ЯНУАРСКАТА тайфа стяга се за есента

• 35 987
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • Ловеч

Дони да подсетиш пак за желанията,че с моят мозък нещата са сложни.Малиии и като стана една хармонична и дипломатична hahaha
Мони ,сега се зачетох в градината за танци ,балет и подобни -на всички пише 5 години.Аз не бързам-той и без това танцува всяка вечер-голям смях.
Нямам идея дали ревнува,когато баща му се прибере ще го тестваме.Всъщност ,ако ние се гушкаме и той идва да се натиска,но чак ревност не е имало.

# 451
  • Русе
И Карито като ни види да се прегръщаме идва и се присламчва. Много е сладка.  Heart Eyes
Снощи бяхме младоженци - свеки я взе за през нощта. Тя от 2 седмици е в отпуск. Спахме в едно легло за пръв път от много време насам. И все пак не е хубаво без нея. Едно празно..
Първата ми родителска среща в живота се очаква да е на 17.10. Тогава и ще видя какво предлагат. Мисля да я запиша поне на някакви танци. За английския още съм 50 на 50.

# 452
ако на някой му се чете за раждането на аничка

Скрит текст:
за раждането...

както знаете аз това раждане го мисля от както забременях, че и от преди това... Mr. Green
та св.лазар ми беше като първо желание, заради това, че подкрепяъ естественото раждане и посещенията са от 8ч до 22ч ...а за мен беше важно катерина да идва когато иска...
та след всички перипетии на бременността стигнах и заветната събота - 6.10.2012...

от сряда имам доста силни подготвителни контракции, които на моменти бяха на 5-6мин...вечерта в сряда наистина бяха на 4-5мин и дори с болки...ама нищо...и така три дни...

в събота сутринта Катерина отиде при баба си на гости и ние се възползвахме от ситуацията...и без това последния месец се пазехме, за да не тръгне по-рано раждането...та обичахме се и отидохме навън да хапнем...в ресторанта не можех да си намеря място...през 5мин контракции...
после се разходихме, взехме си детето, отидохме при другата баба и там с едно приятелче се заиграха на двора, а аз си направих чай от малини и се разхождах, защото усещах, че е време вече...през цялото време си комуникирах с дулата, което ми беше супер успокояващо...изпратих мъж ми да си почива вкъщи, а аз останах с децата...
и тамън към 17:30ч щяхме да ходим към парка Заимов и ми текнаха водите...звъннах на докторката, тя каза да се изкъпя, да се оправя и след час към болницата...аз се позамотках, ама майка ми ме юрна, че на нея като са и изтекли водите при второто разждане и за 20мин е родила...та тръгнахме...аз супер спокойна...пишех смс-и, статуси във фейса и говорех по тел с приятели, че ще раждам...

пристигнахме в болницата към 18:10...посрещнаха ни много мило...докторката беше предупредила Simple Smile качихме се с мъжа ми в стаята, пуснаха един запис нА тоновете и зачаках докторката...питаха ме даи искам клизма и се разбрахме, че изпразването на червото спомага за освобождаване на място в корема и по-лесното слизане на бебето...
та след клизмата контракциите ми бяха на 2мин с 5см разкритие...почнах разходки по коридора и като ме стегнеше контракция дулата ми правеше масаж или натискаше разни точки по гърба ми, които облекчаваха болката и то доста...в 19ч разкритието ми беше 7см и почнаха на минута някъде контракциите...тогава се намеси и акушерката, която когато вече имах почти пълно разкритие, но аничка беше високо ми направи някво издърпване на тазовите кости нагоре-надолу и освен, че ме облекчи страшно много и помогна да слезе...така в 20ч бях в родилна зала и с малко напътствия как да напъвам се появи малкото ни съкровище...появи се в 20:25ч...напъването е селдното...поемаш въздух и напъваш без да издишаш...след което като ти кажат дишай дишаш дълбоко...наистина е важно да слушаш какво ти говорят, но и да ти говорят разбрано...защото аз си питах кога какво да правя и как да го правя...и първите ми думи бяха викнете таткото...сложиха я върху мен и изчакаха пъпната връв да спре да пулсира преди да я срежат...питах таткото дали иска той да я среже, ама той беше толкова ошашкан, че не пожела...през цялото време на контракциите той беше с мен...и стоя пред родилната зала до заветния момент...и я нарече аватарче...беше лилава и мокра...снимките ги видяхте...
и така, срязаха пъпната връв, завиха я и пак ми я дадоха...докато не излезна плацентата...тогава я взеха да я облекат и премерят...на мен ми направиха два шева и така...и ми пуснаха една система, заради ниския хемоглобин...стоях два часа в родилната зала за наблюдение с таткото и бебка и хапвайки грозде Grinning

беше вълшебно, защото таткото беше до мен и до нея когато  тя се появи...дулата ми, след това почти веднага влезна и една от най-добрите ми приятелки...след половин час дойдоха и родителите ми с катерина...беше пълен цирк...бях единствена родилка в болницата и ме гледаха като принцеса...

всичко  в болницата е идеално...багажа ми остана не докоснат...чехли, хавлии, които ми сменяха всеки ден, памперси и мокри кърпи ми носеха...храната ми носеха в стаята, имах право на избор...правиха ми промивки по няколко пъти на ден...за да се оправя по-бързо...а в тина киркова не помня да са ми правили дори веднъж...
като се сменяха екипите идваха и ми се представяха, за да ги знам кои са...ако трябваше да се прави нещо на аничка първо ме питаха кога да го правят и дали искам...дори собственичката на болницата дойде да ме пита доволна ли съм от болницата, от персонала, от грижите...

леглото ми беше от модерните, което се вдигаше частта за гърба ми, телевизор, интернет-всичко безплатно...посещения от 8 до 22ч...
наистина болнцита си заслужава... още повече че по ЗК излиза почти толкова, колкото и в държавните болници...само където там повече екстри ги няма...а пък исе съобразяват с теб и желанията ти, защото са една от малкото болници в които се практикува естествено-активно раждане и не могат да си позволят да изгубят тези жени, които никак не са малко напоследък...
дори по едно време и тоновете ми мериха права, за да не ме карат да лежа по време на контракциите...

а ето така релаксирам след раждането...

# 453
  • София
Lorini разказа ти звучи страхотно.Разчуства ме.Често ти гледам снимките във фейса и много ви се радвам.Толкова щастлива изглеждаш.Аз след моето раждане изглеждах сеедно ме е сгазил бързия влак.Пожелавам ви да сте все така щастливи!

# 454
  • София
Младите не помнят, ама на времето имаше едно детско - Въртележка" С една Лаура. От там ми е лафа - Ех , че романтично...Лорини, да му се доражда на човек Heart Eyes
За нас утре, че диванетата не са заспали

# 455
  • Варна.....
Лорини, звучи страхотно, нооо не ми се доражда  Mr. Green
Не за друго, а като си припомня реването..... което всъщност и сега продължавам да боря.....

И за нас после...., че дойдох за малко на работа и да взема да посвърша нещо си.

# 456
  • Русе
Лорини, страхотно! В АГ, където раждах аз - не само не те броят за човек, ами те третират едва ли не като някакъв навлек. Дано нещата навсякъде се променят към по-добро.  Peace

Карината е болна. Нали в четвъртък спа у свеки и в петък си я взехме. Имаше лек сопол, но вече 2-3 пъти се разминава само с това. Обаче снощи вдигна Т и взе да понакашля. За капак колежката е на обучение в Англия за седмица и не мога да отсъствам. Сега я гледа баба ми, а Венци ще излезе от сряда до петък. Утре не знам - сигурно пак баба ми. А на нея така не и се стои с нея..Иска мен.  Cry
Дано само да не се влоши.

# 457
  • София
И Моника е болна.Кашлица и запушен нос.С мене е на работа.Нея не я свърта,на мене ми е нервно и така......Весело е !И сега пък и този дъжд.Ужас!Сега ще и пускам Дора ,малко да се кротне.Лек ден на всички

# 458
  • Ловеч
 И Ивайло е с Пешо-3 дни на градина-останалите с баба-да е жива и здрава  bouquetЧудя се какво още ще прихване -конюнктивит,коремен вирус сега сополи newsm78

# 459
  • София
Ааааа, значи съм много в тон с темата, Пешо и при нас продължава с пълна сила Tired. Сутринта я оставих с баба й и казах задължително да минат през педито, че от събота освен носа, и кашля като парен локомотив. Бях убедена, че ще изпише АБ, но за моя изненада, кашлицата била само от стичащите се секрети и на гърдите и гърлото нямало нищо. Но и тази седмица си остава вкъщи. Ужасен този Пешо, разказа й играта Tired. Аз досега не помня чаак таква ужасна хрема да е имала с такива гъсти и обилни секрети Crazy. През нощта носа й хърка, все едно възрастен човек спи, а не малко дете. А искрено се надявам, че от тук нататък няма да е така, че схремата две седмици ходи на градина, две не, защото лекуваме, дето е ходила, ама хич не ми харесва. Crossing Arms
Тоби, Мони, Люби- бързо оправяне на сладурите Praynig
Лорини- страхотен разказ, а и снимки Hug Направо като приказка ми звучи всичко. Нека имате толкова прекрасни мигове с Аничка и занапред Heart Eyes.
Вчера ходихме до Явор с мъжа ми да гледаме обзавеждане. Има страхотни неща, особено от моите любими стъклени масички за кафе Heart Eyes. А най ми хареса една мивка подижна, на която и дължината може да се регулира. Само дано късмета е с нас Praynig.

# 460
  • Ловеч
Дзън!
Ясно кой с Пешо ,кой без-дано по-бързо да минава.
Радосчоооооооо-снимките прекрасни !
Дониии-и твоите си ги бива -то китки ,то коне ,голи дупета -много есенно и ти една Русаааааа ,не мож те позна човек и аз замислям нещо русоляво   reverance
Да не си забравите желанията !!!
Мим Hug

# 461
  • Варна
Аз попълвам точно документи за "Аз мога повече", утре май съм там командирована с храна и вода за три дни! Интервюто в петък мина добре, но тази седмица ще има второ Laughing Ще кажеш, че директор избират!

Лорини, радвам се, че е станало както искаш. Аз имах същото раждане, чудесно и естествено, дори и клизма нямах. Ражда ми се пак...ама не ми се бременее, и ако може да го взема на 3 Joy Шегувам се:)

Радост - страхотни снимки!
Всички болни да оздравяват!!!

# 462
  • Варна.....
Мим, абитуриент не е ли по- добре?
Пешо и нас се е настанил, надявам се не трайно. Утре обаче отива да си ръси бацилите и в градината. Кашля, сополи, глъхне... Дано не ми го върнат  bowuu
Ралче, супер емоции ви очакват!!
Радост ясно защо се изгуби, ама останалото народ??

Дзън!!

# 463
  • София

Пешо и нас се е настанил, надявам се не трайно. Утре обаче отива да си ръси бацилите и в градината. Кашля, сополи, глъхне... Дано не ми го върнат  bowuu

Безотговорна майка такава Mr. Green Кат мен Rolling Eyes Не е болен, по принцип говоря Wink
От вчера съм баш руса. Да не се оправдавам що съм толкова...тъпа Rolling Eyes Понеже циганката ми умря - много съм Убава, но снимка нямааа Grinning
Уикендно бяхме до Брацигово, респективно Пещера. Влизам и аз в Клуба на Стоножките. Ще се срамувам с 3 чифта български ботуши, естествена кожа,колекция 2011, но за цената на 1 тук Rolling Eyes Спретнахме и едно походче и трябваше да нося кюфтето нагоре и надолу по 2 причини. Първо го мързеше да ходи, после пък като реши, че ще ходи, прецених, че не е здравословно за него...Престрашисе и видя сметката на едно коте. Милото то - банкет е дало, че тия моите двамцата са си тръгнали. Сега Хриси мрънка денонощно, че иска коте. Аз обещах, че ще му вземем, ама друг път Mr. Green Яздиха и Мартин. Не баща им - на вуйчо коня, който е кръстен на Мартин hahaha.
Вчера у наше село имаше празник на селото. Посетихме и въртележките. Спретнахме и панаир, защото беше решил, че трябва да се качи на един батут, който не беше за него и се прибрахме.
Та това за нашите скромни особи bowuu Болните да оздравяват. Варненци утре и един плаж може да му спретнат...
Радост да се Яви на отчет за РДто на Бела и престоя в майна таун Heart Eyes

# 464
  • Варна.....
Яздиха и Мартин. Не баща им - на вуйчо коня, който е кръстен на Мартин hahaha.
Къртиш мивки, ейй!!!
И да си покажеш русото  bowuu
И чепиците също.
Похвалих ли се - миналата седмица си купих елечето, за което една година вече точа лиги. Бях харесала едно от 3 000 лв., ама то и в Париж ми се ходи на мен  hahaha Това обаче като видЕх и знаех, че е моето. Като дете съм му се радвала, че и чанта му купих  hahaha Обувки то си има, мисля че и ботушите са налични из шкафовете.
Преслав здраво дере котки, май ще си е у дома, но пък и баба му ще е тук. И тъй като не е била с детето от 2! месеца, мисля да и дам възможност да му се нарадва  Mr. Green
А снощи, към 5 взех дечко и в мола да си купувам чаши за офиса. Пошлянкахме се, измих колата и се прибрах- то не било лошо  Mr. Green Благоверният изчистил  къщата, слага масата..... Е салата и салам, ама кой то дава друг път такава промоция!
Хареса ми, дано ми стане навик  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт