От септември по TV7- "Великолепният век"

• 62 830
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
# 511

Halit Ergenç - Muhtesem Yüzyil # 1

# 512
Halit Ergenç - Muhtesem Yüzyil # 2

# 513
# 514
# 515

http://www.youtube.com/watch?v=j16mOdeO5ZE

Burak Özçivit - Muhtesem Yuzyil # 2

newsm51  love001  love001  love001

# 516
Момичета, а защо темата се пълни само със снимки!? newsm78
Наистина прекрасни са, радват окото и душата, но на никой ли не му се говори!? newsm78
Май всички гледаме напред и никой не обсъжда действието, както е според ТВ7!:)
Не се ли обезсмисля малко темата, ако нищо не се обсъжда в нея!? newsm78 Simple Smile

# 517
Nety44 newsm51

ssiillvvyy   в темата и дискусии Peace дали има смисъл от темата- времето ще покаже- рано е за категорични оценки Crossing Arms

Снимките и клипчетата са по темата  Peace няма нищо нередно Naughty

# 518
  • с/у ОколоМръсТното
Момичета, а защо темата се пълни само със снимки!? newsm78
Наистина прекрасни са, радват окото и душата, но на никой ли не му се говори!? newsm78
Май всички гледаме напред и никой не обсъжда действието, както е според ТВ7!:)
Не се ли обезсмисля малко темата, ако нищо не се обсъжда в нея!? newsm78 Simple Smile

абсолютно съм съгласна.  Peace
И не виждам много смисъл да се качват клипове, които всеки сам може да си гледа, при интерес.
За мен темата е за да си обсъждаме филма, а не за рекламни снимки и материали.
Мисля, че не е много по регламент, Lilims макар това да ти радва окото и душата.

Иначе темата е оформена повече от чудесно, но всеки 2-ри пост да е клип и картинка  Naughty

Филмът ме владее все повече. На еп.10 съм от оригиналните. Става доста засукано, с новия персонаж-провокатор Виктория.
И открих, че всички прислужнички на Султанките си са Гюл - нещо си. Все 'убавици, брех  Twisted Evil

# 519
Ок, момичета- темата е такава,каквато я направят списващите Peace пишете ,коментирайте Hug
Темата е пусната за тези ,които  сега започват да гледат, за да не си пречат с напредналите Peace
А колкото до снимките- темата беше на 2 стр- само я повдигнах Peace

# 520
Снимките и клипчетата са по темата  Peace няма нищо нередно Naughty[/color]

Не казвам, че има нещо нередно - просто ми направи впечатление, че на хората, които гледат само по ТВ - не им се дискутира! Или пък няма изобщо такива хора(май повече са като мен - не ги сдържа и гледат напред Mr. Green)!

Дано се раздвижи темата и има наистина коментари - аз бих се включвала(но гледам само в нета и незнам до къде реално са стигнали по ТВ-то! Simple Smile

Шани- и аз съм до 10-ти! Simple Smile А прислужничките сигурно и по красота са ги избирали!

# 521
Промо - сезон 1, еп. 13
28.09.2012

Султанът разбира за опита на Валиде султан да омъжи Хюррем зад гърба му. Когато Хюррем намеква на Ибрахим,
че ще използва това, което знае за него и Хатидже,
срещу него,
Ибрахим изпраща най-добрата й приятелка Гюлнихал (преди Мария) в покоите на султана...

видео  тук

# 522

Nety44, прекрасни клипчета!!!  Hug Hug Hug
Къде успя да ги намериш!  bouquet

Харесва ми темите да са по-пъстри.  Simple Smile
А на който му се коментира - да коментира. Никой не го забранява. bowuu Peace

# 523

И открих, че всички прислужнички на Султанките си са Гюл - нещо си. Все 'убавици, брех  Twisted Evil

Шани, все са розички (гюл) , особено Гюлша  Joy Joy Joy

# 524
Хайдеееее, първите изблици на страх и злоба от страна на Ибо. Много ми харесва тази по-малко крещяща и по-уверена в себе си Хюррем.

И една от не-толкова многобройните защити на Сюлейман. И все пак на Махито и се разминава повече отколкото на Хю, макар и със султан зад гърба си.

Общи условия

Активация на акаунт