Къде в Бургас (33)

• 99 737
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Знаете ли някой добър обущар в центъра на града.

В горната част на ул. Кирил и Методий, в дясно, преди старата немска болница.  Peace
Аз само там нося от години.

# 151
Някой да знае дали в Карфура в МОЛ Галерия има топла витрина? Не ми се ходи до Плаза-та, а мъжът ми много харесва кюфтенцата им  Laughing

# 152
  • Бургас
Някой да знае дали в Карфура в МОЛ Галерия има топла витрина? Не ми се ходи до Плаза-та, а мъжът ми много харесва кюфтенцата им  Laughing
Има топла витрина, не знам дали точно кюфтета има обаче, дори преди няколко вечери след кино се засилих да "сготвя" там, обачееее вътре в самата топла витрина летяха мухи, не 1 а поне 7-8 бр., направо отврат  Close, дори направих забележка на жената зад щанда, ама ..............

# 153
Има топла витрина, не знам дали точно кюфтета има обаче, дори преди няколко вечери след кино се засилих да "сготвя" там, обачееее вътре в самата топла витрина летяха мухи, не 1 а поне 7-8 бр., направо отврат  Close, дори направих забележка на жената зад щанда, ама ..............

Ахаа  newsm78
Мерси за инфото.

# 154
  • Бургас
Знаете ли някой добър обущар в центъра на града.

В горната част на ул. Кирил и Методий, в дясно, преди старата немска болница.  Peace
Аз само там нося от години.

Много се извинявам, но аз ще дам един отрицателен глас за точно този обущар  Peace

Детски дръжчици за мебели има в един магазин, който обаче не знам как да обясня къде се намира. Името му не знам, намира се в двора на бившия "Океански риболов" в Кумлука. Вътре в двора има магазин на Черноморка , в който продават риба, та срещу магазина за риба е и магазина.  Продават се матраци, ПДЧ плоскости, лайсни и други подобни материали. На влизане има бариера с пазач, записват ти номера на колата и ти дават пропуск. Това да не ви притеснява.

П.П  Сега се сещам, в понеделник като съм в офиса, ще погледна на една фактура името и адреса на магазина и ще пиша  Peace

# 155
  • Бургас
Здравейте, препоръчайте ми добра шивачка за преправяне на костюм. Знам, че е относително коя е добра и коя не, но ще се радвам на всяко мнение.

# 156
  • До морето :)
Дайте някое инфо за профилактика на климатици, моля Simple Smile

# 157
  • Бургас
На мен пък ми трябва изпитано място за пране на килими. Миналата година се наложи да ги връщам повторно, че явно не бяха изсъхнали добре и миришеха Sick.

# 158
  • Бургас
На мен пък ми трябва изпитано място за пране на килими. Миналата година се наложи да ги връщам повторно, че явно не бяха изсъхнали добре и миришеха Sick.

И аз питах преди, никой май нищо не каза ...
На мен обаче ми трябва някоя фирма,  която да ги вземе отвкъщи и после да ми ги докара, че са много и нямам възможност сами да ги носим някъде и да ги перем.

Ако някой знае, ще съм му мн благодарна! Simple Smile

# 159

На мен обаче ми трябва някоя фирма,  която да ги вземе отвкъщи и после да ми ги докара, че са много и нямам възможност сами да ги носим някъде и да ги перем.

Свекърва ми носи до Мърфито, срещу ТВ Микс.  Но със вземане и връщане са само почистващите фирми Василка, Пепеляшка, Блясък и т.н. Но пък цените са значително по-високи от прането на автомивка.

# 160
  • у нас
Аз пък търся бара за пране на килими. Някакви предложения?

# 161

На мен обаче ми трябва някоя фирма,  която да ги вземе отвкъщи и после да ми ги докара, че са много и нямам възможност сами да ги носим някъде и да ги перем.

Аз позлвах тази фирма това лято http://pranenakilimibg.com/ и съм доволна. Дойдоха да вземат килима в деня, в който им се обадих и 4 дни по-късно го върнаха.
Извинявам се, че нахълтах така в темата, чета ви редовно, но не съм много по писането Simple Smile

# 162
  • Бургас

Извинявам се, че нахълтах така в темата, чета ви редовно, но не съм много по писането Simple Smile

Няма какво да се извиняваш, темата е за всички.
И безкрайно ти благодаря   bouquet

# 163
  • До морето :)
Аз пък търся бара за пране на килими. Някакви предложения?
Знам за барата в с. Стоилово, за по-близко не се сещам.  newsm78

# 164
  • Бургас На пресечката за Рая
Къде има магазин за бременни освен в безистена за дрехи?? hahaha newsm68 newsm68 newsm12  newsm51 newsm51 newsm51newsm12 newsm12

Общи условия

Активация на акаунт