Обличане на дете от глава до пети за ясла/градина

• 99 015
  • 1 472
  •   1
Отговори
# 120
Като ви чета какви грижи полагате за облеклото на децата в ДГ и се чудя... Миналата учебна година в ранна пролет помогнах на госпожата (беше без леля) да облече и обуе децата за излизане на вън и видях съвсем различна картинка , която включваше кламер вместо държач на цип на панталон, яке с липсващо копче и заместено от безопасна игла,  разни връзвания с латик по дрехите.
За протокола: за третата година в ДГ на моето момче не му се полагат скъпи дрехи. Отказах се дори от Асдата и Теско, защото няма смисъл да видя Макуина за 6 лири без доставка, обилно полят с компот и вечни петна. Тази година залагам на Балканския търговски център - "Илиянци"  и магазини  "Нар-маг", където анцунг е около 17-20 лева, блузи около 6-8 лева, пижами 8 лева. За пантофите - Беко или нещо подобно, български и не мърдат.
Маратонки: Найк. Между другото имайте предвид че в Асда, Теско и Марк и спенсър има също "балатумни" маратонки, които детето Ви ще откаже да носи, нищо че сте си играли да ръчкате сайтовете, да поръчвате и да чакате. Яке : от Премама му взех есенно яке в сносна цена от 35 лева, а зимен комплект ще купя допълнително.

# 121
Здравейте. Някой може ли да каже къде има хубави и удобни пантофки за ясла? За момче.

# 122
Нашите пантофки също са Беко,лекички ,лесни за сваляне и обуване  Peace

# 123
Всички пантофки на детето ми досега са били на Беко, много съм доволна. С хубава подметка, памучен плат, не запарват, не се късат и струват само 10 лв. Grinning

# 124
Добре де, от къде купуваш Беко Елена...от кой магазин дето да не ходя да обикалям?

# 125
Аз не съм от София, а предполагам, че за там питаш.

# 126
Като прочетох за оплескания с компот Макуин на Storm се сетих за нещо. Големият ми син по принцип много, много рядко се плеска в градината (плескането му с храна е вкъщи, когато е много по-разсеян и изобщо не е наясно с разположението в пространството на чинията, лъжицата и устата му ooooh!). По закона на Мърфи окапването в градината с нещо, което  много трудно се пере и оставя хубави петна, се извършва много избирателно върху най-хубавите и скъпи блузи, които има. Как го прави тоя номер, не знам, ама няма празно  newsm78 Това лято нова много красива тениска на Найк - на първото обличане я оклепа. Спасихме я или почти, петната са много трудно забелижими. Същата участ последва и потника, пак много красив Найк. Има талант детето, та затова част от гардероба му още дълго време ще продължава да е от Манията, пък той да се клепа колкото ще, поне няма да ме е яд да хвърлям.

# 127
ston моя яде супа по неверотно прекрасен начин. Голяма лъжица на пряко в устата...
http://apta.bg/product/131/apta-gel-za-premahvane-na-petna-250-ml.html

това е което ме спасява...само къпини от бял панталон не успях да изпера.

# 128
  • Майничка
Къпини в/у бял панталон - с лимонтузу. Wink

# 129
За петната скоро случайно открих нещо, нямах друго под ръка, това беше останало от прането на дивана и пръснах, изпробвах после в/у всякакви петна, всичко маха Laughing финансово също е много изгодно, 3 и нещо беше, а стига за мнооооого петна  Peace
Цък

# 130
Пантофи отдавна не купувам, ходи със сандали през цялата година. Пролетта му купихме едни маратонки с Макуин от Дайхман за тренировките по футбол. Всеки път, когато беше забравил да се преобуе след футбол краката му бяха изпотени.
В нашата детска е ужасна жега. Зимата е облечен с потник, тениска (или много тънка блуза с дълъг ръкав) и суичер. Като му стане топло, съблича суичъра.
Облечен е главно с памучни и ватирани панталони тип анцунг. С дънки и джинси много рядко - когато имат английски(пеят някаква песничка за джинсите) или когато сам пожелае.
Имаше един период в яслата, както и тази година, когато караха колички по пода или се засилваха и пързаляха на колене. Колко панталони унищожи тогава....още ме боли джоба  Laughing.
Затова за дрехи не харча много пари. За обувките стоят по-различно нещата. Фен съм на Геокс, заслужават си цената, защото са здрави. Обувки и маратонки от Дайхман къса за седмица -две.

# 131
  • София
.................За протокола: за третата година в ДГ на моето момче не му се полагат скъпи дрехи. Отказах се дори от Асдата и Теско, защото няма смисъл да видя Макуина за 6 лири без доставка, обилно полят с компот и вечни петна. Тази година залагам на Балканския търговски център - "Илиянци"  и магазини  "Нар-маг", където анцунг е около 17-20 лева, блузи около 6-8 лева, пижами 8 лева. За пантофите - Беко или нещо подобно, български и не мърдат.
....................
Laughing ще си дойдем на думата Wink
След две години в ясла и вече трета за ДГ установих,че това е най-практичното и щадящо нервите на всички.
Анцуг долнище 8лв. в кв.Хаджи Димитър "Дияна и Ники",потниците също от там 1,70лв.Слиповете от друго място,защото там нещо не ги правят като хората.
На родителски срещи също ни умоляваха децата да са с практични и удобни дрехи.Била съм свидетел ,как една вечер лелята от яслата се обясняваше на подивяла майка ,защо принцесата й е с оцапана рокля за 80лв.
За обувките не пиша,защото при нас е малко по-специален случая и трябва подметката така да е направена,че да прилегнат добре ортопедичните стелки

# 132
Пантофи отдавна не купувам, ходи със сандали през цялата година...
В нашата детска е ужасна жега. Зимата е облечен с потник, тениска (или много тънка блуза с дълъг ръкав) и суичер. Като му стане топло, съблича суичъра...

И при нас беше ужасна жега, в началото се излъгах с пантофи (никога до тогава не беше носила, вкъщи ходим боси) и нямах идея за какъв ужас ще стане дума. После посред зима търсихме сандали, не беше лесно  Laughing
Пращахме я само с тениска и много тънка блуза с дълъг ръкав, която обикновено сваляше и седеше по тениска.
Не знам какви са им нормативите, но по мое усещане беше 24-25 градуса, което за мен е много.

# 133
  • София
Роклите от 80 лв не могат ли да се изперат?

# 134
  • София
Роклите от 80 лв не могат ли да се изперат?
сигурно могат,но зависи от петната Laughing

Общи условия

Активация на акаунт