От септември по TV7- "Великолепният век"

• 62 737
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Здравейте момичета  Simple Smile приемате ли още попълнения към темичката  Rolling Eyes

Добре дошла Hug  bouquet

Благодаря  Hug

# 662
Големи лицемери тия от БТВ. Това за историята, защо не го пуснаха преди да почне ВВ? Ще ми викат "история", а по цял ден пускат турски сериали.

Днес прочетох някъде в нета, че  БТВ спират "Къде е Маги" и ще пуснат отново турски сериал, защото от 1 място по рейтинг- паднали на 3  Mr. Green след Големия брат и ВВ hahaha

Правилно си прочела, с разликата, че Фатмагюл минава в 8 часа, а "Къде е Маги" отива в неделя.  Mr. Green. Поредния силен български сериал.  Laughing

# 663
Привет!  Hug

По повод темата, повдигната от manutd^, бих искала само да кажа, че макар и лицемерие или каквото там е..., не е чак толкова лоша идеята, която бтв са приели - все пак нека се знае и помни, сравни дори ако щете, че И НИЕ сме имали някога не само история, силно царство, но и кинематография... Naughty Не че ги защитавам, но ги разбирам - борбата за рейтинг е безмилостно жестока и се води с всякакви средства, от което пък печели зрителя и той има правото да избира. Ето сега през уикенда ще дават трилогията за Хан Аспарух, която за времето си е своего рода холивудска продукция. Нали знаете, че американска филмова къща е купила филма, правени са му англиски субтитри и е излъчван в Америка. Моля, ако някой знае повече факти за това, да ме допълни.  Peace Peace   Но това показва, че и ние имаме с какво да се гордеем във филмово отношение..и сме една идея преди комшиите..като време..филмът е сниман през 1979 някъде... Wink Wink Wink
Жалко е обаче, че днес подобен проект за България е много, много трудно приложим, а и не се знае дали имаме такива ентусиасти като Мерал Окай(царство й небесно) и Тимур Савджъ...!  Sad

# 664
От конкуренцията зрителят или губи или  печели ,според зависи Heart Eyes hahaha
Хан Аспарух е супер продукция Hug радвам се ,че ще го излъчат Peace

# 665
# 666
# 667

Къде е промото за епизода тази вечер? newsm78

# 668
# 669

Благодаря!        bouquet Peace

# 670
Аз също съм на мнение, че идеята за поредицата български филми по бТВ е добра, но ме издразни повода, заради който я осъществиха. Мисля, че по-напред в темата потребител беше казал много точно, че идва малко престорено и насилено, защото точно те не се славят с особен "патриотизъм". Да не говорим, че те излъчиха едни от най-касовите турски сериали, а изведнъж се правят на "борци за национална гордост". За мен са много манипулативна телевизия като цяло.

# 671
Здравейте момичета, не можах да ви изчета, защото ми е слаб нета, но искам да кажа и аз нещо свързано с последните статии. БТВ искаха да излъчат ВВ, но не знам какво стана и защо не го пуснаха. Лично аз чух в едно   тяхно предаване, че ще участва Неджля от Листопад и прочие. Сега злобеят срещу ТВ 7. Тъй като аз съм го изгледала филма до 68 серия и съм му голям фен искам да ви кажа, че е страхотен. Може и тоза за хан Аспарух да е хубав, но няма да го гледам, само защото го пускат сега. Те имат много тъпа политика. Пуснаха Пепел от рози, на хората им стана интересно, спряха го, аз го изгледах в нета. Пуснаха Времето лети, който още се снима в Турция, спряха и него. Според мен или да дават по една турска серия на седмица, която е около час и 30 мин. или да не купуват филм, докато не е сниман изцяло. Сега ще ги видим и ТВ 7 какво ще сътворят, защото и ВВ не свършил в Турция. Събота и неделя няма какво да се гледа, не вземат да пуснат друг турски сериал, ами се чудят каква БГ тъпотия да излъчат. Няма да се лъжем, аз не видях един БГ артист да играе, като един турски......, затова няма да гледам.

# 672
Как бе, Яна Маринова няма равна.  hahaha

Или онези от "Под прикритие", която всяка втора дума им е псувня.

# 673
  • Варна
Очаква ли се напред да стане нещо по-необичайно ? Защото за сега виждам все едно и също и малко по-малко взех да се отегчавам....

# 674

Няма ли да има вече промо за епизодите?  Sad Blush

Общи условия

Активация на акаунт