ЯНУАРСКАТА тайфа стяга се за есента

• 36 018
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Тоби, мерси! Да се връщат тези най-добри пожелания! Наздраве по случая!

# 421
  • София
Лорини, Честита рожба и от мен! С най-искрени пожелания да е здравичка, да расте усмихнато и щастливо дете и да ви радва безкрайно! Hug Heart Eyes Hug
Много се радвам за това, че най-вероятно всичко е минало супер Heart Eyes

# 422
Честито на Лорини и добре дошла на Аничка!!! Да ти е жива и здрава малката принцеса!!!  bouquet Hug Heart Eyes

# 423
  • София
И така да върна малко темата в ежедневието- днес към обяд ми се обадиха от детската, че Йоето повръща и има разстройство Tired. Аз видях, че вчера акото беше по-рядко, но реших, че все пак може да е нещо от храната, но не би. Разписва се с първия си вирус. Педито ми даде болничен до края на седмицата, на нея изписа ентерол, аз й взех на своя глава още и хидрасек и хидратин алфа. От както съм я взела не е повръщала, но ака на два пъти вода, гърнето го напълни ooooh! Tired. Миличкото, от една страна ми е кеф, че ще сия гледам няколко дни, от друга ми е кофти да я гледам така бледа и да я боли коремчето. Дано скоро подействат нещата и да върви на оправяне Praynig.
Иначе видях снимките на Лорини- прерасни са Heart Eyes, а най се радвам, че всичко е така, както искаше тя Hug
Вие как сте?

# 424
разказ в картинки, за нямащите фейс...той си знае кой е...по-късно ще разкажа...но да ви кажа, всяка стотинка си струваше...

# 425
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Ралче, бързо да се оправя Йо Йо! Hug
Ланг, честит рожден ден на патерица! Да си жива и здрава и много щастлива! Hug

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 18:14 от yagodka

# 426
  • София
Лорини  страхотни снимки.
Ral4e бързо възстановяване.
На мене току що адски гадно ми се счупи един зъб  Cry

Лека вечер на всички

# 427
  • Ловеч
Мария ,невероятни снимки.Изглеждаш страхотно,а Аничка е прекрасна Heart EyesУх,чак ми се доражда Laughing
Хайде дано някоя да поеме щафетата от Лорини,успех на бебе-искащите и правещите Hug
Ралче,този вирус го лепнахме и ние миналата сряда.Давах само ентерол,дори на лекар не го водих.Следих дали няма да вдигне температура и това е.Гушкайте се и дано да мине по-бързо.
Утре мисля да го пратя на градина и дано успее да изкара трите дни .

# 428
Мария ,невероятни снимки.Изглеждаш страхотно,а Аничка е прекрасна Heart EyesУх,чак ми се доражда Laughing

Ух и на мен....... newsm78
Аничка е съкровище много,много сладко бебе....пу-пу-пу
Хайде болничките да оздравяват бързо и ние минахме през първия вирус вече миналата седмица само че нашия беше с Т и сополи,сополи,сополи а сега аз съм така май прихванах.Гадничко си е.

Наздраве на пиещите cheers

# 429
  • Варна.....
Лорини, прекрасни сте!
Пиши като имаш време!
Тоби, Бонита!! Да чакаме добрите новини тогава!

Казах ли си, че имам майстори у дома? Правят изолация от вън, в следствие на което всяка вечер след тях чистя целият апартамент, вкл. бани и тоалетни  Mr. Green Снощи обаче ми сбъднаха мечтата, да имам фибран и пробивни машини в спалнята си  hahaha Сигурно скоро ще избягам  Mr. Green

Спорен ден ви  желая!

# 430
  • София
Снощи обаче ми сбъднаха мечтата, да имам фибран и пробивни машини в спалнята си  hahaha

Йееее, късметлийка Joy
Аз отново се занимавам с некадърни и злобни хора. В най-скоро време ще имам нужда от адвокатска помощ в 2 направления - писане на жалба в КЗД и убийство в състояние на афект. Щом и свекър ми беше подпалил джапанките днес да ходи да се разправя, едвам го удържах, че верно ще я ступа тази "мила прекрасна женица" Twisted Evil
Лорини, ще я схрускааааам smile3508 Само да ми падне тази Ани. Толкова е миличка и пухкавка Simple Smile
Болните да оздравяват. Някои да забременяват, че да не се лишаваме от подобни красиви снимки Mr. Green

# 431
  • Варна.....
Снощи обаче ми сбъднаха мечтата, да имам фибран и пробивни машини в спалнята си  hahaha

Йееее, късметлийка Joy

И ти ли искаш??
Нали ми знаеш тела?

# 432
  • София

Йееее, късметлийка Joy

И ти ли искаш??
Нали ми знаеш тела?
Аз имах hahaha За сега учтиво ще ти откажа, че аман от майстори Confused

# 433
Тайфа, здравейте!   bouquet

Как са всички във форума?

Аз отдавна не съм писала тук, но сезона ме беше грабнал. Лудо лято изкарахме, и като последно се къпахме в морето в неделя. Дивна най-накрая на септемврийското класиране я приеха в градина и то близо до вкъщи и от миналата седмица ходи вече. Първия ден бяха едни драми като се взехме. Те бяха само 5деца и моето миличкото останало последно... Не искаше да ходи на следващия, рева като я оставих - скъса ми се сърцето, а от следобеда вече ме питаше кога ще дойде пак. Сега сутрин като се събуди - сяда на леглото и ме пита : "Кога ще ходим на градина?"

Аз свърших сезона и сега съм се отдала на есенни задачки - суших домати, лютеници правех, доматени сокове, патладжани пържени замразявах. Сега ме чака зазимяване..

Връщам се назад да ви чета!

Приятен ден!

# 434
  • Русе
Хелоу!
Малко телеграфно, че съм на инвентаризация и съм за малко на бюрото.
Рали, да се оправя Йоанка и нали знаеш - диетата е много важна в случая- обикновени бисквити, солети и много течности, но по малко.  Hug
Страхотно раждане е направила Мария. Красота!
Таис, честито! Мечтата на всяка домакиня.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт