Lady Popular 8

• 91 418
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аз пак идвам да прося за дуели...

И аз Blush Rebbecca

ВилЛи, ако ти се занимава с модни модни Peace игрaя ги без пози

# 226
Решила съм вече нищо да не купувам от колекциите при такива цени. Нямам много време да я преобличам и доста дрешки така си стоят необличани.
И да се похваля- след около 5 месеца мъки минах 51 ниво newsm44
Като гледам какви са целите за 51 пак бързо си го минала,аз след 3 дена ще стана 51 ниво.И като гледам нито точки имам достатъчно,нито пари ,ако успея да го мина за 5 мес ще черпя.Трябват ми 723 732 точки до 2 500 000 .ако наема най големия апартамент ,заедно с гаджето ще имам 5000 точки дневно което е 144 дена да натрупам точките,но всеки ден парите ще бъдат на минус 1500 и няма как да натрупам милиона ,а за него ми трябват почти 800 000 ,което при заплата от гадже 2500 без да наемам големия апартамент прави 300 дена най-малко и то без да купувам нищо през това време.Почти съм склонна да се откажа.И тези цени които праскат на колекциите оставам без думи..............,но щом продължават да вдигат цените,значи има достатъчно народ,който купува.Ако недоволните не само пишеха,а действаха и действително не купуваха отдавна да са свалили цените.Очаквам следващата да е още по-скъпа.Аз лично вече на такива цени няма да купувам и дано повече да са като мен белким се замислят.

# 227
vesi333  51 ниво си е направо за отказване.Слагах куклата само да работи, енергията и хигиената бяха почти винаги на 0. Наела съм най-големия апартамент и имам 2 животни. И всеки ден сменях прически, грим, тен заедно и татуировки

# 228
  • София
Ох, плашите ме, а аз се оплаквам от 46-то Laughing

# 229
Оооо 51 ниво моят Ад в играта  #Cussing out от Май до началото на Октомври стоях на него .... най-гадното ниво поне за мен

# 230
Като гледам и някои от другите нива имат много гадни цели  Simple Smile
Пращате ли пари на други лейдита, който са ви поискали срещу дуели или гласуване?

# 231
Момичета ,какъв е тоя курс за моделиране?
34 ниво:
1. Завърши курс за моделиране.
Гледам в курсовете ,но не виждам такъв newsm78
пращайте на мен дуели помагам безвъзмездно Laughing  Valka malka 33ниво само да си ги играете

# 232
 Joy то било курс за модели,и аз се пуля тука Joy

# 233
Момичета, изчетох цялата тази тема, но не ми стана ясно и затова да питам. Интересуваме как мога да си увелича показател Приятелство, който излиза при дуелите в играта. Когато играя дуели, все си стои 19, при положение, че непрекъснато добавям и мен ме добавят (от профила на съответното лейди кликам на "добави в приятелки"). Идеята ми е да увелича това число 19, за да мога да печеля поне спрямо този показател в дуели... Дано съм го обяснила разбираемо.

Предварително благодаря за отговорите ви!

# 234
  • На погрешната планета
Показател Приятелство май беше нивото на гаджето ти.

# 235
Това обяснява много неща! Crazy Много благодаря... Hug

# 236
Новата Картинката  в началната страница някаква нова игра ли е или тия ще е за Лейди попюлар арена newsm78 newsm78

# 237
Новата Картинката  в началната страница някаква нова игра ли е или тия ще е за Лейди попюлар арена newsm78 newsm78

Да, за Fashion Arema е - "Върколаци срещу Вампири".

# 238
Гадно ... тъкмо милсех че някаква игра нова ще пускат жалко 

Момичета имам нужда от малко помощ с дуелите  baby_neutral

# 239
Здравейте момичета. Нова съм тук но идвам с молба за помощ. След като тотално се бях отчаяла от факта, че всички приемат само дуели които могат да спечелят и отхвърлят всички останали получих светлинка. Не съм играла от доста време и съм на доста ниско ниво спрямо вас, но получих съобщение в играта да потърся помощ тук при вас. Та надявам се този светъл лъч надежда да се окаже моето спасение да мина това 35 ниво на което стоя вече цял век. Моля ви помогнете ми трябват ми 400 дуела лейдито ми се казва Karinq . Надявам се на помощ както сега така и за в бъдеще.
Благодаря Simple Smile  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт