кисело мляко обаче ми се иска да е на ТСМ ,защото уж били хубави.
Идеи?

Не съм много сигурна, но защо не провериш в Немския магазин на Богориди. Намира се някъде около дюнерите, в началото на самата улица. Там имаше някакви немски уреди на прилични цени, но не им помня марката.
Ако ти трябва уред за кисело мляко на ниска цена онзи ден мъжът ми, като разглеждаше

брошурата на Кауфланд каза, че имало уред за квасене на кисело мляко за 30 лв. Може и там да провериш.
Идеята с Кауфланд-а ми допадна ,но не продават такъв уред!Дали не е в някой друг магазин знаеш ли?

Те ли ти казаха, че не продават или ти не намери, защото много често в Кауфланд пускат разни уреди на промоция и после спират да ги предлагат. Така преди време търсих една машинка за обиране на мъх от дрехите, която преди това купих от някаква промоция и после я нямаше. След време пак я изкараха.
Ако не успееш да си намериш нещо на сносна цена може да погледнеш тук:
http://www.techno-bg.com/?action=showCat&catId=1293&ot=1&type=t
Имат уреди за кисело мляко на ниски цени и имат доставка.

# 396
Къде в Бургас може да се купи здравословна торта, направена от пълнозърнесто брашно, мед, ядки, без бяла захар, оцветители, сметана и т.н. В Амадеус и Захеро не предлагат такива

# 397
  • Бургас
Ruby. , в Чайната до Триа предлагат на парче.
Можеш да попиташ дали не правят по поръчка цели.

# 398
  • Бургас
 Peace

# 399
  • Бургас
Ruby. , в Чайната до Триа предлагат на парче.
Можеш да попиташ дали не правят по поръчка цели.

Откога съм набелязала това заведение, а сега направо полудях,жалко ,че вече вечерях  Crazy, всичко изглежда много вкусно и здравословно.

# 400
Аххх LaDiDa благодаря ти Simple Smile точно това търсех, опитвала съм техните сурови торти в чайната в София, много са хубави .

# 401
Момичета, къде има синя боя за обувки? Проверих в магазините за обувки в Моловете, но няма  Thinking

# 402
отново да попитам за шивачка за пердета?

# 403
отново да попитам за шивачка за пердета?

на ул. Лермонтов, по-близо е до църквата Кирил и Методий

и на ъгъла ул. Поп Груьо и ул. Цар Симеон

# 404
благодаря ти много

Общи условия

Активация на акаунт