От септември по TV7- "Великолепният век"

• 62 857
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Гледате ли? Толкова познати гласове дублират, но все ги свързвам с други герои  newsm78

И аз като теб,Ани , но все пак се насладих докрай на епизода.
От опит знам,че ще ни бъде трудно след оригиналния глас на Халит да слушам друг,но така се надявах това да бъде поне Симеон Владов,но и това не ме огря.
Въпреки всичко съм доволна , че това великолепие дойде и при нас.
Този сериал не трябва и не може да се гледа докато чистиш лещата или нещо друго!
Много ме впечатли коментарното студио преди започването - наистина впечатляваща реализация.

# 136
Недка Hug, да това го видях...но, разбираш ли....как така, това невинно момиче ще пожелае подобни неща, които си изброила. Ей, не ме убеди в невинността си. Подобно желание да управляваш света е присъщо на друг тип жени, мисля newsm78 А, нейното е продиктувано само от желанието за мъст, нали?
Александра видя набързо какво става в замъка и за какво се гласят всички жени там.
След разговора с Нигяр разбра, че за да й каже тези неща кази калфа, значи наистина в нея има потенциал да ги постигне. А и в първите серии тя не е забравила да отмъсти за семейството си, въпреки че по-натам това желание се заменя с безпрецедентната й любов към Султана. Не е тук темата да ги казвам до какви промени стига характера й и нейният светоглед, но специално в началото - думите за Нигяр й подействаха като стимул, че в нея има потенциал (красота и магнетизъм), който да са е нейна полза и няма нужда от скандали. Макар че тя няма да утихне така лесно.

# 137
Гони,мила,радвам се да те видя!
Две мнения няма,дублажа няма значение само за тези,
които за първи път гледат серияла.
Доброто е ,че тези които вече са го гледали ще могот да си припомнят
серияла като съсредочът вниманието си върху играта на актьорите.
Аз скоро гледах един от първите серияли
и установих,че някои от сцените съм ги забравила.

# 138
Старта на Великолепният век по българска  тв вече е факт Hug
Да ни е честито Grinning Heart Eyes

Добре дошли на всички нови и стари фенове на сериала.

# 139
Александра видя набързо какво става в замъка и за какво се гласят всички жени там.
След разговора с Нигяр разбра, че за да й каже тези неща кази калфа, значи наистина в нея има потенциал да ги постигне. А и в първите серии тя не е забравила да отмъсти за семейството си, въпреки че по-натам това желание се заменя с безпрецедентната й любов към Султана.
Не е тук темата да ги казвам до какви промени стига характера й и нейният светоглед, но специално в началото - думите за Нигяр й подействаха като стимул, че в нея има потенциал (красота и магнетизъм), който да са е нейна полза и няма нужда от скандали. Макар че тя няма да утихне така лесно.
[/quote]

Peace Peace

# 140
Наде Hug  bouquet   love001 и всички познати  на  мен момичета!  Hug Hug  bouquet  bouquet  love001  love001

# 141
  • Once there was a Hushpuppy...
Да, да аз разбирам, че тази героиня ще претърпи развитие Peace....ясно е, просто се опитвам да отделя комерса и желанието за власт от чистото й душевно състояние, било то и продиктувано от смъртта на близките.....трудно ми е.
И влюбването е разбираемо, и това че си е повярвала...но, както и да е, толкова лесно и бързо да си повярваш, че с красота и ум ще властваш...нещо има в нея, което ме кара да не мисля че е толкова чиста Thinking
Благодаря ви за отговорите Hug

# 142
Здравейте!
Дано всеки път серията която излъчват да е с такава продължителност!

това беше единствената серия с такава продължителност.
От 2 еп. са си едночасови, тоест, отново влиза в действие добре познатата система "клъцни-срежи".

Кратки трейлърчета от 1 еп.:
http://vbox7.com/play:d73b0b3dc6
http://vbox7.com/play:65efe82252

# 143
  • София/Бургас
Здравейте,
аз съм фен на сериала, но съм страшно разочарована от българското озвучаване. Звучеше все едно гледаме кулумбийски сериал. На всичкото отгоре се чуваха и отчетливо турските думи. Голяма пародия е направо. Губят се хубавите герои и впечатлението за тях. За мен са съсипали сериала.

Към момичетата, занимаващи се с превода и всичко свързано със сериала, много благодаря за труда Ви!

# 144
  • София
Здравейте!
Дано всеки път серията която излъчват да е с такава продължителност!

това беше единствената серия с такава продължителност.
От 2 еп. са си едночасови, тоест, отново влиза в действие добре познатата система "клъцни-срежи".

Кратки трейлърчета от 1 еп.:
http://vbox7.com/play:d73b0b3dc6
http://vbox7.com/play:65efe82252

жалко Sick
изключително гадно, а почна обещаващо
това с дублажа е кофти, не за първи път се сблъскваме с този проблем, няма как да се избегне

# 145
# 146
Добро утро на всички!
За съжаление снощи започнах да гледам сериала,но до половината!/връхлетяха ме спонтанни гости/и не можах да го доизгледам.
Въпросът ми е къде може да се гледа?Някой да сподели,за такива като мен,които през деня не могат да гледат повторението.

# 147
Добро утро! И денят да е прекрасен! Hug

Добро утро на всички!
За съжаление снощи започнах да гледам сериала,но до половината!/връхлетяха ме спонтанни гости/и не можах да го доизгледам.
Въпросът ми е къде може да се гледа?Някой да сподели,за такива като мен,които през деня не могат да гледат повторението.

Повторението ще е днес от 13.00 часа по същата телевизия

# 148
Добро утро на всички!  wavey

Това за мен е най-добрия сериал който съм гледала.И макар вече да следя трети сезон с удоволствие гледам излъчването по тв7..Относно превода и дублажа не съм впечатлена..Ясно се чува,че Сюлейман се обръща към Ибрахим с "Паргалъ",а те го превеждат като "Чужденецо".Другото което ми направи впечатление е,че превода на Матракчъ е "Матракчи".Сюмбюл ага е невероятен,но от превода се губи колоритът му..

# 149
Добро утро

Мире Hug
проверих в нета, но нищо не открих  Thinking все някъде ще го качат  Peace надявам се и на diziler Grinning

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт