Къде в Бургас (33)

• 100 534
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
pashic Моите и двамата минаха през Европа. Големият си изкара едно средно там - 11 г. Перфектна подготовка, без изобщо да се занимавам с тях. Учителите са много добри. Малкият има още да учи, днес ще ходя да внасям таксата.

# 211
Привет момичета  трябва  да купя столове за  трапезарна маса от къде

Peace
В Зона /срещу зала Младост/ има доста столове

# 212
  • Бургас
Много полезна информация за езиковите центрове.Ако продължите на лични,да знете че ще ви досаждам. Embarassed

# 213
И от мен още един глас за у-ща "Европа".Синът ми ще е за седма година в училището-много съм доволна, той също! PeaceПодготовката наистина е перфектна, учителите са много отговорни, търпеливи и внимателни!

# 214
По повод езиковите центрове да си кажа и аз мнението. Ходих две години на курсове в "Европа". За този период смених 4 преподавателки - двете бяха страхотни, едната горе-долу, четвъртата беше много зле  ... та мнението ми е, че зависи от учителя. Същото важи предполагам и за другите езикови центрове.

# 215
Привет момичета  трябва  да купя столове за  трапезарна маса от къде

Peace
В Зона /срещу зала Младост/ има доста столове

И в Айкото има мн хубави и голям избор  Peace

# 216
ЗА езиковите центрове -спрях се на Европа и от отзиви и проучване , и само те ми предложиха в почивните дни .
До БКЦ не отидох,защото групата е само през седмицата от 18:30-19:30 ,което не ми допада.
Наистина ,където и да отидеш преподавателя е важен ,но него не можем да избираме  Crazy

Благодаря на всички за мненията ,бяхте ми мн полезни! Hug

# 217
  • Бургас
Малко оф топик. Синът ми  като поотрасне и аз ще го запиша някъде,  но защо се налага толкова дълго ходене  10-11г.  newsm78 толкова ли бавно стават нещата.

# 218
  • Бургас
Искам да попитам за фирма, която прави мебели по поръчка, но самата фирма да си ги изработва. Вече два дни обикалям и всичките фирми работят с  някакви други фирми/цехове от другия край на БГ. Получава се нещо като развален телефон, аа и доста се оскъпява.

# 219
Малко оф топик. Синът ми  като поотрасне и аз ще го запиша някъде,  но защо се налага толкова дълго ходене  10-11г.  newsm78 толкова ли бавно стават нещата.

Ми сметни ги де. Моят беше на 5 когато тръгна. Има си нива с определен брой часове. Не го учат всеки ден по 5 часа. Има и сертификатни нива. После TOEFL, IELTS и т.н. Той просто започна от самото начало и стигна до самия край.

# 220
Искам да попитам за фирма, която прави мебели по поръчка, но самата фирма да си ги изработва. Вече два дни обикалям и всичките фирми работят с  някакви други фирми/цехове от другия край на БГ. Получава се нещо като развален телефон, аа и доста се оскъпява.

Макронекс - зад Мастерхаус  makronex.com
Домостил- по Фердинандова, в ляво пред големия блок  
М2М- на ул. Сливница 72 и в Славекйов, срещу МОЛ- а mebeli-m2m.com

Тези трите са изпробвани. Бургаски фирми са, цеховете са им тук. Имат си проектанти, майстори, мостри и т.н

Ако се разровя и за още се сетя.

# 221
  • Бургас
Момичета, някой знае ли дали в Бургас продават/изработват пинята?   newsm78

# 222
за езиковите школи-проверете  и "ТИТ" на ул.Лермонтов,срещу Арменската църква се намира.Там правят и индивидуални програми.

А за пинята- може да си я направите сами- в клипчето е показано стъпка по стъпка
http://vbox7.com/play:7eb04b49

# 223
Здравейте, момичета.

Искам да питам за някое готино местенце в Бургас (по възможност - център), където може да се отпразнува детски рожден ден, и ако е възможно да бъде нещо по-различно от стандарта... ще е по-добре.

А също така да добавя и още нещо, има ли някъде из Бъргас закрит басейн, където да може да се отпразнува рожден ден, понеже синът ми се е запалил по тази идея и искам да му угодя???

Благодаря много!    bouquet

Последна редакция: ср, 05 сеп 2012, 13:42 от На Али-Бали майката е

# 224
рожденни дни правят на закрития басейн в хотел България

Общи условия

Активация на акаунт