Преносване на бременност

• 7 850
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
Аз преносих първото  си дете - 4 дни.Куклата  не  искаше да излиза .Понеже  съм много изпълнителна  , сторих точно , каквото ми  бяха казали докторите. Деня, след термина  кацнах в болницата за наблюдение . Що рев изревах  , като гледах как  приемаха  мами с болки  , които  след часове  се отърваваха   Joy .Сега ми е смешно  ,  но  тогава -не. Всяка  сутрин  се  питахме  чий ред  е днес  , така  минаваха  дните в разговори. Ще  мине  и твоя  зор . Леко раждане !

# 16
  • София
Преносих второто си дете 4 дни. Отидох за преглед за разкритие и се оказа, че има 6-7 см, които не съм усетила как са станали  Wink И аз така си мислех, че нямам никакви признаци за раждане  Mr. Green

# 17
Първото си детенце го преносих 7 дни и ако не бях с отрицателен резус фактор лекаря каза че може да чака и 20 дни - наблюдават околоплодните води и плацентата както и тоновете на детето и не е проблем.

# 18
Първото си детенце го преносих 7 дни и ако не бях с отрицателен резус фактор лекаря каза че може да чака и 20 дни - наблюдават околоплодните води и плацентата както и тоновете на детето и не е проблем.
Аз съм с отрицателен резус фактор и все пак преносих 15 дни.Детето трябваше да се роди на 17 декември и аз всеки ден се молех да не е в старата година/незнам защо/
Една семица след термина ми казаха да отида в болница за предизвикване на раждане,но аз се "ослушвах'както се казва/подписах някакъв документ,че съм уведомена,че трябва да отида/.Исках детето само да си избере деня,в който да се роди.
На първи ми се появиха болките и на втори януари сутринта се се роди.
Ами нищо и няма на госпожицата,така че не се шашкайте!Може терминът да не е определен точно.

# 19
  • на последния етаж
Точно така е. Преносих дъщеря си 6 дни и ходех на запис на тонове всеки ден след термина. Аз също съм с отрицателен резус фактор, но моята АГ не ми е споменавала за необходимост от предизвикване на раждане поради тази причина.

# 20
Здравейте, моят термин е утре (26.06) Днес ходих при лекарката си, каза че бебка е готова вече, но уви аз нямам никакво разкритие Sad Може ли в такъв случай да се включват системи, ако продължи така? След като мина термина ви на колко време ви слушаха тоновете?

# 21
И аз преносих 2 дни, за капак - бебето беше доста голямо. В деня на термина отидох на преглед при гинеколога ми и се оказа, че нямам никакво разкритие. Той ми каза на по-следващия ден да отида в болницата, за да предизвикаме раждане, защото в противен случай бебето щеше да стане огромно. Сложиха ми сутринта системата и в късния следобед родих по естествен път едно голямо и здраво дете  Crazy

Най-добре отиди на лекар, той си знае работата. Не се води само по коментарите тук, всеки случай е индивидуален. Пожелавам ти скорошно, бързо и леко раждане  Peace

# 22
След като мина термина ви на колко време ви слушаха тоновете?

Нито веднъж не съм ходила на тонове. На 4тия ден започнаха контракции.

По другите въпроси отг. нямам. Моята АГ ми каза ако до седмица не започне раждане, с багажчето и в болницата.

# 23
  • София
След като мина термина ви на колко време ви слушаха тоновете?

Всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт