Lady Popular 8

• 91 392
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета. Нова съм тук но идвам с молба за помощ. След като тотално се бях отчаяла от факта, че всички приемат само дуели които могат да спечелят и отхвърлят всички останали получих светлинка. Не съм играла от доста време и съм на доста ниско ниво спрямо вас, но получих съобщение в играта да потърся помощ тук при вас. Та надявам се този светъл лъч надежда да се окаже моето спасение да мина това 35 ниво на което стоя вече цял век. Моля ви помогнете ми трябват ми 400 дуела лейдито ми се казва Karinq . Надявам се на помощ както сега така и за в бъдеще.
Благодаря Simple Smile  bouquet

35 ниво ниско ли се води?! newsm78 В този ред на мисли, съжалявам, но няма как да ти помогна... Аз съм 20 ниво и мога да помагам съответно на хора с по-ниско от моето ниво.
И още нещо, как успявате да не играете дълго време? Аз, ако пропусна да влезна няколко дни в лейдито, то горкото съвсем ще е замряло... Изключвам тия 20 дни отпуска. Crazy

# 241
Привет и от мен,отново:)
Сигурно вече сте ме забравили,но след около година прекъсване,след като бебето ми поотрасна:),се завръщам пак в играта.И ще помоля ако има желаещи да ми помогнат с дуелите.На 33-то ниво съм,второто лейди в списъка на първа страничка-Elaya-lavia.И аз помагам на който има нужда,на никой не съм отказвала дуели.Дуелите мога да ги играя предимно вечер,късно,като приспя двете ми бандитки:)
Хубав ден на всички  bouquet

П.с.-абстрахирайте се от това,че понякога лейдито ми е облечено просто абсурдно,обаче това се случва след като я е киприла голямата ми 5 годишна дъщеричка:)

# 242
  • На погрешната планета
Здравейте момичета. Нова съм тук но идвам с молба за помощ. След като тотално се бях отчаяла от факта, че всички приемат само дуели които могат да спечелят и отхвърлят всички останали получих светлинка. Не съм играла от доста време и съм на доста ниско ниво спрямо вас, но получих съобщение в играта да потърся помощ тук при вас. Та надявам се този светъл лъч надежда да се окаже моето спасение да мина това 35 ниво на което стоя вече цял век. Моля ви помогнете ми трябват ми 400 дуела лейдито ми се казва Karinq . Надявам се на помощ както сега така и за в бъдеще.

35 ниво ниско ли се води?! newsm78 В този ред на мисли, съжалявам, но няма как да ти помогна... Аз съм 20 ниво и мога да помагам съответно на хора с по-ниско от моето ниво.
И още нещо, как успявате да не играете дълго време? Аз, ако пропусна да влезна няколко дни в лейдито, то горкото съвсем ще е замряло... Изключвам тия 20 дни отпуска. Crazy

Напротив, точно на хора с по-високо ниво от твоето можеш да помагаш Wink, тези с по-ниско могат да помагат на теб.

# 243

Не казвам че 35 ниво се води ниско просто от последните няколко коментара останах с впечатлението че тук вече всички са доста напред говореха за 51 ниво брррррр аз дори не мога и да си представя че ще стигна до там както от една година съм на това ниво  Joy Joy Joy А относно неиграенето дълго време аз няколко пъти я съживявах че беше на системи горкичката #Crazy Simple Smile

# 244

Напротив, точно на хора с по-високо ниво от твоето можеш да помагаш Wink, тези с по-ниско могат да помагат на теб.

Направо не мога да повярвам къде ми е бил ума като съм я писала тази глупост...  #Crazy #Crazy #Crazy hahaha hahaha
Естествено права си и го знам много добре (уж), все пак през ниво се налага да се печелят голямо количество дуели... Аз също съм готова да помагам на нуждаещи се, доколкото времето ми позволява, така че ми пишете.

Междудругото какво представляват тия системи...и друг път съм ги чувала, ама все си мислех, че е образно казано. Crazy

# 245
  • Бургас
аз смятах да я  bishop моята лейди, обаче като я видях на системи ми стана жал и я излекувах Rolling Eyes

# 246

Междудругото какво представляват тия системи...и друг път съм ги чувала, ама все си мислех, че е образно казано. Crazy
[/quote]

Ето това представляват системите http://g.ladypopular.bg/profile.php?id=208412 изобщо не е образно казано гледката е много кофти и просто сърце не ти дава да си оставиш лейдито в това състояние

# 247
аз смятах да я  bishop моята лейди, обаче като я видях на системи ми стана жал и я излекувах Rolling Eyes

Какво представляват тия системи, де?! Аз си ги представям буквално... Crazy Здравето трябва да е на 0 ли, че да се стигне до тях? И как се оправя след такова нещо лейдито, с диаманти?! newsm78

# 248
  • На погрешната планета

Какво представляват тия системи, де?! Аз си ги представям буквално... Crazy Здравето трябва да е на 0 ли, че да се стигне до тях? И как се оправя след такова нещо лейдито, с диаманти?! newsm78

Ами буквално е Mr. Green, точно над твоя пост има снимка. Не помня колко трябваше да падне здравето, за да се разболее лейдито, забравила съм, оправя се с пари или точки, питат те кое предпочиташ да дадеш Peace.

# 249
Ъъъ, вярно брутално изглежда...чак и на мен ми стана жал. ooooh!

# 250
Дами, някоя от вас има ли проблем със зареждането на играта  newsm78
При мен зарежда много бавно. Не мога един коментар да оставя #Cussing out

# 251
Аз имам от два дни такъв проблем и мислех ,че повредата е в моя телевизор Laughing
Едно ,че влизането е трудно ами и дуелите не зарежда ,всичко е много бавно #Cussing out

# 252
Момичета нуждая се от помощ с дуелите на 54 ниво съм и имам нужда от 1000 дуела  Praynig Praynig Embarassed Embarassed

Лейдито ми е taraia

# 253
Taraia   пращай колкото ти трябват. На 52 ниво съм, ще помагам. Лейди sunncho

# 254
И аз след дълго отсъствие  идвам пак при вас Hug Трябват ми над 900 дуелаа  comp03 BangheadПращайте на мен,аз ще пращам на вас и ако някой също има нужда от помощ да казва ще му ги приема-Venetia

Общи условия

Активация на акаунт