Ние в събота ставаме на 6 месеца и твърдо съм решила да сме само на кърма поне още 2 месеца. Наддаваме си добре, така че този път не мисля да бързам
Ще видим в понеделник как се движим. А от седмица казваме ту "мама", ту "ма" - направо ми разтапя сърцето
. Не си спомням баткото обаче кога започна, а са минали почти 4 години

Ния повърна три пъти. Предположих,че е вирусът,който голямата дъщеря изкара преди две-три седмици.Вчера за първи път въведох морков,като й сложих три лъжички в пюрето от тиква с картоф.Днес си говорихме с една позната с бебе,която е имала същия проблем при въвеждането на морков преди два дни.Сега се чудя дали пък не е от пюрето.Дано повече не ми прави такива изпълнения,че изобщо не ми се ходи по болници
.Сега няколко дни ще си караме само на кърма.Някой имал ли е такива проблеми с моркова?А с такъв кеф си ядеше домашната тиква 
А морковите купени ли бяха или домашни? Реакцията може да е била от нещо, с което са наторявали морковите.
Нали захранването трябвало да стане най-късно до 24-та седмица или пак бъркам
.
а тя си спи доволно,но изпусне ли бибата връща се по гръб и рев.Нощем яде само около 2 вече и после към 6-7'
,
Вики се опитва да сяда, но все още не може. Само повдига главичка и вири нагоре крачетата си и е много смешничка