Николай със златния "ролекс" заклейми сурогатното майчинство

• 31 142
  • 779
  •   1
Отговори
# 570

Явно дори не сте си направили труда да прочетете коментара. Чудото се състои в това, че без полов акт, жената се е сдобила с рожба, след като с мъжа и не са могли да имат детенце, но поради вярата им, че тази ябълка, която е изяла жената, и заради всекидневната и молитва с акатиста на св. Богородица се е сдобила с рожба. Това е чудото.

Без полов акт се е сдобила с дете, изяждайки ябълка? Simple Smile Ти нещо съвсем изтърва козите.  Joy

# 571
  • Ямбол
 Crossing ArmsТоя пък откъде разбра, че е забременяла без полов акт.
Чакам цитат.

# 572
То с цитати ако се доказваха такива неща, половината жени щяха да са непорочно заченали  Laughing

# 573
Crossing ArmsТоя пък откъде разбра, че е забременяла без полов акт.
Чакам цитат.
И аз това се чудех newsm78, може би им е светил с фЕтилче Mr. Green

# 574
  • Ямбол
То с цитати ако се доказваха такива неща, половината жени щяха да са непорочно заченали  Laughing

Той твърди, че не сме прочели коментара:

Явно дори не сте си направили труда да прочетете коментара. Чудото се състои в това, че без полов акт, жената се е сдобила с рожба, след като с мъжа и не са могли да имат детенце, но поради вярата им, че тази ябълка, която е изяла жената, и заради всекидневната и молитва с акатиста на св. Богородица се е сдобила с рожба. Това е чудото.

Е, аз го прочетох и не видях никъде да се твърди, че не е имало полов акт.
Затова искам цитат.

# 575
А това за оплодените яйцеклетки-биологичен отпадък, прочетохте ли го? Mr. GreenУжасно е!

# 576
  • Costa Rica
Прочетохме, прочетохме ooooh! Имахме рядкото щастие и да видим снимката, преди модовете да я затрият, благодаря за което.

Става все по и по-налудничаво.

Ангелчо, да взема да я изям тая ябълка, а? Искам второ дете, ама организмът ми категорично се опъва, пък ме е страх от медицински процедури. Ябълката е решението на моя проблем, явно doh Как не съм знаела досега Mr. Green

# 577
Делфина,не става само с ябълка. Защо забравяш ФЕТИЛЧЕТО,а?

# 578
Майката не избира колко да й трансферират, а останалите в коша, а специалист преценява кои са годни и кои не за трансфер, преценявайки по-висок шанс за имплантиране. На етапа на трансфера ембрионът дори не е в стадий морула. Става в-с за 6 клетки.  Няма друг начин освен негодните да се изхвърлят - както аз отделям ежемесечно биологичен отпадък, или както Ангел и колегите му (мъже), като гледат забранения плод отделят техния биологичен отпадък - това е реалността.
Процесът на селекция съществува и ин виво не само ин витро. Имплантирането на една зигота е рядко събитие. В повечето случаи тя се отделя от тялото точно като отпадък преди имплантирането.

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 17:14 от 10 c's

# 579
Няма друг начин освен негодните да се изхвърлят - както аз отделям ежемесечно биологичен отпадък, или както Ангел и колегите му (мъже), като гледат забранения плод отделят техния биологичен отпадък - това е реалността.
Тя реалността е такава, но за тях не е. За тях оплодената яйцеклетка е човек, защото има душа. Преди това имаш клетки, но след това - душа, вдъхната от бога, макар на физическо ниво пак да са само клетки. Crazy

# 580
клетки, но с фитилче в ръка

Така, аз съм в тотален отврат от тази тема и в частност от мненията на компетентните богослови тук, и колкото и да ми е неприятно тъй като все пак е традиционно бих казала, че едва ли ще отглеждам православно християнче. То така или иначе  тяхната църква ще го определи я като биологичен отпадък, я като непълноценен продукт, така че смятам да не му усложнявам живота замесвайки го с такива хора.
Да си носят ролексите , да ги глътнат, ако искат, да си карат мерцедесите и да пълнят търбусите - аз и моето семейство няма да ги следваме, ако разбира се не настъпи чудо , не се изнесат да живеят в пещери и получат нужното смирение,  и мъдрост, с която да ни привлекат към стадото:)

# 581
Цитат
А това за оплодените яйцеклетки-биологичен отпадък, прочетохте ли го? Mr. GreenУжасно е!

Те се водят такива по ЗАКОН.

Всеки е свободен да определи какво вероизповедание да следва. От смирение и мъдрост имат нужда всички.

# 582
Прочетохме, прочетохме ooooh! Имахме рядкото щастие и да видим снимката, преди модовете да я затрият, благодаря за което.

Става все по и по-налудничаво.

Ангелчо, да взема да я изям тая ябълка, а? Искам второ дете, ама организмът ми категорично се опъва, пък ме е страх от медицински процедури. Ябълката е решението на моя проблем, явно doh Как не съм знаела досега Mr. Green

Не е важно, че ще изядеш ябълката, че ще погълнеш фитилчето, че ще носиш коланчето или което е там. Важна е вярата и молитва, а другото е благословение от свещеника - послушание, защото в църквата това е една от най - важните добродетели. Ами ти като не вярваш, няма и да получиш чудото. КОЕТО ЗА ЧОВЕКА Е НЕВЪЗМОЖНО, ЗА БОГА Е ВЪЗМОЖНО (МАТЕЙ). И да, чеовек винаги си обяснява чудото по някакъв естествен за него кръговрат. Ето аз ще ти разкажа нещо което стана с мен, но едва ли ще ми повярваш, но както и да е. На света Гора - Атон разговаряш с един старец - монах, на изпращане той ми каза "И запомни, ако имаш вяра, колкото синапово зърно, и тая планина ще преместиш." И ето, замята под краката ни се размести, а след като той каза "Не ти. Стой си на мястото.", спря да се движи. И тъй. Ще ми кажеш имало е земетресение, но кажи ми защо това земетресение започна по думите на стареца и приключи с неговите думи. Едва ли е съвпадение.

# 583
  • Пловдив
Да си повторя ли въпросите? Щом жената от твоя пример е заченала, без да прави секс с мъжа си, това не е ли непорочно зачатие? И това не е ли дадено да се случи само веднъж в историята на света?
И аз ако отворя сърцето си и искрено се разкая, и повярвам, и се моля и ..... ще мога ли да зачена пак, като нямам къде да го износя това дете?

# 584
Г-н Чилев, интересно е, че имате вяра в преместването на земята. Но къде остава тази вяра в достиженията на науката? Как преценявате кое е човешко, кое е с Божията благословия? Щом науката е стигнала до даден прогрес, кои сме ние с лека ръка да  отричаме всичко,  четейки Библията като папагали?

Общи условия

Активация на акаунт