От септември по TV7- "Великолепният век"

• 62 809
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
Аз незнам Сюлейман кого е мачкал,но нямам нищо против Халит да ме поомачка ,че нещо се схванах пред лаптопа Heart Eyes Joy

А сега сериозно- преди да коментирате нещо - моля първо гледайте филма ,защото говорите наизуст Whistling

На 3 март какво празнуваме?

Не съм по- малко патриот от теб Peace
Аз гледам една ориенталска приказка - това е!
Любопитно ми е да видя ,какъв е живота в харема...
Приключвам до тук- не ми се водят подобни безсмислени спорове Naughty
Който не му понася - да се изнася Mr. Green

# 556
Сериите не са орязани драги. Ако искаш можеш да сравниш с оригиналните. То протести имаше и в Турция, щото тамошните националисти решиха, че не е достатъчно величествен образът на султана. Mr. Green Въобще националистите навсякъде са еднакви..... Имаш дистанционно предполагам, ползвай го. Но ако обичаш, не ни дръж сметка какво гледаме.

# 557
Аз да питам ..Толкова пъти съм гледала филма и един път не видях Султана в хамама.. newsm78

Жените ги претъркват,а той ни веднъж не се изкъпа

МАХИТО  му търка гърба....... Blush Joy hahaha bowuu

Кога това  newsm78...Аз Султана в баня го не видях..

Ибо веднъж като го носиха на минерални бани,ама то там сал Нигярка го видя..И понеже там той беше с лечебна цел,не се брои,че се е къпал  Joy Joy Joy

vip42 , Ибо го къпа и Хатидже..забравила си..култовата сцена  в хамама между двамата, за която TIMS плати солена глоба..Simple Smile)

# 558
Аз да питам ..Толкова пъти съм гледала филма и един път не видях Султана в хамама.. newsm78

МАХИТО  му търка гърба....... Blush Joy hahaha bowuu

Кога това  newsm78...Аз Султана в баня го не видях..

Ибо веднъж като го носиха на минерални бани,ама то там сал Нигярка го видя..И понеже там той беше с лечебна цел,не се брои,че се е къпал  Joy Joy Joy

vip42 , Ибо го къпа и Хатидже..забравила си..култовата сцена  в хамама между двамата, за която TIMS плати солена глоба..Simple Smile)

Била съм заслепена от ревност  smile3515 и съм пропуснала  Joy Joy Joy

# 559
Все съм срещал тъпи жени, ама вие тук сте уникум... Sad

Бягай, че тъпотата  е заразна  Joy Joy Joy
Не искам да ви обидя, но да гледате и обсъждате историята на изверг който е мачкал българския народ ми се струва повече от глупаво.

Ако беше гледала щеше да разбереш,че той е бил Велик Майстор от Масонската ложа..И като такъв позволява на Управника на Родос да отиде в Малта..
Нещо бъркаш историческите факти с художествената измислица. Защо са орязани сериите, а? Защото има много неудобни неща които са снимани и ако се дават целите серии телевизията ще осъмне обградена от протестиращи и най-малко без здраво стъкло както стана в Сърбия.

Е как може да си спомниш нещо дето не го знаеш т.е. не си гледал.. Joy Joy Joy

Бях се запиляла малко, а вие сте почнали спор.

Ние знаем много добре какво гледаме, както сме избистрили и какво точно е ставало по онова време на Балканите (имам пред вид историята, а не приказката, която гледаме). В моята многотомна история на България например пише, че населението на София е станало от около 3000 ж. на около 9000 ж. Няма да коментирам повече, но аз не бих си позволила да дойда в твоята тема и да ти кажа, че си тъп или кухар. Въпрос на възпитание и на право на всеки да си има собствено мнение.

Приятна вечер в друга тема!

# 560
Не искам да ви обидя, но да гледате и обсъждате историята на изверг който е мачкал българския народ ми се струва повече от глупаво.

Сори, но не обсъждаш ли и ти историята............? newsm78. newsm78

Аз специално не виждам проблем нито да  гледам и обсъждам историческите факти, нито художествена измислица свързана с когото й да е(Сюлейман, Хитлер, Калигула -когото се сетиш)!
Колкото повече човек гледа и се информира, колкото повече се интересува от всички гледни точки - толкова по-добре осмисля света и историята в частност!

# 561

Аз специално не виждам проблем нито да  гледам и обсъждам историческите факти, нито художествена измислица свързана с когото й да е(Сюлейман, Хитлер, Калигула -когото се сетиш)!
Колкото повече човек гледа и се информира, колкото повече се интересува от всички гледни точки - толкова по-добре осмисля света и историята в частност!

ssiillvvyy
202uu thumbsup  !

# 562
Тя и нашата история е супер разкрасена и съшита с бели конци (как пък не все ние сме създали цялата цивилизация и всички околни и не само народи ги изкарахме с български корени!) Ако човек слуша някой наш историк излиза, че ний сме най-великите, а другите народи са некадърници, видиш ли които от нас са се учили на всичко, което е велика глупост, но доказва, че македонците са по всяка вероятност с български гени, щом смятат и Луната за македонска.  Laughing Та, явно и другите народи се смятат за велики и най-най или само ние имаме право, а те - не?

# 563
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou

И в частност какво ти помогна този филм да осмислиш историята? Къде ви е националното ви самосъзнание бе хора, та ми обсъждате "защо не ходел в харема си" и други тем подобни неща? Няма ли хубави български а и латино сериал да гледате?

# 564

202uu  Joy Joy Joy Joy Joy

# 565
  • София
 Няма ли хубави български а и латино сериал да гледате?
[/quote]
............................
Добър български сериал от много време - няма./ "Къде е Маги" , по -голяма простотия не съм гледала, а и озвучаването е отвратително/.  Поне на мен ми писна от сериали с мутри, к***ви, изневери и прочие./  Затова, продължаваме да гледаме ВВ.  Красив е!

# 566

И в частност какво ти помогна този филм да осмислиш историята? Къде ви е националното ви самосъзнание бе хора, та ми обсъждате "защо не ходел в харема си" и други тем подобни неща? Няма ли хубави български а и латино сериал да гледате?
Вие "уважаеми" Grinning каква част от филма изгледахте та имате основание да го коментирате? Или  на база тесногръдие,щом е турско ,значи не става!?
  Както знаем  историята се пише от победителите! И зависи от гледната точка! За едната страна
дадена личност е  примерно "борец за свобода", а за другата-"терорист"!
  А ВВ е художествена интерпретация на исторически събития и тук водеща е гледната точка на сценаристите!
(И на мен  не ми харесва онзи филм дето Орфей е черен,ама...) Grinning

# 567
Вие "уважаеми" Grinning каква част от филма изгледахте та имате основание да го коментирате? Или  на база тесногръдие,щом е турско ,значи не става!?
Аз съм Българин и уважавам предците си. А ти?

# 568
  • планетата Земя и по точно до морето
И като си българин, защо текста под аватара ти е на латиница?!
Аман от националисти дето в петък вечер си разпищолват на маса национализма, а в събота не им стига и една кана вода, да го потушат.
Joy

# 569
И като си българин, защо текста под аватара ти е на латиница?!
Аман от националисти дето в петък вечер си разпищолват на маса национализма, а в събота не им стига и една кана вода, да го потушат.
Joy
Това че живея в чужбина не ме прави по-малко българин от теб. А това какво пише под аватара ми не определя националността ми. Писна ми от такива като теб които продават България на турците. КУпувайки турски сериали българските телевизии финансират турската икономика. А точно този сериал не трябваше да се излъчва изобщо в България. В Сърбия го спряха и тук ще го спрът.

Общи условия

Активация на акаунт