Re: Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 13

• 60 842
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Има ли работещ код в момента? Не го намирам онова за -20% при регистрация за известия. Изтекло ли е вече? newsm78
http://www.amazon.co.uk/b?ie=UTF8&node=1597067031&ref_=pe_181591_32685071

Благодаря! Регистрирах се с нов е-мейл, изпратиха ми мейл, но в него, за разлика от друг път, няма код.  newsm78
Много странно! Преди 5 мин. пробвах и при мен се получи. Използвах другия браузър и регистрирах изцяло нов профил в Амазон, с току-що създаден адрес в абв. Веднага получих мейл, с код за 20 % .

# 481
Имам поръчки от края на септември, на Гъбата на адреса ги пратих. Още не са дошли, вие от кога получавате поръчки, от англ адрес???

# 482
  • София
 reni , случвало ми се е и на мен да не получавам код при нова регистрация в Амазон. Установих, че проблема идва от това, че преди да посочиш мейла при регистрацията, на който после да ти изпратят код за отстъпка, трябва да влезеш в пощата си и да я  ъпдейтваш. Тогава става безотказно, поне до момента. Peace

# 483
Петифурче, благодаря!   bouquet Ще пробвам!

# 484
Здравейте, искам да ви попитам когато се пазурува в амазон, трябва да се плати отделно ДДС, така ли е, защото си харесах този лаптоп http://www.amazon.co.uk/Sony-SVE1512J1EW-CEK-Series-15-inch-Lapt … mp;sr=1-1-catcorr , но ми е трудно да се ориентирам и никъде не виждам да пише за цената на доставката, и не виждам информация за гаранция, такава полага ли се на закупените продукти, много ще съм ви благодарна ако споделите Simple Smile)

# 485
DeENiTOo

ДДС няма да плащаш тук - вече ще си го платила в Англия. доставката е 7.74 лири до БГ, гаранция - Амазон ти дава първо своята, една година, другата ще имаш от сони в зависимост от техните условия. Тук в сервиза трябва да провериш - повечето сервизи обслужват стоките, закупени от Амазон

# 486
  • Sofia
Здравейте, искам да ви попитам когато се пазурува в амазон, трябва да се плати отделно ДДС, така ли е, защото си харесах този лаптоп http://www.amazon.co.uk/Sony-SVE1512J1EW-CEK-Series-15-inch-Lapt … mp;sr=1-1-catcorr , но ми е трудно да се ориентирам и никъде не виждам да пише за цената на доставката, и не виждам информация за гаранция, такава полага ли се на закупените продукти, много ще съм ви благодарна ако споделите Simple Smile)

Ако приемаш съвети, избери си друга марка лап топ , Сони са красиви, но на един такъв красив вече втора година му сърбам попарата, а и не съм само аз , имам и други приятелки естетки  Mr. Green

# 487
  • София
Търся iphone Apple 3S , моля ако някои е намери да даде линк

# 488
  • Luxemburg
харесах този лаптоп http://www.amazon.co.uk/Sony-SVE1512J1EW-CEK-Series-15-inch-Lapt … mp;sr=1-1-catcorr , но ми е трудно да се ориентирам и никъде не виждам да пише за цената на доставката, и не виждам информация за гаранция, такава полага ли се на закупените продукти, много ще съм ви благодарна ако споделите Simple Smile)
Ако приемаш съвети, избери си друга марка лап топ , Сони са красиви, но на един такъв красив вече втора година му сърбам попарата, а и не съм само аз , имам и други приятелки естетки  Mr. Green
Напълно подкрепям Shantal, Сони наистина са красиви, но не толкова добри. Аз си купих Тошиба и след мен си купиха брат ми, съпругът ми и още 3ма близки приятели. Всички сме супер доволни като се има в предвид че всичките ползваме различни класове портативни компютри.
Този компютър ти е с безплатна доставка до UK и 7.74 лири до адрес в БГ (препоръчвам ти го). По принцип всички стоки в амазон имат 2г. гаранция, но аз нещо не вярвам на това. Провери си на страницата на сони българия колко им е гаранцията на лаптопите аможеш да ги попиташ дали поемат сервиз на стока купена от амазон.Гаранцията не е по-малко от 2г. Макар на моята тошиба да беше 3г. гаранцията, имаше такива с по 2г. и си плащаш допълнително за да си удължиш до 3г.ако искаш.
Сега виждам че и този е така  - под копчето за покупка има възможност за удължаване до 3г. срещу 160лири отгоре.

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 13:23 от ronicat

# 489
  • sofia
Здравейте! Simple Smile
Някоя от вас поръчвала ли е от немския амазон с експресна доставка и дали наистина нещата пристигат до 2 работни дни?
В момента дали има някакъв код - не за дрехи и обувки, а за игри и техника, например?

# 490
харесах този лаптоп http://www.amazon.co.uk/Sony-SVE1512J1EW-CEK-Series-15-inch-Lapt … mp;sr=1-1-catcorr , но ми е трудно да се ориентирам и никъде не виждам да пише за цената на доставката, и не виждам информация за гаранция, такава полага ли се на закупените продукти, много ще съм ви благодарна ако споделите Simple Smile)
Ако приемаш съвети, избери си друга марка лап топ , Сони са красиви, но на един такъв красив вече втора година му сърбам попарата, а и не съм само аз , имам и други приятелки естетки  Mr. Green
Напълно подкрепям Shantal, Сони наистина са красиви, но не толкова добри. Аз си купих Тошиба и след мен си купиха брат ми, съпругът ми и още 3ма близки приятели. Всички сме супер доволни като се има в предвид че всичките ползваме различни класове портативни компютри.

Напълно подкрепям за Тошибата! Да чукна на дърво, вече 4 години е напълно безотказна. За сметка на това умря едно по-скъпо и ново HP от нея и един Acer, на който можеше да си печем яйца  Tired

# 491
Моя приятелка също ползва Тошиба - 3 години мисля, но моя Асус е железен! Даже с червено вино го полях, мина едно малко ремонтче и работи като нов  Wink Пу пу!
Момичета ако налетите случайно на намалени хубави играчки 1-2 години, може и повече, поствайте тук, че търсим вече коледни подаръци  Grinning
Аз поръчах сега ето това за едно детенце на 5-6 години, надявам се да й хареса.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001WOMHG8/ref=oh_details_o02_s00_i00

# 492
  • Sofia
Моя приятелка също ползва Тошиба - 3 години мисля, но моя Асус е железен! Даже с червено вино го полях, мина едно малко ремонтче и работи като нов  Wink Пу пу!
Момичета ако налетите случайно на намалени хубави играчки 1-2 години, може и повече, поствайте тук, че търсим вече коледни подаръци  Grinning
Аз поръчах сега ето това за едно детенце на 5-6 години, надявам се да й хареса.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001WOMHG8/ref=oh_details_o02_s00_i00

Aууу, това директно го "открадвам" за дъщеря ми. Напоследък само разнася разни мъниста и ниже гривни и гердани.
За 5 -6 г. препоръчвам това и производните от този тип. Миналата Коледа го купихме , сега гледам, че има нов модел. Към тях има много интересни и образователни игри.
За по  мънички дечица, определено съм фен на Фишър прайс.

# 493
  • Luxemburg
Ани този комплект го подарих за 5г РД на съседчето ни. Страхотен е. За 1вия РД на каката купихме зебрата на Фишер прайс, а за втория скутер на micro но за вас има време. Но зебрата може и да я имате вече че я беше показвала преди като я имаха намалена. Аз съм харесала и за двете по една количка за кукли и ще чакам черния петък да видя дали там няма да излезе нещо по голямо а на по ниска цена. Едната каза че си я виждала в Джъмбо на ФП. Тя е и като уолкър, но вие имате уолкър а и сте големи за него.

# 494

Общи условия

Активация на акаунт