От септември по TV7- "Великолепният век"

• 62 762
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Халвет е уединение, преведено буквално от арабски. Това е усамотяването със Султана.

# 617
Дали Мария се покръсти само за да има и тя власт?
Защото не изглежда да е сметкаджийка.

Власт не е точната дума. По-скоро с цел да живее по-удобно, да се вмести по-лесно в харема, да се хареса на султана и семейството му и наслужителите - нейните цели не са като на Хюррем - тя по-скоро иска да си живее по-спокойно и да няма проблеми. Ако щеш и като прислюжница на Хю пак ще е по-добре ако е мюсулманка - пак са користни подбудите й, но са далеч по-простички от тези на Хюррем!

# 618
Привет wavey Kissing Heart
Да започнем седмицата с поздрав от Окан, Селма и Нур  Grinning

https://www.facebook.com/v/4693257334645
 https://www.facebook.com/v/4718259159675

# 619
# 620

Спорна седмица и приятни емоции с любимия сериал! Hug Hug

# 621
  • с/у ОколоМръсТното
Махидевран е хубава, нежна и с много красиви черти (е, можеше в пазвата да има повечко мат'риал). Доста по-красива е от Кака ви Хюррем  Laughing

От мудната и лишена от емоции свалка м/у Ибро и онази умряла скумрийка-Хатижийка ми писнА  Crazy

Снощи прекалих с гледането, до 13 еп. съм. Много люто наказание търпи Махито, че и Хюрремка. Мнооого сърдит Султан, много.

# 622
Махидевран има нещо ръбесто в лицето, бръчки ли, скули ли, ама е като дялана с теслата. Пък Хюрем има глаукома май-май и е като подута в лицето. Горкия султан - едната му жена е с дупки/бръчки/изпито лице, пък другата е с дебело и подуто лице. От всички жени като че ли най-хубава е актрисата, която играе майката на султана.

# 623
Махидевран има нещо ръбесто в лицето, бръчки ли, скули ли, ама е като дялана с теслата. Пък Хюрем има глаукома май-май и е като подута в лицето. Горкия султан - едната му жена е с дупки/бръчки/изпито лице, пък другата е с дебело и подуто лице. От всички жени като че ли най-хубава е актрисата, която играе майката на султана.

Еее и Нигяр Калфа е много хубава , не я забравяйте нея  Peace

# 624
# 625
Еее и Нигяр Калфа е много хубава , не я забравяйте нея  Peace

И аз много я харесвам - много чаровна и многозначителна усмивка има! Grinning Четох нещо, че артиската имала македонски или български произход(ако изобщо има разлика, де  Wink)!? newsm78

# 626
Филиз Ахмет е туркиня, родена и живяла в Скопие...

Цитат
Филиз Ахмет е харесвана от широката публика във всички роли, които е изпълнявала
досега.Този млад талант от Македония ,всъщност е внучка на известния театрален
актьор Лютфю Сейфуллах.И тя ,също като дядо си е обрекла живота си на театъра.По
време на войната в Босна,семейството емигрира в Швеция.Там постъпва в медицински
колеж.След завръщането си в Македония,се записва в Академията по Изкуствата в
Скопие.Филиз знае Турски,Македонски,Албански,Шведски,Сърбски,Български и
Английски.

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 16:10 от Lilims

# 627
  • с/у ОколоМръсТното
Аз вече се изказах за Хюррем. Тя е всичко друго, но не и 'убавица  Mr. Green

Но, все по-любим ми става Сюмбюл ага. Страхотен пич, макар и скопен.  Laughing                               

# 628
Аз вече се изказах за Хюррем. Тя е всичко друго, но не и 'убавица  Mr. Green
Да, много е светла за българския вкус. Но то като се замисля всички във филма са много светли за родния идеал.  newsm78

# 629
Помощ!!!!!!!!!!!! Weary Не мога да вляза в НЕМИПУКА!!!!!!!!!!!!!!! Shocked
Какво става!? newsm78 Не ми казвайте, че ни спряха безплатния достъп!? smile3518

Общи условия

Активация на акаунт