Преносване на бременност

• 7 849
  • 23
  •   1
Отговори
Привет на всички welcome
Бих искала да попитам колко от вас са преносили след термина,тъй като май и аз ще пренося поне натам отиват нещата,термина ми дойде а никакви признаци за раждане!Ще си се носим май още време с бебо:preggo:Остава само да се моля да не го пренося много поне newsm17

# 1
Аз преносих. Практиката е около седмица след дата на термина ако бебето не тръгне само да се предизвика раждане.

# 2
ziumka и аз преносих.Не се шашкай.Ако не тръгне само ще го предизвикат и това е!
Леко раждане желая Simple Smile

# 3
аз преносих един ден , и влязох за предизвикване... нямах никакви симптоми преди да отида да раждам , доктора каза хич да не чакаме ако мине датата , което беше мн добре защото плацентата била тръгнала да презрява . Не искам да плаша никого , Но колкото е лошо недоносено бебе , толко е и лошо преносено ! Но може и термина да не е изчислен правилно ,  според мен моя не беше ! Успех и леко раждане !!

# 4
  • софия
Аз преносих сина ми.На 8 ден от преносването ми предизвикаха раждането.

# 5
Преносих 4 дни, след една ужасно дълга и уморителна разходка , през нощта започнаха контракциите, 18 часа по-късно се роди синчето Simple Smile

# 6
Аз преносих и предизвикаха раждане. Според мен просто терминът ми не е бил изчислен правилно и съм на мнение, че когато е готово детето ще си излезе. Все пак се консултирай с наблюдаващия те лекар.

# 7
Една седмица след термин ме приеха в болница и се опитаха да ми предизвикат раждане но нищо не стана и след седене още една седмица в болница за наблюдение си родих сама и хубаво че реши да излиза че на следващия ден щяха пак да ме слагат на системи а хич не исках това.

# 8
Аз преносих и предизвикаха раждане. Според мен просто терминът ми не е бил изчислен правилно и съм на мнение, че когато е готово детето ще си излезе. Все пак се консултирай с наблюдаващия те лекар.

Това е много опасно. Ако можеше така, нямаше да предизвикват раждане Peace

# 9
hailie, зависи с колко точно "преносваш", какво е състоянието на плацентата и т.н. Има си доктори, които да преценят колко е опасно.

# 10
hailie, зависи с колко точно "преносваш", какво е състоянието на плацентата и т.н. Има си доктори, които да преценят колко е опасно.

С това съм напълно съгласна. Peace

Преди това писах, че може да бъде много опасно и за бебето, и за майката, да оставят бебето само да си излезе Peace

# 11
Може да е опасно само, ако не е контролирано от лекар. Много често терминът е ориентировъчен и не правилно определен Simple Smile

# 12
аз също преносих с 4 дни...........
Практиката е около седмица след дата на термина ако бебето не тръгне само да се предизвика раждане.
определено,пък и важното е да си под лекарско наблюдение.Не се притеснявай.
Леко раждане Praynig

# 13
Аз преносих 10-тина дни, като накрая ме оперираха по спешност вечерта. Детето се роди с всички признаци на преносено бебе.
Важното, че мина и всичко беше наред.

# 14
  • София
Преносих и трите пъти с по четири-пет дни. Ражданията ми започнаха естествено след това закъснение и децата са живи и здрави. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт