Къде в Бургас (33)

• 99 984
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Моля предложете ми място където могат да празнуват рожден ден 11 годишни деца  Rolling Eyes, по детските парти центрове вече им е скучно.
Питайте самите деца Laughing На басейн /в х-л България може би/ или на Караоке

# 361
  • Burgas
Здравейте,някой да е ходил на фотоепилация в козметичен център Fresh Line?Моля ви дайте мнение,защото все още не съм категорична в решението си ,а и не искам да се изръсвам излишно с парички...

# 362
  • Бургас
Почти съм сигурна, че няма да намеря това, което търся, но за всеки случай да питам.
Къде мога да намеря от онзи огромен рецептурник, по който се готвеше навремето по столовете и който се изучава в ТОХ.

# 363
Почти съм сигурна, че няма да намеря това, което търся, но за всеки случай да питам.
Къде мога да намеря от онзи огромен рецептурник, по който се готвеше навремето по столовете и който се изучава в ТОХ.

Аз съм учила в ТОХ, но нито съм изучавала такъв рецептурник, нито съм зърнала.

# 364
  • Бургас

Не зная кога си завършила и каква специалност, но когато аз учих там имаше едни много големи рецептурници. Рецептите там бяха приети за един вид БГ стандарт и по тях се готвеше в столовете на училища, градини, предприятия и т.н.

# 365
Моля предложете ми място където могат да празнуват рожден ден 11 годишни деца  Rolling Eyes, по детските парти центрове вече им е скучно.
Питайте самите деца Laughing На басейн /в х-л България може би/ или на Караоке

Или боулинг

# 366
http://knizhen-pazar.net/
Виж тук дали ще откриеш

# 367
  • София
Момичета, от къде мога да купя трикотажна блуза с остро деколте като за ок. 60-год. дама, да става за под сако? За подарък за РД ми трябва, ако е някъде в центъра, супер ще бъде.

Тръгваш от стоматологията надолу по главната. Някъде срещу бившата Валентина (сега Райфайзен) нали има една пресечка. Точно на ъгъла има магазин, който мисля че ще ти свърши работа. Оф, много зле обяснявам.  ooooh! Разбра ли нещо?

Мисля, че има предвид червения блок срещу Валентината. Отстрани на блока има вестникарски павилиони. На ъгъла, в самия блок има магазин на "Акропол". Там има доста евтини блузи и потници.

Точно! С твоя помощ стана работата  Simple Smile

Да, знам го магазина! Мерси за подсказката!

# 368

И по мое време в ТОХ-а се учеше по този рецептурник,но мисля че той не се преиздава от много години ,така че не знам дали ще можеш да го намериш някъде изобщо.
Може би в ТОХ-а,в библиотеката или в някоя друга такава може да го намериш

# 369
  • Бургас
Моля предложете ми място където могат да празнуват рожден ден 11 годишни деца  Rolling Eyes, по детските парти центрове вече им е скучно.

Преди няколко месеца ходихме на РД на 10 годишни деца /близнаци/ в Танцовата академия. Много се хареса от всички. Има една вътрешна по-малка зала, където децата се забавляваха. От самото заведение предлагат аниматорки, които забавляваха децата със съобразени за възрастта им състезания. Получи се много добре, защото децата бяха вътре необезпокоявани от никого и почти без надзор, както се казва. Менюто също беше точно като за тях - триъгълни сандвичи и пържени картофи в отделни чинийки за всеки, а напитките бяха сложени като на блок маса. Всеки сам си избираше от там. Яденето и пиенето също са вътре в заличката. Ние, няколко майки си пихме кафе и клюкахме на спокойствие в основната зала.

# 370
  • Burgas
Къде се намира тази танцова академия?

# 371
 В "Славейков" с/у КАТ.

# 372
  • Burgas
В "Славейков" с/у КАТ.
Мерси! Не знаех, че там организират рождени дни.

# 373
  • Бургас
Моля предложете ми място където могат да празнуват рожден ден 11 годишни деца  Rolling Eyes, по детските парти центрове вече им е скучно.

Преди няколко месеца ходихме на РД на 10 годишни деца /близнаци/ в Танцовата академия. Много се хареса от всички. Има една вътрешна по-малка зала, където децата се забавляваха. От самото заведение предлагат аниматорки, които забавляваха децата със съобразени за възрастта им състезания. Получи се много добре, защото децата бяха вътре необезпокоявани от никого и почти без надзор, както се казва. Менюто също беше точно като за тях - триъгълни сандвичи и пържени картофи в отделни чинийки за всеки, а напитките бяха сложени като на блок маса. Всеки сам си избираше от там. Яденето и пиенето също са вътре в заличката. Ние, няколко майки си пихме кафе и клюкахме на спокойствие в основната зала.

А колко излиза един такъв РД?

# 374
  • Бургас
Препоръчайте ми добри алпинисти, от тия дето правят външна топлоизолация по блоковете. Ако може с координати  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт