Къде в Бургас (33)

• 99 788
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
skica , благодаря ти!
Горгона , никога сирените не са ми пречили, но когато става въпрос за децата ни е различно! При реална заплаха /не дай Боже/ не мисля, че сирените ще помогнат, няма как да се телепортираме.
Спирам с темата и се извинявам на дамите, които чуват само....селската камбана

# 481
  • Burgas
Бихте ли ми препоръчали най-евтин вариант за пакет от кабелна телевизия и интернет, от който сте доволни.
RN-TV 23лв пакет, супер доволна съм, все пак зависи къде живееш, ако те интересува обади се на 056/91-91-91.

# 482
  • До морето :)
Бихте ли ми препоръчали най-евтин вариант за пакет от кабелна телевизия и интернет, от който сте доволни.

Ние сме на СКАТ (не че имам алтернатива) - интернет и цифрова ТВ - 22 лв. Доволна съм от интернета. А си взехме и втори приемник за цифрова +3 лв.

# 483
  • Бургас

........................
Пак да попитам има ли иглотерапевт в Бс?

В Изгрев има една клиника по холистична медицина и психоанализа (мисля че така й беше името). Там знам че има иглотерапия, но нямам отзиви. Леля ми ходеше там, но за други процедури. Ако искаш мога да ти обясня по-подробно къде се намира.
Познавам доктора и съм много доволна от него! Ако нещо не е наред с мен или някой от семейството, първо с него се консултирам!

Аз съм на Мегалан и съм супер доволна! Има най-различни пакети  Peace

# 484
  • Пловдив
Цитат на: Gianna link=topic=675293.msg23140102#msg23140102 date
Горгона , никога сирените не са ми пречили, но когато става въпрос за децата ни е различно! При реална заплаха /не дай Боже/ не мисля, че сирените ще помогнат, няма как да се телепортираме.
Спирам с темата и се извинявам на дамите, които чуват само....селската камбана

Работата на сирените е известяване, телепортацията е въпрос на други съоръжения.А ако не е била "селската камбана" едва ли щеше да живееш в Република България и да пишеш на кирилица.Айде със здраве! Peace

Да ми препоръчате добра маникюристка в района около новия БСУ?

Ако не ти е много странично, зад Новата поща има малък салон - Кристен или Критсел се казваше, добре работи момичето.

# 485
  • Burgas, Bulgaria
алоооо , гражданките  Шъ замолЪ , да не се обиждаме на  селски камбани- баси дискриминацията ... Нашата бие сутрин в 8 и после в 16 часа , това ако не е умрял някой , имали такъв бие и извънредно ....
мииии сори за спама ама не мога да измисля какво да питам  Mr. Green

# 486
  • Бургас
Горгона, благодаря ти, отивам да видя.

# 487
алоооо , гражданките  Шъ замолЪ , да не се обиждаме на  селски камбани- баси дискриминацията ... Нашата бие сутрин в 8 и после в 16 часа , това ако не е умрял някой , имали такъв бие и извънредно ....
мииии сори за спама ама не мога да измисля какво да питам  Mr. Green

Ня-ня-ня-ня-ня-ня, пък нашата това лято би "на пожар" и добре, че беше тя, че щеше да ни отиде къщичката.  baby_neutral

Някой виждал ли е в големите магазини фолио за стъкло? Искам да лепна едно фолио на прозореца в банята, но в сайтовете им не виждам да предлагат. Нещо ето такова искам: http://mgproduct.net/images/DSC03088.JPG

# 488
  • Burgas, Bulgaria
леле и аз искам такова фолио за стъкло -искам една врата да облепя....

няма да спамя ,че ще ме бият

# 489
Купувала съм такова фолио в една от пресечените улички на Цар Симеон / Републиканска/, но не помня точно коя беше.  Crazy Средна гора, Петко Каравелов или Екзарх Йосиф, но е там някъде.  Mr. Green
Мога да проверя точно и да ви кажа ако искате.  Peace

# 490
Ако ти е на лесно, че предпоследно с такова обяснение от ММ обикалях 45 минути, бременна в 7-мия месец, из тези улички, а последно - с детето - 30 минути търсих Еконт.   bouquet

# 491
  • Бургас
Тестват се сирените откакто се помня , демек над 30 години- явно сега ги чуваш.Оплачи се в Гражданска защита, Министерство на отбраната, Президентсвото, Омбудсмана, Европейската комисия за правата на човека, Международния военен трибунал в Хага, UNICEF и се моли в случай на истинска опасност да не ти пъхнат бележка под вратата.
newsm20   rotfImao
Къртиш мрака пак, мацко!  Heart Eyes

# 492
  • Бургас
Горгона разцепва

Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 493
  • Бургас
Момичета търся пътеки ( ходих до Карпетмакс и Домко) къде другаде мога да погледна ?

# 494
  • Бургас
Препоръчайте ми магазин за хубаво спално бельо? (Освен Калогера)

Общи условия

Активация на акаунт