Re: Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 13

• 60 715
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Освен, че е тежка, иначе доволна ли си от гладенето?
Търся си и аз ютия, че моя Тефал с уж незалепващо покритие много ме дразни.
Ютията е супер.Много леко се глади.Пуска парата автоматично като има опция аз да я нагласявам колко често.Ако я зарежа или спра да я движа сама се изключва и се включва след като я раздвижа пак.Т.Е обезопасена е максимално за разсеяни домакини.Има много и достатъчно степени .Контейнера с вода стига за дълго.Препоръчвам я!

# 91
Вери, имам такава ютия от 2 години и съм много доволна от нея, не залепва изобщо и глади лесно (именно затова са по-тежки тези ютии - да не се налага прилагането на натиск, а тежестта да идва от ютията). Peace

Сега, ако трябва да си купувам нова (и ѝ намалят подобаващо цената Mr. Green), бих си взела пак на Филипс, ето тази:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005FJEGYC/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE
Много го умувах и аз този вариант,но се отказах .
На първо място заради отзивите от счупени по време на транспорта.На второ и заради това че прочетох че основното предимство пред по-простите модели е че водосъдържателя е по голям и се зарежда по-рядко.
Модела ,който закупих изглади 4 перални по около 5 кг всяка с едно зареждане и не е свършила водата.Да отбележа ,че в това число имаше оста лен ,а той си е предизвикателство.

# 92
Здравейте,аз съм новак.

Имам нужда от малко помощ.
неуспях да се ориентирам къде е таблицата с номерата на обувките ?
Благодаря

# 93
  • варна
Моята сага продължава!

Книгата всъщност била изпратена от US, нищо че е поръчана през английския амазон  Tired Егаси, аз ако я исках от Америка да я бях поръчала оттам, даже я имаше в много по-евтин вариант!

Някой наясно ли е колко време отнема доставката от американския амазон?
На митницата ли ще ходя да си я търся и ще ме уведомят ли като дойде изобщо? (стойността й е 15-16 лири, доколкото разбирам не дължа мито, само ДДС)?

Най-наболял ми е въпросът - КОГА ще пристигне проклетата книга, продавачът изобщо не ми
връща мейл на въпросите, от амазон вдигат рамене. Аз съм доста разочарована от тях на този етап...

Би трябвало да получиш известие от митницата и ще платиш ддс,т.к стоката ти е над 30лв. Иначе от амазона не съм поръчвала, но от американския iherb стоката ми идва за 8-10 дена,така че предполагам,че и от амазон трябва да дойде за толкова Simple Smile

# 94
Здравейте, искам да попитам този код за 20% в кои случаи може да се ползва- на 2-3-та поръчка ли?
Аз имам 2 кода ,но и двата не ми ги хваща Sad
Освен това си харесах един космонавт за малката,но не можело да се достави до Б-я Sad

# 95
  • Пловдив
Пусни космонавта до англииски адрес.Кодовете си работят вероятно слагаш нещо което не се хваща от код.

# 96
  • на село
Привет мацки Grinning да питам има ли код за часовници newsm78
искам да поръчам този http://www.amazon.co.uk/Yves-Camani-Navigator-Automatic-Yc1020-B … 776495&sr=8-4
Благодаря   bouquet

# 97
plasport , въможно е продавачът да не е амазон. В такъв случай никой код не действа. Дай линк да видим.

# 98
Да, благодаря ви! Пуснах го до английски адрес и  отдолу пишете ,че промо кодовете не важат за този продукт. Sad Просто не съм го видяла по-рано ! Чакам с нетърпение, дано е хубав!

# 99
  • София
Току-що не издържах и пуснах поръчка с изгодни неща  Embarassed
Направих си нов акаунт за да ползвам кода 20% и взех това:

общо 36 паунда ми излезе поръчката, не е зле  Peace
Снимките са линкове!

# 100
  • София
Ето това рокле много го мислих, но накрая се отказах - изгодно е

# 101
  • София
Аз още нямам код.Направих регистрацията на 02.09. Продължаваме да си пишем, накрая ще искам контакт с някой висше стоящ.
Между временно не ми трябва вече кода - и това им написах.

# 102
Има ли код за часовници?

# 103
  • на село
и аз в очакване на такъв код  Rolling Eyes

# 104
  • София
Като правите нов акаунт, за да ползвате кода, за получател отново ли пишете себе си и своя си адрес?

Общи условия

Активация на акаунт