Къде в Бургас (33)

• 99 979
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Кино ''Тракия'' отвориха ли го  вече  или е все още в ремонт?

# 376
 В сряда минах от там и още беше в ремонт.

# 377
В сряда минах от там и още беше в ремонт.
HugБлагодаря!
голям срам...така и не се наканихме да пием бира това  лято..Дойде време за винцето Simple Smile

# 378
  • Бургас
Моля предложете ми място където могат да празнуват рожден ден 11 годишни деца  Rolling Eyes, по детските парти центрове вече им е скучно.

Преди няколко месеца ходихме на РД на 10 годишни деца /близнаци/ в Танцовата академия. Много се хареса от всички. Има една вътрешна по-малка зала, където децата се забавляваха. От самото заведение предлагат аниматорки, които забавляваха децата със съобразени за възрастта им състезания. Получи се много добре, защото децата бяха вътре необезпокоявани от никого и почти без надзор, както се казва. Менюто също беше точно като за тях - триъгълни сандвичи и пържени картофи в отделни чинийки за всеки, а напитките бяха сложени като на блок маса. Всеки сам си избираше от там. Яденето и пиенето също са вътре в заличката. Ние, няколко майки си пихме кафе и клюкахме на спокойствие в основната зала.

А колко излиза един такъв РД?

За съжаление не мога да отговоря точно. Питах майката на рождениците, но и тя не помни какво е плащала  Rolling Eyes само помни, че не са и таксували наем на залата, защото децата са били 20.  Казва, че мисли, че сумата е била между 200 и 300 лева, но колко точно не може да каже. Тоест излиза колкото на всяко друго място  Peace

# 379
Благодаря на всички, които се включиха с предложения за рождения ден.   bouquet
Спряхме се на варианта с боулинг залата. Simple Smile

# 380
Почти съм сигурна, че няма да намеря това, което търся, но за всеки случай да питам.
Къде мога да намеря от онзи огромен рецептурник, по който се готвеше навремето по столовете и който се изучава в ТОХ.

Бяха го пуснали в Хеликона преди година- година и половина. Купувала съм го за подарък. Струваше мисля 80 лв, но е огромен и точно така пишеше, че е за заведения за обществено хранене. Ако го няма можеш да ги питаш дали могат да ти го доставят.

# 381
Момичета ,
къде има магазин на TCM в града?
Търся машина за правене на кисело мляко обаче ми се иска да е на ТСМ ,защото уж били хубави.
Идеи?

# 382
  • Бургас
препоръчайте ми детски зъболекар  Tired

# 383
Спряхме се на варианта с боулинг залата. Simple Smile
Ако ще е в МОла ,когато имаш инфо кажи как се плаща на дете (игра),на време ,изобщо всичко ....миналата седмица бяхме на там на РД на приятели и бяха шокирани от сумата,която платиха към 400лв и тортата им беше 100лв ,та доста скъп рд излезе.Но те нищо не бяха питали предварително ,само запазили две писти и не знаеха кое колко струва.А дъщеря ми също иска там да празнува и ако е на дете поне да си предвидим цената.

# 384
  • Paris
Момичета, книжарница за учебници втора употреба??? Peace

# 385
Момичета ,
Търся машина за правене на кисело мляко обаче ми се иска да е на ТСМ ,защото уж били хубави.
Идеи?

Няма в Бургас.

П.П. Защо не си го правиш сама не е кой знае каква философия?

# 386
  • Бургас
Момичета ,
Идеи?

Не съм много сигурна, но защо не провериш в Немския магазин на Богориди. Намира се някъде около дюнерите, в началото на самата улица. Там имаше някакви немски уреди на прилични цени, но не им помня марката.
Ако ти трябва уред за кисело мляко на ниска цена онзи ден мъжът ми, като разглеждаше брошурата на Кауфланд каза, че имало уред за квасене на кисело мляко за 30 лв. Може и там да провериш.

# 387
момичета, къде има от тези единичните момичешки закачалки? в ЛИДЛ в м.рудник няма, а не ми се обикалят всички им магазини.

# 388
tedka*, След всичкото питане , ни дължиш поне една снимка на новата детска стая.  Laughing

# 389
Момичета ,
Идеи?

Няма.

Преди няколко страници писах за друг магазин за немски стоки.

Общи условия

Активация на акаунт