Re: Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 13

• 60 698
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
на 31 юли получих компютър от немския Амазон, което на 25 август спря да работи. на 29 август започнах да им пиша може ли да им го върна и да ми възстановят парите и те казаха добре. днес 31 август им го пращам, но ме притеснява да не кажат, че е минал 30 дневния срок, макар, че и днес ми казаха по е-мейл, че ще ми възстановят и транспортните разходи, които са около 90 евро. според вас това възможно ли е да се случи или някъде някой нещо се е объркал? 30 дни календарни или работни ги броят и от коя дата започват да текат?

# 61
на 31 юли получих компютър от немския Амазон, което на 25 август спря да работи. на 29 август започнах да им пиша може ли да им го върна и да ми възстановят парите и те казаха добре. днес 31 август им го пращам, но ме притеснява да не кажат, че е минал 30 дневния срок, макар, че и днес ми казаха по е-мейл, че ще ми възстановят и транспортните разходи, които са около 90 евро. според вас това възможно ли е да се случи или някъде някой нещо се е объркал? 30 дни календарни или работни ги броят и от коя дата започват да текат?
30 дни от датата  на получаване на стоката , в рамките на тези дни като задействаш процедурата по връщане  ти генерират етикет за изпращане . След което имаш  30 дни в които трябва да получат пратката. Връщал съм няколко пъти но не ми върнаха пълната сума , поискаха да им изпратя документ за  пътните разходи на пратката .Което е проблем за някои от куриерите. Трябваше да го изпратите с DPD излиза към 40 - 50 лв.

Последна редакция: пт, 31 авг 2012, 19:40 от ste1

# 62
благодаря много за информацията, успокоих се малко, имам етикет-значи всичко трябва да е наред  Simple Smile

# 63
Спешен въпрос: На 12-13 август уж ми изпратиха книга, която трябваше да пристигне най-късно до 23 август! Няма я - нямам известие от пощата, ходих до там 2 пъти - просто я няма. Звънях в Интерлогистика, трябва ми тракинг номер, за да видя дали е там, но продавачът не ми дава такъв, просто не ми отговаря на мейлите. От амазон ми казаха - пусни оплакване. Е мамка му!!!! Книгата е за магистърската ми теза, чийто срок изтича за писане, защото аз не си получих книгата.

Възможно ли е да си получа книгата дори след като минаха всички възможни дни за доставка?!
Откачих, нищо не мога да направя.... реше ми се от яд вече!

# 64
Може и след два месеца да дойде,понякога и така се получава....Забутани някъде пратки и след време ги намират  Confused
А от Интерлогистика са ми проверявали и по име и адрес,не само по номер.
Но ако е пратена без тракинг,би трябвало по пощата да дойде,не с тях.

# 65
Момичета, има ли някакъв код за отстъпка за часовници под 100 паунда в момента в амазон?  Simple Smile

# 66
# 67
На път съм и аз да ги пусна, гледам че цените май тръгват нагоре и се притесних да не остана боса, едва 5-6 чифта съм поръчала.  Laughing
Искам да питам някой наясно ли е с тези карти на Амазон, гледам че дават допълнително отстъпка от 5П, ама не съм се зачела подробно в условията, че английският не ми е много добър.  Money

# 68
Тази карта е кредитна и е май само за англичани.

# 69
Тази карта е кредитна и е май само за англичани.
Ясно, благодаря, Алекс  Peace

# 70
  • София
Направих си нов акаунт, абонирах се заради -20% на дрехите.
След колко време изпращат код?

# 71
Веднага ми го изпратиха на мен.

# 72
  • София

Веднага го изпращат

# 73

Погледни в папка "спам",
моите все там се получаваха.

# 74
  • София
 newsm78 няма нито в "кутията", нито в "спам"
само съобщението с благодарност, че съм се абонирала

Някъде прочетох, че може да се пита в Чата на амазона, не съм ползвала тази опция и моля за помощ къде се намира(ако може линк)

Намерих, по "говорихме" си, да видим сега дали сме се разбрали
Simple Smile
казаха soon, че ще го пратят

Благодаря на всички включили се Hug

Последна редакция: нд, 02 сеп 2012, 21:24 от Desem

Общи условия

Активация на акаунт