Къде в Бургас (33)

• 99 986
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Бихте ли ми казали къде има избор на детски тротинетки

# 346
  • Бургас
не знам колко детски ти трябват, аз кухих на моя син за около 200 лева от магазина за велосипеди на Гурко

# 347
Не го препоръчвам този м-н на Гурко /и другия срещу х-л Атаген/, безумно скъпи и некачествени стоки
Виж в Хиполенд, в продавалника или на www.store.bg

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 09:00 от Gianna

# 348
Здравейте,
Имам един въпрос. Хладилника ни се развали и смятаме да го махаме. Имаме си вече нов. Къде се носят старите хладилници. Питахме в общината и казаха, че вече не ги извозват. Има ли някоя специална фирма, която ги изкупува или взема (просто искаме да се отървем от него). Фирмите за скраб взимат ли хладилници? Имаме кола можем да го закараме навсякъде, просто не знаем къде да го денем Simple Smile.

# 349
  • Burgas
На гърба на автогара Запад има един голям магазин там видях доста тротинетки.

# 350
  • Бургас
Здравейте,
Имам един въпрос. Хладилника ни се развали и смятаме да го махаме. Имаме си вече нов. Къде се носят старите хладилници. Питахме в общината и казаха, че вече не ги извозват. Има ли някоя специална фирма, която ги изкупува или взема (просто искаме да се отървем от него). Фирмите за скраб взимат ли хладилници? Имаме кола можем да го закараме навсякъде, просто не знаем къде да го денем Simple Smile.

Оставете го до контейнерте до блока. Гарантирам ти, че до няколко часа ще изчезне    Laughing

# 351
Здравейте,

върнете го за старо желязо, ще го изкупят

# 352
  • Бургас
Момичета, преди време бяхме коментирали къде има народни танци за начинаещи в "Славейков". В "Димчо Дебелянов" ще има група за начинаещи - вторник и четвъртък от 18.30. Започват днес.

# 353
  • София
Момичета, от къде мога да купя трикотажна блуза с остро деколте като за ок. 60-год. дама, да става за под сако? За подарък за РД ми трябва, ако е някъде в центъра, супер ще бъде.

# 354
Момичета, от къде мога да купя трикотажна блуза с остро деколте като за ок. 60-год. дама, да става за под сако? За подарък за РД ми трябва, ако е някъде в центъра, супер ще бъде.

Тръгваш от стоматологията надолу по главната. Някъде срещу бившата Валентина (сега Райфайзен) нали има една пресечка. Точно на ъгъла има магазин, който мисля че ще ти свърши работа. Оф, много зле обяснявам.  ooooh! Разбра ли нещо?

# 355
  • Бургас
Може да разгледаш и в Арменците в Славейков или Изгрев.

# 356
  • Бургас

Тръгваш от стоматологията надолу по главната. Някъде срещу бившата Валентина (сега Райфайзен) нали има една пресечка. Точно на ъгъла има магазин, който мисля че ще ти свърши работа. Оф, много зле обяснявам.  ooooh! Разбра ли нещо?

Мисля, че има предвид червения блок срещу Валентината. Отстрани на блока има вестникарски павилиони. На ъгъла, в самия блок има магазин на "Акропол". Там има доста евтини блузи и потници.

# 357
Моля предложете ми място където могат да празнуват рожден ден 11 годишни деца  Rolling Eyes, по детските парти центрове вече им е скучно.

# 358
  • Бургас
Моля предложете ми място където могат да празнуват рожден ден 11 годишни деца  Rolling Eyes, по детските парти центрове вече им е скучно.
на боулинг

# 359

Тръгваш от стоматологията надолу по главната. Някъде срещу бившата Валентина (сега Райфайзен) нали има една пресечка. Точно на ъгъла има магазин, който мисля че ще ти свърши работа. Оф, много зле обяснявам.  ooooh! Разбра ли нещо?

Мисля, че има предвид червения блок срещу Валентината. Отстрани на блока има вестникарски павилиони. На ъгъла, в самия блок има магазин на "Акропол". Там има доста евтини блузи и потници.

Точно! С твоя помощ стана работата  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт