ЯНУАРСКАТА тайфа стяга се за есента

• 36 022
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
И на трите места...

а пък аз станах блондинка...сега като се изсуша и гримирам ще се покажа...Simple Smile

# 391
И на трите места...

а пък аз станах блондинка...сега като се изсуша и гримирам ще се покажа...Simple Smile

Ами честно казано не съм ги броила, но със сигурност не са повече от 50  Whistling В работата им знам точната бройка 5  Flutter
Айде Лорини чакаме снимки  Hug
П.П. Личи си, че е петък следобяд и си уважавам началствата  Mr. Green

# 392
И на трите места...

Ами честно казано не съм ги броила, но със сигурност не са повече от 50  Whistling В работата им знам точната бройка 5  Flutter
Айде Лорини чакаме снимки  Hug
П.П. Личи си, че е петък следобяд и си уважавам началствата  Mr. Green

Пенкова, лъха професионализъм от теб, 50 чифта е сериозна бройка  Mr. Green Peace
Аз имам горе-долу по 4-5 чифта най-много на сезон - съответно летни, пролетно-есенни и зимни.
А тия в работата все ли са " недекларирани"  Grinning.

Лорини, какво става, 2 в 1 ли сте още  Hug

# 393
  • Варна.....
И аз влизам за отговор на последният зададен в темата въпрос?

# 394
Айде, банда, дойде времето да пращаме всичката си позитивна енергия към Лорини да има най-прекрасното раждане, за което си е мечтала! Heart Eyes И едно сладко и ящно бебе  Sunglasses Heart Eyes  Flowers Four Leaf Clover

# 395
Айде, стискам палци и чакам с нетърпение!!!  Hug Hug Hug

# 396
  • Ловеч
Лорини Heart Eyes Hug  Hug Hug

# 397
  • София
Пък аз ги видях с Коко. Стискам палци Praynig
Иначе днес бяхме на РД. До тук добре. Само дето детският клуб имаше и басейн...и бате ви Гого закри плажния сезон. Идва притеснена една мацка - Ама госпожо, водата е ледена Rolling Eyes. Отговорих и - знам, пробвайте да го изкарате hahaha А човека крещеше от кеф, после полегна на един шезлонг и пак баня. Снимки друг път, че не съм ги свалила Simple Smile
Сега отивам да празнуваме рождения ден без деца - и ще пийна едно за здравето на Анчето Hug Ще следя онлайн новината де Simple Smile

# 398
И аз тръпна в очакване на Аничка!  Hug Heart Eyes Леко раждане желая на Лорини!!! Hug Hug Hug
П.П. На 7 ми ще е  Mr. Green 4 часа остават Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 399
Хайде и аз да се наредя сред чакащите новини Simple Smile Стискам палци Simple Smile

# 400
  • Ловеч
bubSSSSSSS, Kokonut, mmoonnii, tobito (+ 1 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема. Laughing
Колко много лели на веднъж Wink

# 401
  • София
Честита радост на Лорини.ПОжелавам ви да сте живи и здрави и много щастливи.

# 402
Почвайте да пиете!!!! Имаме си Аничка!!! 4030, 51 !!!

# 403
Супеееееееееерррррррр!!!!! Честита да ни е Аничка! Жива и здрава да е и страхотно детство да има!!!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet newsm44 newsm51

# 404
  • Ловеч
Ураааа!Браво на Лорини!Да е жива и здрава Аничка,каката много да помага,а Коко да му мисли с тези три хубавици Laughing

Последна редакция: сб, 06 окт 2012, 22:07 от tobito

Общи условия

Активация на акаунт