Re: Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 13

• 61 595
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Момичета виждали ли сте на живо тази кухня.Много ме смущава   тази ниска цена.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0079E1T64/ref=ox_sc_act_imag … id=A3NFCZHON3KROG
Дъщеря ми е на 2 годинки.
Много е малка кухнята, само 60см. е висока. Не е готина, според мен.

# 721
  • Luxemburg
Дали да не направим нова тема утре преди началото на черния петък? Миналата година една тема я изписахме преди да свърши немския "черен петък".

# 722
Момичета, а кодовете важат ли по време на разпродажбите?

# 723
Аз се чудя за един часовник Seiko за мъжа ми. В момента е на 70 %. Не вярвам да го намалят още. Ще изчакам до утре, де  Rolling Eyes

# 724
jj okocha , 'дето вика Ицо Стоичков - sometimes win, sometimes ... lun (люн) . Всеки път по това време на годината ми се налага да купувам някакъв кухненски уред. И когато смятам, че не може да падне повече, се целя. Ама се оказва обикновено, че може да падне и под половин цена на прИмоция. И после се тръшкам  Laughing Ела да видиш  tantrum Banghead Rage

П.С. Въпреки, че знам, че не съм била особено полезна, се почувствах длъжна да споделя  Embarassed

# 725
  • Варна
Дали да не направим нова тема утре преди началото на черния петък? Миналата година една тема я изписахме преди да свърши немския "черен петък".

Утре сутринта ще пусна новата тема. Peace

# 726

Утре сутринта ще пусна новата тема. Peace
Hug

# 727
  • Luxemburg
Интересни предложения изкараха. Денят на каноните Simple Smile Някои се повтарят от миналата година. Инересно ми е да видя цената на пресата за коса, епилатора и ел.четка за зъби.

# 728
  • Wolwedans
Днес е деня на Каноните, определено. Но 4-ти фотоапарат ще ми дойде много. Набелязах маратонки Асикс за голямото синче, но зависи от цената, и една кафемашина, но трябва да проуча марката дали е читава... Има и 2 интересни играчки. В немския за сега не са пуснали почти нищо. Едни тигани и толкова..

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 07:05 от Ally_t

# 729
  • Варна
Интересни предложения изкараха. Денят на каноните Simple Smile Някои се повтарят от миналата година. Инересно ми е да видя цената на пресата за коса, епилатора и ел.четка за зъби.

Добрютро, момичета:))) Аз съм на работа и ми е ужасно криво, че няма да мога да следя офертите... Видях че ще пускат канони, но преса и ел четки не виждам. Оня двойния комплект ел четки ми е в уиша от миналата година, но ми седи надпис, че вече не се предлага от амазон, защото не отговарял на описанието си. Може ли линк към пресата? Embarassed Hug
Успешни покупки!  Heart Eyes Heart Eyes

# 730
vanyaes
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008H0C472/ref=gb1h_img_c-1_0 … f_rd_p=344320267\
A аз дапитам видях някъде,че може да се купи само по 1 продукт,това е всяко нещо ли е или само един можеш да избереш за деня?

# 731
И аз да попитам, понеже за първи път ми се случва да съм на линия за "черния петък".Артикулите, които ще бъдат намалени, още сега ли трябва да ги добавим в кошницата, или когато ги намалят?

# 732
  • Пловдив
Артикулите се добавят в кошницата когато ги намалят. Понякога не успяваш да ги добавиш, защото бройката се е изчерпала  преди да се начудиш  Mr. Green
Може да се поръчва по едно нещо от вид, а не едно за деня.
Я кажете кои бяха хубавите форумски канони, че то много модели, много нещо, а време да ги проучвам всичките нямам.

# 733
  • Варна
http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/ref=gb1h_r … 344320267#ldterms
Тук е обяснено подробно всичко за така наречените светкавични сделки. Понеже през седмицата ще пускат едни и същи продукти по няколко пъти / поне миналата година беше така/, едно от условията е, че можеш само веднъж, за целия период на черния петък, да добавиш даден продукт в кошницата си. И дори и да не не го платиш до 15 мин., губиш правото да го добавяш отново в някой от следващите дни.

# 734
  • Варна.....
И аз следя какво ще излезе намалено!
Не знаех, че само един път може да се добави /купи/ нещо в кошницата!

Давайте линкове за вашите покупки, винаги е полезно!

Общи условия

Активация на акаунт