Къде в Бургас (33)

• 99 812
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Къде има дрехи за бременни, освен в Безистена, LC Waikiki, H&M ?
По-конкретно ме интересуват дънки и панталони.

Аз, когато бях бременна, LC Waikiki, H&M ги нямаше. Дънки си купих от Безистена, а един много елегантен панталон - от подлеза на Операта. Освен това има едно магазинче на Младост в стария "Престиж"  - първото вляво, ако се влезе от задната страна. Там имаше доста дрехи, които по принцип не са за бременни, но са много подходящи. С панталон /но летен/, който си купих от там влязох да раждам и го носих доста след това.

# 706
здравейте! От един месец живея в Бургас и се питах дали има арабски магазини  - за подправки, храни, тютюн и т.н.

# 707
здравейте! От един месец живея в Бургас и се питах дали има арабски магазини  - за подправки, храни, тютюн и т.н.

не знам да има

# 708
Къде мога да намеря големите кутии на Памперс?

Ако имаш предвид кашончетата с мнооого памперси - в големите супермаркети.
Със сигурност ги има в Кауфланд и в Карфур (там са по-големи, мисля).

# 709
  • Бургас
Понеже аз дадох идеята тук да пишем и къде в момента има промоции и намаления, се разписвам първа. От днес в Калиопе при покупка на два пуловера втория е на 50%.

# 710
Търся си добър гинеколог, но не за бременност

# 711
  • Burgas, Bulgaria
ако намериш такъв кажи и на мен - аз не смея да препоръчвам ,може би д-р Парушева , но добър ден струва 50лв.

# 712
  • Burgas, Bulgaria
Предлагам да направи протест срещу зверските цени при АГ неспециалистите с нашия град , не може да взимаме по 300-400лв. заплата и да даваме по 50-70лв. за един тъп преглед ,че те доцентите в Сф взимат по-малко , какво е това безумие .........

# 713
  • пустинен пъпеш
Като добър диагностик мога да препоръчам Гамишев.

# 714
Здравейте, момичета. Simple Smile До съвсем скоро живях няколко години в София и сега се върнах  в Бургас, заради което съм невероятна щастлива Grinning Няма такъв град просто, особено в последните години.
Обаче сега имам един проблем. Имам нужда от добър хирург-стоматолог, а вече съвсем съм изгубила представа кой къде работи. При мен ситуацията е сложна, многокоренен кътен зъб с киста, който трябва да се извади, и затова ми трябва добър специалист.
Преди много години, ми вади зъб Цветан Буланов( не знам дали го изписвам правилно) и изобщо не усетих как ми извади зъба, перфектно мина. Последно си спомням, че работеше в стоматологията, мисля, че това беше  частен хирургичен център. Сега обаче виждам неговото име на един адрес на ул. Христо Фотев, близо до Ботева се пада. Не беше ли това бившата ул. Димитър Благоев? Освен Буланов може ли да ми препоръчате друг хирург? Благодаря ви.

# 715
  • Бургас
aniese , д-р Енчев и д-р Буланов!  Peace

# 716
  • Бургас
aniese , д-р Енчев и д-р Буланов!  Peace

Подкрепям. И двамата работят в стоматологията.

# 717
  • Бургас
Предлагам да направи протест срещу зверските цени при АГ неспециалистите с нашия град , не може да взимаме по 300-400лв. заплата и да даваме по 50-70лв. за един тъп преглед ,че те доцентите в Сф взимат по-малко , какво е това безумие .........

newsm10
и това подкрепям, при това с две ръце и два крака  Party

# 718
здравейте
скоро наближава хелоуин
някой случайно да знае къде в Бургас продават вампирски зъби
само да не са от сорта на http://electronics.greatsku.com/Electronics-image/2011-10/Vampir … 3382196966841.jpg
http://www.toytownbg.com/uploads/products_pic/product_pic1_13786.jpg
защото са толкова неудобни и дразнещи в устата че нямам думи
Благодаря

# 719
  • Бургас
Вампирски (или по-точно грозновати и криви) зъби имаше в автомат с левчета на бензиностанцията на Лукойл на Трапезица. Но скоро не съм зареждала там и не знам дали още ги има.

Общи условия

Активация на акаунт