Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXXIV

• 53 183
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
Не съм гледала нищо интересно напоследък, само си водя записки Mr. Green
Тина,   bouquet

# 16
Благодаря за темата.  bouquet

# 17
# 18
Здравейте!

Отдавна не съм ви следила заради липса на време. Но влизам да споделя най-доброто, което съм гледала през последните години и прощавайте, ако вече е споделено. Става въпрос за френския филм Café de Flore .
  bouquet

Благодаря за препоръката!
Много ми хареса! Докосна ме, разплака ме, замисли ме, усмихна ме.....много, много хубав! Не вярвам нито в сродните души, нито в прераждането, но всичко е поднесено във филма по толкова оригинален начин, че грам не ме подразни. Ванеса Паради - великолепна, според мен драматични роли много ѝ отиват и трябва да продължи с киното. Малкият Лоран - безмълвна съм. Толкова реално е пресъздадена силната връзка между майка и син, трогна ме. Много красив и секси Кевин Паран, а саунтрака вече е в плейлиста ми.
Препоръчвам Heart Eyes

# 19
  • София
да ви следя  Hug

# 20
  • София
Наслаждавам се на филмите, които препоръчвате!
Благодаря!   bouquet

# 21
Тина, благодаря за темата    bouquet
И аз не съм спирала да ви следя, но при мен се случва нещо ново и хубаво и не ми остава време много
за гледане и обсъждане  Blush
За да не е просто запис- споделям за втората част на "Три метра над небето"- Tengo ganas de ti (I want you) (2012)- http://www.imdb.com/title/tt1797504/ . Много прилича на първата част, все едно гледаш почти една и съща любовна история, но с различна девойка  Mr. Green Но пак е нежен, мечтателен, хареса ми  Peace

# 22
  • София
http://www.imdb.com/title/tt1196141/ - Diary of a wimpy kid.Много забавен,гледах го с детето.

# 23
"Три метра над небето"- Tengo ganas de ti (I want you) (2012), ми хареса и на мен Wink

# 24
  • срещу двата комина :)))
тук съм и аз, нищо не съм гледала напоследък обаче  Tired все не ми остава време

# 25
  • В светлината на слънцето
Както споменах и в предната тема по повод филми, снимани в България - много, ама наистина много горещо препоръчвам "Тувалу" - http://www.imdb.com/title/tt0162023/.  Peace Харесващите филми, които те карат да се замислиш, със сигурност ще го оценят. Искам да кажа, че не е от лентите, които са за убиване на час-два. Този филм има нужда от друг тип нагласа за гледане. Донякъде напомня на Фелини. Има една култова финална сцена във "Фотоувеличение" на Антониони, в която двама души играят тенис с въображаема топка. Със символиката си, напомня и на тази сцена. Абе филм за ценители е определено.  Peace Ако харесвате този тип кино, непременно го вижте.
Ето малко торенти на първо кликване
http://torrentz.me/8b093f00be47fa18fb8514845fc8a49f458e4966
Филмът е черно-бял (по-скоро като пожълтяла черно-бяла фотография) и без диалог, така че субтитри не ви трябват. Има само няколко подхвърлени реплики, но те надали ще ви затруднят. Много съм пристрастна по две причини. Първата е, че това е любимия ми тип кино. Втората е лична.
Незнам за всички в този подфорум, но има поне няколко потребители, които знам, че ще го оценят, следейки предпочитанията им.   bouquet
Аааа, да, само да предупредя - става дума за филм, който е повече арт, отколкото за забавление.

# 26
  • София

Ами логично, щото са очаквали да е съвършена като първата, но както всички знаем - във филмовата история, често продълженията не струват Confused

на мен продължението на Трите метра ми хареса... при това много. Имам предвид оригинала, защото виждам, че се коментира нагоре испанската версия.

# 27
  • Пазарджик/Лондон
Само запис от мен  bowuu.

# 28
Здравейте  , в последно време  гледам  повече сериали .
Препоръчвам Weekend ,много  ми хареса ,  страхотна  химия  между  двамата герои , прекрасно играха ,  докато гледаш  забравяш  , че всичко  това е на филм . Хубав саундрак Heart Eyes

The Lucky One
Не ми хареса !Не препоръчвам ..  на превъртане го гледах ooooh!

Не си падам по  захаросаните  филми. Naughty

# 29
  • в морето до колене

Ами логично, щото са очаквали да е съвършена като първата, но както всички знаем - във филмовата история, често продълженията не струват Confused

на мен продължението на Трите метра ми хареса... при това много. Имам предвид оригинала, защото виждам, че се коментира нагоре испанската версия.

На мен продължението на Трите метра в оригинал ми хареса даже повече от първата част...
Но това е вероятно, защото гледах първо него  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт