Юлчето за плаж се стяга и на сянка се изтяга :)

• 68 803
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • При моите мъже...
Avchelinia, това да не е парк Света Троица?

# 556
 Laughing там,там))))))

# 557
  • При моите мъже...
Сега ще излезе, че сме комшийки, а не се познаваме;)

# 558
Скарли, честита радост. Пожелавам ти много лека бременност и раждане  и много послушно и усмихнато бебче.   bouquet

# 559
Бъги, как сте? Адаптирахте ли се в новата държава? Борко как се приспособи в яслата?

Добре сме, Диди, благодаря че попита  Hug  Борко се чувства много добре в яслата - ходи с удоволсвие там, харесва си учителките, има си и приятелчета вече. И с новия език се справя също добре. Той всъщност проговори изведнъж към средата на януари и на двата езика, и горе долу му вървят паралелно.
Иначе на мен малко ми дойдоха изнанагорно последните два, три месеца. Борко изкара един ужасен бебешки пубертет - нощно време отказваше да спи, през деня докато е с нас беше нон стоп вкиснат. На всичкото отгоре с баща му изкарахме всички възможни вируси, които донесе от градината. Добре, че най-накрая се оправи това пусто време, та да ми просветне малко Mr. Green

Светле, честита ти лентичка и тук! Лека и безпроблемна до края. Знаете ли вече какво ще е?

Кости, много са ти сладки девойките. Аз май не съм ги виждала до сега  Embarassed

# 560
  • в 1001-та нощ
Хайде д анаправим една сесия "Юлчето днес"  и да покажем - който каквито последни снимки има на хлапетата  Hug

# 561
Хайде д анаправим една сесия "Юлчето днес"  и да покажем - който каквито последни снимки има на хлапетата  Hug

добра идея!

бъги,и аз се чудех какво става с вас,но се притеснявах да питам:) значи добре се справяте Peace

# 562
Ми хайде де,показвайте HugЕто една от нас,без ясленски кАстюм:
Скрит текст:
Тази е от РД на който бяхме мин.седмица.По-скорошна няма Mr. Green

# 563
  • в 1001-та нощ
 Rolling Eyes  Rolling Eyes  какъв е този ясленски костюм  newsm78 да нямат мантики, като едно време  Embarassed

# 564
Последните му снимки са от тържеството в яслата,където е с костюм.Бях пускала снимки скоро Peace

Голям е вече,Калата Hug

# 565
  • в 1001-та нощ
ааа, тях ги знам  Hug

има ли още юлчета с памперс?  newsm78

# 566
Ние от миналото лято не сме с памперс, но за сметка на това заспива с биберон. Голям зор, не мога да го откажа. Вярно е, че само за приспиване го ползва, но все пак. Идеи?

# 567
Ние сме втори ден на ясла,добре се справяме,не плаче ,не мрънка.Утре ще я оставят да спи там,малко и е скучно,че само филмчета им пускат...свикнала е с каки и сега ще и е малко трудно с бебета,явно много не ги занимават там,с такова впечатление останах.. Simple Smile утре ще пусна снимка

# 568
само филмчета им пускат...

Как така филмчета? Не че ми е работа, но децата са малки и не е редно точно на яслата да ги занимават с телевизия.

# 569
  • в 1001-та нощ
отдавна се канех да питам дали сте водили Юлчето на детско кино  Rolling Eyes

Калоян няма никакво отношение към телевизията, може би защото и аз пискам ТВ за фон и гледам ако има БГ сериал (сега дървото на живота, Фамилията, ако успея и Столичани в повече ...)

Като бебе се захласваше по реклами, сега харесва тези за котенца и за тип царевични пръчици - с някакво животно  Blush и някои песнички  Rolling Eyes

един ден баща му му пуснал "Колите"и се беше загледал но и като не гледаше - искаше да не го спираме, аз реших да не му пускам повече - много ми похвалиха - Котаракът с чизми, но ми се стори страшничък и че няма да го разбере Sad

Общи условия

Активация на акаунт