От септември по TV7- "Великолепният век"

• 62 859
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Гледате ли? Толкова познати гласове дублират, но все ги свързвам с други герои  newsm78

# 121
На мен ми е много странно с тези гласове  Confused

# 122
за първи път турски сериал в БГ дават във формат 16:9 - браво на TV7

20:00Великолепният век, сезон 1, еп. 2
21:00Великолепният век - Коментарно студио
22:00Комисията Павлов, коментарно шоу
--------------------next day-------------
13:00Великолепният век, сезон 1, еп. 2 - повторение
14:00Великолепният век, коментарно студио
15:00Нарочно по случайност, сезон 1,еп.9

wow

На мен ми е много странно с тези гласове  Confused

e закъде без Васил Бинев и Светозар Кокаланов? а Небахат Чехре да я озвучава Ламия, просто... да се гръмне човек

Последна редакция: ср, 12 сеп 2012, 21:07 от diziler

# 123
  • Варна
И на мен така,не мога да позная сериала #2gunfire
Защо просто не го оставиха със субтитри

# 124
Здравейте! Hug

Държа да се впиша в темата!  Peace
Лили Hug  bouquet

Бях започнала на времето да следя този сериал, заради любимият ми турски актьор - Халит Ергенч, но поради една или друга причина стигнах до 6 епизод и не продължих! ooooh!

Сега ми се отдаде втора възможност  и започвам с начале!  Peace Peace
Изгледах първата серия / на първия ред  - естествено  Peace / с дублаж и не съм тотално отвратена - което, като за някакво си начало е добре! Peace / Липсва ми в момента емотиконката с жеста на Рачков / има-нема, горе-доле -добре / Peace

# 125
И на мен така,не мога да позная сериала #2gunfire
Защо просто не го оставиха със субтитри

Защото мила, има и хора, които се затрудняват със субтитрите!  Peace

# 126
Страхотно изживяване, много емоционално ми подейства стартът на сериала на български екран.
Не съм гледал скоро сериал по ТВ, нито турски, нито друг и затова българските гласове не ги свързвам с никого. Бързо привикнах към дублажа, въпреки че турския може да бъде още намален,че да не ги чувам толкова.
Беше невероятно, все едно гледах за първи път всичко - само дето семейството ме питаха постоянно тоя кой е, онзи кой е и нямаше как да не им пресъздам и това, което ги очаква в щрихи.

Желая хубав рейтинг на тв7, качеството е уникално, особено в отношение 16-9.

# 127
Този филм е магия Peace едва се отлепих от екрана в 21 ч за да се прехвърля в ... 3 сезон Heart Eyes hahaha

Дублажа...ами такъв е - каквито са ни възможностите    33uu няма по- хубав...и аз се надявах на тв 7  да надскочи бтв и нова тв - но... това е българската ни действителност Mr. Green

# 128
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте Hug
Лили - благодаря Hug
Аз си имам един мъник и честно малко се затрудних в някои моменти....
Ако нямате нищо против да попитам някои неща Praynig
Дано не е отегчително за вас, гледалите го Peace
Не разбрах защо убиха съветника за флотата? Какво прегрешение има той? Или го натопи онзи Чужденеца, както го наричат.....например с цел да елиминира бъдещ проблем по пътя си....който още не ми е ясно какъв би могъл да бъде newsm78 Но, това ще се разбере по-нататък вероятно....

И защо Александра доби такава увереност изведнъж, както беше уязвена, нещастна и безпомощна се превърна в тигрица? И това само за да отмъсти за роднините Thinking Или даваха ли й нещо, опиати имам предвид, или си е чисто и просто преиграване.....не беше убедителна/в мъката си/, въпреки че е много красива Peace

# 129
Здравейте!
Комплименти за тв7!!!!
Дано всеки път серията която излъчват да е с такава продължителност!Аз гледах сезона в интернет но съм доволна от превода и мисля,че не е голяма загуба факта,че не се чува интонацията им.Екипът от дубльори е чудесен!Много се радвам,че голяма част от хората които не могат да гледат в нета ще имат възможността да видят този УНИКАЛЕН филм със страхотни артисти и ВЕЛИКОЛЕПНА игра!!!!
Наслаждавайте се от сърце!!!!!!
Приятно гледане !!!!!!!!!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 130
RadoLin4eto_Mac!  Относно Александра Нигяр калфа и каза да си събира ума, да учи и да не се кара с другите. Така може да стане султанка като да роди деца на Сюлейман и може да стане Валиде и да управлява целия свят.

# 131

Дублажа...ами такъв е - каквито са ни възможностите    33uu няма по- хубав...и аз се надявах на тв 7  да надскочи бтв и нова тв - но... това е българската ни действителност Mr. Green

Колкото и пари да влагат - фирмите за дублаж за 1 или 2, всички работят с едни и същи актьори - няма как това е омагьосан кръг. Не искам да подценявам труда им де - много е трудна и тяхната задача, но все пак - доволен съм, на 10-15 минута свикнах с гласовете и изгледах серията със затаен дъх. Дано имат рейтинг - това ще стимулира телевизията да прави интервюта и гостувания на екипа в Турция и да научим пове4е и повече за тях.

# 132
  • Once there was a Hushpuppy...
Недка Hug, да това го видях...но, разбираш ли....как така, това невинно момиче ще пожелае подобни неща, които си изброила. Ей, не ме убеди в невинността си. Подобно желание да управляваш света е присъщо на друг тип жени, мисля newsm78 А, нейното е продиктувано само от желанието за мъст, нали?

# 133
RadoLin4eto_Mac!,имаш страхотна интуиция!!!Наистина Александра не е това за което се представя в началото.Поне според моето виждане тя е една безкруполна жена жадна за власт и готова на всичко за да го постигне.Когато гледаш следващите епизоди ще ме разбереш.Този съветник го убиха защото той си е позволил да тормози,убива и безчинства....което не се понрави на Султана!

# 134
  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 06:40 от Goni

Общи условия

Активация на акаунт