Re: Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 13

• 60 697
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • София
...като може да сменяш мерните единици за маса и обем (грам, паунд, милилитър и течна унция) Нулираш и добавяш новите съставки, без да сменяш купата...

А откъде сменяш мерните единици, имаш ли специален бутон? Моята е само с един за вкл/изкл., а няма как да не се сменя, защото в сайта на картинката е с показани грамове  Rolling Eyes

Здравейте! Интересува ме дали е проблем да направя поръчка от акаунта на мъжа ми с  моя дебитна карта. Питам защото вече го направих, но получих имейл от амазон, че Your payment revision required. Сигурна съм, че картата е ок с изкл на това, че никога не съм я ползвала съотв активирала.
Не е проблем акаунтът, при мен също е на името на мъж ми и плащам с моя карта. Този надпис по принцип излиза, когато не са могли да си дръпнат парите, напр. недостатъчна наличност по сметката.

# 46
 Не е проблем акаунтът, при мен също е на името на мъж ми и плащам с моя карта. Този надпис по принцип излиза, когато не са могли да си дръпнат парите, напр. недостатъчна наличност по сметката.

[/quote]
Много благодаря! Не би следвало да е проблем наличността, но по-важното за мен беше да разбера, че не е проблем различните имена на картата и получателя.

# 47
Привет!

Нахълтвам в темата със следната питанка :

Поръчах си ДВД от амазон. Пристигна днес. Проблема е, че е на немски  Laughing, а моя немски е колкото японския ми. Заблудила съм се, че е на англ. Отварям описанието в сайта- да, пише си , че е на немски. Грешката си е моя.

Има ли смисъл да го върна, ще ми приемат ли мотива? 10 пунда го платих, ретурна ми излиза 1,40 паунда.

Благодаря!

# 48
Мацки, сутринта пуснах едни обувки, обаче ги пратих не там, където трябва. Сега ми дава бутона за канселиране, другите ги няма. Дали по-късно ще се появят и другите бутони, при положение, че ще изпращат поръчката чак на 31?

# 49
  • София
Случай да има код за продукти за коса?! - за   Амазон. UK

# 50

Получих и тази ютия:
http://www.amazon.co.uk/Philips-GC4890-02-Anodilium-Technology/d … 332296&sr=1-1
Накрайника е от тези с три джаджи и трябва да го подменим с подходящ за тукашните контакти.Не ми допадна това че е доста по-тежка от досегашната ми от същата марка,а уж трябваше да оптимизира гладенето  newsm78.Мъж ми ми се смее че докато не измислят ютия дето сама да глади няма да може да ми угодят  Laughing.Може и да има нещо вярно. Grinning

Освен, че е тежка, иначе доволна ли си от гладенето?

Търся си и аз ютия, че моя Тефал с уж незалепващо покритие много ме дразни.

# 51
  • Варна
Вери, имам такава ютия от 2 години и съм много доволна от нея, не залепва изобщо и глади лесно (именно затова са по-тежки тези ютии - да не се налага прилагането на натиск, а тежестта да идва от ютията). Peace

Сега, ако трябва да си купувам нова (и ѝ намалят подобаващо цената Mr. Green), бих си взела пак на Филипс, ето тази:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005FJEGYC/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE

# 52
  • Пловдив
Чоки ,миналата година в Ларедут модел GC6520 беше 119 евро в каталога .Намаляше се с още 20 с код.Ютията е пушка -много съм доволна
http://www.laredoute.fr/vente-centrale-vapeur-autonomie-limitee- … amp;source=search
Сега намирам това в сайта.Ако модела те устройва парите си струват-тук бяха около 600лв миналата година-скоро не съм ги гледала обаче

# 53
  • Варна
Мерси, Рени, ама съм си набелязала точно PerfectCare, защото се адаптира към всякакви тъкани и не трябва да се наглася изобщо температурата.

# 54
  • София
Мерси, Рени, ама съм си набелязала точно PerfectCare, защото се адаптира към всякакви тъкани и не трябва да се наглася изобщо температурата.
  Grinning о и аз чакам да я намалят. Родих се, откакто ползвам парогенератор. Нито ми се изморява ръката, гладя със скоростта на светлината и я взех на добра цена в нач на годината  Peace
em4eto, Салтер е с 2 бутона. Десният е за смяна на мерките.

# 55
Момичета , в англ. Амазон VAT- ДДС ли означава и преди имаше ли го? И на детските обувки винаги ли са начислявали ДДС?

# 56
  • Варна
От Амазон пратките от къде се взимат от пощата или по куриер на адрес?

# 57
  • Пловдив
Момичета , в англ. Амазон VAT- ДДС ли означава и преди имаше ли го? И на детските обувки винаги ли са начислявали ДДС?

Aко поръчваш до адрес в УК детските дрехи и оувки са освободени от ДДС. Ако си поръчвала директо до БГ се начислява ДДС.  Peace

# 58
  • София
Заповядайте панталонки на Томи Хилфигер 17 лири. линк

# 59

Aко поръчваш до адрес в УК детските дрехи и оувки са освободени от ДДС. Ако си поръчвала директо до БГ се начислява ДДС.  Peace
Да до БГ ги поръчах, пишеше, че са 17 лири, а като ги платих излезнаха 20. Благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт