ЯНУАРСКАТА тайфа стяга се за есента

• 36 057
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Ох, и аз довечера съм на родителска... трябва да питам за храната, за ТВ-то и за допълнителните нещица като спорт и английски.. дано не ми изфиряса нещо от главата  Laughing. И за сефте ще ходя на родителска! Досега все ги изтървах, че съм на работа, а единия път не ми бяха казали даже  Whistling. Та ще ми е сефтето, дано Ева не саботира  Rolling Eyes.

Ланг, аз малко останах объркана от твоя пост - преди е бил в някво друго уч-ще, където е липсвал какъвто и да било контрол, така ли? А сега е в "елитното", където трябва да стои закован на чина? ooooh! Уф, още повече ми се ще да емигрирам нейде, където има дървета и небе...  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 301
  • София

Имам идване до вашият град утре и между 11 и 2-3 съм с време за губене. Някой да има такова да го правим заедно? В центъра ще съм.
Ми мога да слезна с железния кон до центърО за час Mr. Green Айде ще се чуем утре около обяд.

# 302
Аз утре съм до към 12 на бебешка йога - в Изгрев, и ще съм с "железния кон"  hahaha. Къде в центъра ще бъдеш? Щото "център" си е широко понятие  Laughing

# 303
  • Варна.....
Е вие сега. Не очаквате да съм ориентирана точно нал, тъй?  Mr. Green
Имам дело във ВАС -на бул.А.Стамболийски. Мисля, че до към 11,00 ще приключА. Летя наопаки в 4.

Железният кон....  hahaha Осмисли ми денят  Joy Joy Joy

# 304
  • София
Направо се разбираме тогава около 12-12.30 на Сердиката да се чакаме и да се виждеме групово Wink

# 305
Дони, вие си се намерете с Таис, пък аз ще звънна като стигна до Сердика - щото ще приключа към 12, а докато се добера до въпросния кон, докато ме метне и т.н. ще ми трябва още временце. Така че си се намерете и разберете къде и как, пък аз ще довтасам после и ще ти звънна на ТЕБ, щото нейния номер го нямам - дръж си тел-а наблизо, да ме чуеш  Simple Smile. Иначе ще изтървеш да гушкаш момиченце (шт, тихо, все едно не знам, че си гушкала  Mr. Green).

# 306
  • Варна.....
Дони, вие си се намерете с Таис, пък аз ще звънна като стигна до Сердика - щото ще приключа към 12, а докато се добера до въпросния кон, докато ме метне и т.н. ще ми трябва още временце. Така че си се намерете и разберете къде и как, пък аз ще довтасам после и ще ти звънна на ТЕБ, щото нейния номер го нямам - дръж си тел-а наблизо, да ме чуеш  Simple Smile. Иначе ще изтървеш да гушкаш момиченце (шт, тихо, все едно не знам, че си гушкала  Mr. Green).
Аз ще  може ли ? Не съм гушкала момиченце скоро.....

# 307
Усмихнатото, записвай си, аз вече така правя, че деменцията ме гони нещо.  Laughing По въпроса за тв-то, когато големият ходеше на детска събираха мнения от родителите и аз само  Shocked бях против. Един от родителите дари телевизор. Така или иначе пак гледаха филмчета, уж образователни програми.  Вчера питах Иви, дали имат телевизор в детската - нямат. Дано успееш да намериш родители - съмишленици, но  се боя, че на повечето не им пука какво точно правят децата в детската градина, важното е да са сухи, спали, яли и тем подобни.
Мим, съжалявам за работата! Не унивай, ще стане!  Peace

Иви се облича и съблича сама. Прави го много добре. Само събличането на блузите й представлява трудност. Понякога обърква лява и дясна обувка, но все по-рядко.  Grinning Но, не се храни сама, може гладна да си ходи цял ден, ако аз не й бутам в устата.

Тобито, учителките-лелички затова са там - да помагат! Като не го разбират сами, трябва да им се напомня.  Peace Ух, много се дразня...  Rolling Eyes

Тайс и Дони да гушкат малко бебе Heart Eyes и от мене!

# 308
  • София
И от мен приятно прекарване на Дони, Тайс и Сис Hug
При нас нещата става още по драматични- вчера като я взимах, учителката каза, че е минало добре, тя също ми разказваше, че са им показали, че имат пиано, че е рисувала страшен крокодил, че е хапнала таратор и зеле и уж всичко беше наред....и беше развълнувана и точно преди да ляга се започна с увещанията, че не иска да ходи, а сутринта ревна още докато се обличаше, в градината вече беше с пълна сила Sad. Чак се разхълца накрая Cry. Скъса ми сърцето направо, все си мислех, че някак си по-спокойно ще приема промяната и няма да се стига чак до такива ексцесии.
Съжалявам, че толкова съм обстоятелствена, но ми тежи и ми се иска да споделя, чувствам се така, все едно имам буца в гърлото Tired.

# 309
  • София
Рали Hug дай и време да свикне. Гого му беше нужна седмица, но има деца които и 4 години не им стигат, за да се настроят. Чак ми става жал за 2 майки от групата на Хриси

# 310
РалчеHug Аз съм на същия хал сега с Дани Sad Всяка сутрин се обвинявам, че му го причинявам. Но ти, не се тревожи, Йоанка е голяма вече. За нея е даже полезно да е сред връстници и ще научи много нови неща. Обзалагам се, че съвсем скоро няма да има търпение да влезе в градината!
На мен ми е гадно, защото Дани е още мъничко, само той в групата няма 2 навършени, но трябваш да го пусна, за да се възползваме от предимството.
Много готино за срещата в Сф- искаме снимки!

# 311
  • Варна.....
Ралче, Преслав така страда първите 3-4 дни. Така ме увещаваше да не ходи, нямал да иска нищо, щял само да гледа Скуби ду в офиса, пък аз да си работя.... Говори и повече, намери време за нея вечер.
Ако трябва да съм честна, от както е тръгнал на градина е лепка за мен. Преди никога не е било така. Сега постоянно иска да е с мен, да се гушка, да си играем, да правим нещо си заедно. И аз реших, че е по- добре детето да е с мен, отколкото да си опитвам да обръщам внимание на къщата, храната и подобни битовизми, а детето да се сърди.
Ники, Алекс така и не хареса яслата. 1 година плака и скимтя сутрин. На ДГ обаче отиде с голямо удоволствие. Нямаше ли начин да ги оставят още малко заедно с Анди?

# 312
Таис, ще може бе  Wink.
Ралче, много ти съчувствам за малката... И аз подкрепям на Таис мнението да намираш повече време за нея вечер.. Разказвай й как е било, когато и ти си ходила на градина - децата (по мои впечатления) много обичат разкази за това какви сме били ние на тяхната възраст, какво сме правили.. Стискам палци скоро да се подобрят нещата  Hug.

И нещо забавно да ви кажа - нали аз ходя да прибирам Кало от ДГ. И нали съм все с Ева.. И често Кало ме кара да спираме тук-там, което значи - вади децата от колата, после ги връщай обратно.. Та след цялата хамалогия аз все се стряскам, че съм забравила някое дете някъде  Laughing. Или Кало като е на градина - също се сепвам по някое време "къде е Кало"  ooooh! hahaha. Та ги разбирам родителите на онова детенце от "Сам вкъщи" - те даже имаха мноого деца, пък аз само с 2 и пак се шашкам постоянно  Laughing  Mr. Green Mr. Green.

# 313
Жалко за срещата утре! Хем съм без железен кон, хем с наличния такъв ще ходим до Плевен и обратно. Една снимка се щракнете барем!

Училището хич не е по-различно от другите. Толкова обстоятелствено и афектирано съм го написала, че не става баш ясно от какво съм яхнала метлата. Предишното училище, в което беше ПГ беше анархия и недопустима разюзданост. Сегашното го раздават концлагер, в опит да укротят стадото. Това не е грижа, щото правила трябва да има и да се спазват, а и моето дете е ок с това. Притеснявам се от хората, че децата им се бият  Shocked, а и някак вярвам, че лоши деца по рождение няма, а те са проекция за семейната среда. НО коня в реката няма да оставя, това е сигурно  Heart Eyes, а и той е кротък и много любознателен, така че според възможностите и разбиранията ми, ще бъде в най-добрата среда.

То само исках да кажа, че ако ДГ на някой му се струва джунгла, в училище е като сафари в Африка. Натурално усещане.  Hug

# 314
  • Ловеч

То само исках да кажа, че ако ДГ на някой му се струва джунгла, в училище е като сафари в Африка. Натурално усещане.  Hug
smile3521много точно казано.
Градинската сага- вчера шишето с вода пълно до горе,а Ивко пие много вода и сега е жега както знаем.Поне да го излеят до половината преди да му го сложат в чантата!
Сутринта дадох указания- забравяли децата,не се сещали -Абе у нас що не забравя ?-сам си пие вода само ,че му е под ръка.Ако не е тази херния , и да не трябва да се напъва -ще си трая.
Нещо съм се влюбила в тиретата  Laughing
Ралче ,разказвам приказки с малки животинки които ходят на градина -има ефект.
Сис -ти си кърмачка -простено ти е .При нас по-зле.Загубихме колелото на детето.Аз и майка ми.Не помним нито къде ,нито кога-просто сме се прибрали без него.Добре ,че той не страда много.
Бъдете щастливи  bouquetотивам да полегна.

Общи условия

Активация на акаунт