Обличане на дете от глава до пети за ясла/градина

• 99 017
  • 1 472
  •   1
Отговори
# 135
В нашата детска е ужасна жега. Зимата е облечен с потник, тениска (или много тънка блуза с дълъг ръкав) и суичер. Като му стане топло, съблича суичъра.
Явно критериите за жега са различни. В нашата градина дъщеря ми ходи по потник и тениска  зимно време. Суичер слага в къщи, където е 17-18 градуса в най-топлата стая. Днес купих едни платнени обувчици тип "балерина" от Дайхман за градината, дано да вършат работа. Обаче, покритието на стелката се разлепи, още когато дъщеря ми махна лепенките от тях  ooooh!.

# 136
У нас зимата е 20-21. В детската е поне 24.

# 137
Тя имаше предвид, че си го пращала с много дрехи в такава жега Simple Smile

# 138
Всички пантофки на детето ми досега са били на Беко, много съм доволна. С хубава подметка, памучен плат, не запарват, не се късат и струват само 10 лв. Grinning
и ние ползваме вече няколко чифта на беко,също съм много доволна и за това сега взех отново ,но с тази разлика,че нашите крака се потят от всичко,значи не е до обувка,а до дете Peace
Добре де, от къде купуваш Беко Елена...от кой магазин дето да не ходя да обикалям?
потърси из нета -имаха страница,от там можеш да и харесаш и да си поръчаш,аз от интернет ги поръчах и ми излезнаха 12 с доставката http://beko3.com/
а за петна бих препоръчала най-обикновения тест гел за чинии в кутийка-маха всякакви петна-пробвала съм-вчера дори успях да изчистя и тридневна засъхнала боя по дрехите ми-бяха боядисвали пейките в двора и събота съм се клепнала,вчера видя и натърках-няма и следа Peace

Последна редакция: ср, 05 сеп 2012, 16:45 от нова мама84

# 139
Колко дълги списъци... Rolling Eyes

Моите и двете бяха така:

Раница
резервно бельо+резервно панталонче+блузка в раницата
пантофи
Пижама

И дневните дрехи. Нямали са специални дрехи за градина. С анцузи не съм ги обличала, освен за походи в планината.

Зимата ходят вътре в градината с
потник, блузка с дълъг ръкав, панталон, чорапи, пантофи.

Пролет и есен:
тениска, панталон/пола, чорапи, леки пантофки

Лятото:
рокли.  Mr. Green

# 140
Някой знае ли в двора на детската градина дечицата с пантофите с които стоят вътре ли ги извеждат или с обувките с който си ходи навън?

# 141
Някой знае ли в двора на детската градина дечицата с пантофите с които стоят вътре ли ги извеждат или с обувките с който си ходи навън?

От яслата досега все се преобуват. До 2-ра група го правеха учителките, вече са сами. Но правят забележки, ако обувките не са с лепенки.

# 142
  • София
С обувките с които ходи отвън.Даже сутрин,ако ще ги извеждат казват въобще да не ги преобуваме.

# 143
  • София
с рокли лятото не й ли се пълни дупенцето с пясък на пясъчника  newsm78

# 144

На мойта дъщеря повечето рокли са до коляното или малко над коляното и явно сяда върху самата рокля на пясъчника, защото досега не се е връщала с пясък по дупето. Виж от гуменки и маратонки ако бях събирала количеството, което пренася до вкъщи, да съм събрала за един средноголям пясъчник  Laughing

# 145
Тя имаше предвид, че си го пращала с много дрехи в такава жега Simple Smile
Aми не мисля, повечето деца така ходят. Сутрин е не им е жега, докато закусват и имат занимания няма как да е по къс ръкав. Като се разгорещят се събличат.

# 146
  • София

На мойта дъщеря повечето рокли са до коляното или малко над коляното и явно сяда върху самата рокля на пясъчника, защото досега не се е връщала с пясък по дупето. Виж от гуменки и маратонки ако бях събирала количеството, което пренася до вкъщи, да съм събрала за един средноголям пясъчник  Laughing
блазе ти, моето без клинче на пясъчника - дори и с мен, е трагедия  Peace

# 147

Ами не... Thinking Сигурно си сяда на роклята. Те са й до колената обикновено или малко по-дълги.

# 148
С обувките им,вчера видях  Peace

# 149
Май само в нашата ясла е практика да ги извеждат навън по пантофи, което ме изуми в началото , дори не вярвах. Но се убедих в последствие, когато  взимайки я следобяд намирах пясък в пантофите и бяха много прашни, личи си, че ходи навън с тях. И още не мога да се начидя, но явно на лелите не им се занимава да ги преобуват Sad

Общи условия

Активация на акаунт