Re: Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 13

• 60 760
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
това видяхте ли го за другата седмица http://www.amazon.co.uk/Black-Friday-Deals/b/ref=amb_link_172273 … mp;pf_rd_i=468294
Дали ще има нещо интересно? Как е било миналата година  newsm78
На мен милата година ми беше прекалено интересно   Mr. Green
Тази година ще ми се наложи да съм по-скромна, но пак ще следя промоциите, дано да успея да купя и играчките които искам поне малко намалени  Laughing

# 646
На мен милата година ми беше прекалено интересно   Mr. Green
знам причините  Heart Eyes стана ли н а 1г  newsm78
И аз ще гелдам да не залитам, че фалирах в последно време, а идват празници  Rolling Eyes

# 647
Да, на годинка и 1 месец е  Heart Eyes
Но миналата година по време на черния петък не пазарувах за нея, помня че забърсах фотоапарат, преса за коса, протмоне, сешоар и карта с памет, малко по-късно и активната гимнастика, но тя беше след черния петък  Grinning

# 648
anbibian какъв и за колко апарат забърса Simple Smile

# 649
  • sofia
Фотоапарати и телефони ще намалят ли и колко процента средно? Mr. Green

# 650
anbibian какъв и за колко апарат забърса Simple Smile
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004M8S152/ref=oh_details_o00_s00_i00
Ето този купих за 142 паунда, тогава бяха по-скъпи.
Имаше с по-ниски параметри, но също на Канон под 100 паунда.
Сега съм хвърлила око на този, но не мисля, че ще се навия да купя нов апарат скоро
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0074K1JRW/ref=ox_sc_imb_mini … id=A3P5ROKL5A1OLE днес по някое време беше 170 паунда, гледам че пак са му вдигнали цената.

# 651
Здравете искам да попитам как да проверявам колко ми е доставката.Има два жълти бутона един до картата и един долу.Несмея да си правя проби,защото натиснах този до картата и си купих нещо със скромната доставка от 30евро.Благодарение на този супер сайт и бързата ми намеса успях да го анулилирам.Забравих да спомена,че става въпрос за немския Amazon.Благодаря много

# 652
  • Sofia
Доставката най - лесно се вижда на предпоследната стъпка, преди да потвърдиш плащането.

# 653
На тези въпроси най- точен отговор ще дадат гледачките на боб  Mr. Green

# 654
  • sofia
На тези въпроси най- точен отговор ще дадат гледачките на боб  Mr. Green

ОК  Laughing, ще задам въпроса така - миналата година някой забелязал ли е намалени телефони или фотоапарати по време на Черния петък? Grinning

# 655
  • софия
На тези въпроси най- точен отговор ще дадат гледачките на боб  Mr. Green

ОК  Laughing, ще задам въпроса така - миналата година някой забелязал ли е намалени телефони или фотоапарати по време на Черния петък? Grinning
Да. Някои забелязахме, дори и си купихме Laughing Дори и някои написаха. 2 поста над твоя Laughing

# 656
  • София
Special Offers and Product Promotions

Buy any product sold by Amazon.co.uk excluding any Kindle Device and e-books and we will add a £10 promotional gift certificate to your account to spend on selected Amazon fashion. Here's how (terms and conditions apply)

# 657
  • sofia
На тези въпроси най- точен отговор ще дадат гледачките на боб  Mr. Green

ОК  Laughing, ще задам въпроса така - миналата година някой забелязал ли е намалени телефони или фотоапарати по време на Черния петък? Grinning
Да. Някои забелязахме, дори и си купихме Laughing Дори и някои написаха. 2 поста над твоя Laughing
Мерси! Grinning Peace
Аз по-конкретно се интересувам от DSLR. фотоапаратите, които са доста по-скъпи...Ще следя значи! Peace

# 658
  • Пловдив
DSLR апарати не обърнах внимание имаше ли намалени, обаче бяха намалили обективи.  Peace

# 659
Дано до другия петък да има постъпления по картата ми, че иначе ще се гръмна. )))))

Общи условия

Активация на акаунт