Re: Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 13

• 61 033
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • StZ
Благодаря, Aia'  Hug

# 226
Някой купувал ли е апарат за измерване на кръвна захар?
Майка ми ме юрка за такъв, а аз въобще не разбирам какво да гледам и кои са хубави.

# 227
  • Балчик
Майка ми ме юрка за такъв, а аз въобще не разбирам какво да гледам и кои са хубави.
И аз се интересувам от това, както и такъв за кръвно- кои са добри, кои не, не разбирам. Peace

# 228
Здравейте,налага ми се да закупя книга от amazon.com.uk или от amazon.com.Имам следния въпрос,ще се радвам ,ако някой може да ми помогне,адресът за доставка е служебният ми адрес,на него ли ще получа пратката или трябва да ходя донякъде и да я взема? EmbarassedЧак накрая на поръчката ли ще видя,колко е цената за доставка?Картата,която ще регистрирам в каква валута трябва да бъде?Много благодаря за съдействието,съжалявам ,ако е коментирано,не го открих! Hug

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 18:29 от Alexal

# 229
  • Wolwedans
И аз се интересувам от това, както и такъв за кръвно- кои са добри, кои не, не разбирам. Peace
Oпределено Omron!
Казвам го и като потребител и като професионалист. Цените в Амазон понякога са много добри. Аз снабдих всички роднини с по един Peace

# 230
Alexal, ако книгата я има в английския амазон, вземи я от него, за да не се занимаваш с ДДС. Книгата ще я получиш на адреса или ще ти оставят известие, че имаш пратка и ще си я вземеш от пощата. Цената за доставка ще я видиш след като въведеш данните от картата, но ПРЕДИ да платиш. Картата няма значение в каква валута е, обикновено пазаруваме с карти в лева.

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 19:43 от Aia'

# 231
  • Балчик
Oпределено Omron!
Казвам го и като потребител и като професионалист. Цените в Амазон понякога са много добри. Аз снабдих всички роднини с по един Peace

Благодаря. Това става ли? В Бг гледам е 90 лв
http://www.amazon.co.uk/Omron-Basic-Upper-Pressure-Monitor/dp/B0 … 417073&sr=8-1

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 19:29 от Джемма

# 232
Alexal, ако книгата я има в английския амазон, взе ми я от него, за да не се занимаваш с ДДС. Книгата ще я получиш на адреса или ще ти оставят известие, че имаш пратка и ще си я вземеш от пощата. Цената за доставка ще я видиш след като въведеш данните от картата, но ПРЕДИ да платиш. Картата няма значение в каква валута е, обикновено пазаруваме с карти в лева.
Благодаря много за отговора! Hug

# 233

На Panasonic също са добри имат няколко модела .

# 234
  • BG
Здравейте,налага ми се да закупя книга от amazon.com.uk или от amazon.com.Имам следния въпрос,ще се радвам ,ако някой може да ми помогне,адресът за доставка е служебният ми адрес,на него ли ще получа пратката или трябва да ходя донякъде и да я взема? EmbarassedЧак накрая на поръчката ли ще видя,колко е цената за доставка?Картата,която ще регистрирам в каква валута трябва да бъде?Много благодаря за съдействието,съжалявам ,ако е коментирано,не го открих! Hug
Можеш да провериш, дали книгата я има тук http://www.bookdepository.co.uk/ - доставката е безплатна.

# 235
Можеш да провериш, дали книгата я има тук http://www.bookdepository.co.uk/ - доставката е безплатна.
Благодаря за този сайт,цената обаче излиза същата! Peace

# 236
Очила на Флай Лондон взимал ли е някой? Харесала съм си тези http://www.amazon.co.uk/Fly-London-FL-122-009/dp/B006JYXQES/ref= … 02649&sr=1-11 Дали няма да са много големи?

# 237
Oпределено Omron!
А за измерване на кръвната захар?

# 238
  • Русе
Oпределено Omron!

Благодаря. Това става ли? В Бг гледам е 90 лв
http://www.amazon.co.uk/Omron-Basic-Upper-Pressure-Monitor/dp/B0 … 417073&sr=8-1
Имаме същия вече година, закупен от амазон.Накитника също от тук го взех на същата фирма.По нова година имаше намаления.Доволна съм-  марката е с доказано качество.
За кръвна захар в БГ са мисля на същите цени.

# 239
Тук майка ми е гледала някакъв апарат за мерене на кръвната захар, който е бил със 100 лентички за 90 лв.
Обаче аз гледам ето това
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004QUDNGS/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE
То е с касета, без лентички за 50 измервания.
Не знам само дали апарата е качествен и колко струва допълнителната касета, защото в Амазон намирам само за 100 тествания и тя е почти 60 паунда, което е много.
Ако някой е купувал такова чудо (или друго) моля да ми пише кое е хубаво, кое е изгодно и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт