RYAN GOSLING и поколението на 30-годишните, които завземат Холивуд

• 27 337
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джейк Джиленхал
Еди Ръдмейн
Никълас Холт
Чарли Хънам

# 76
Тоя убавец - http://www.imdb.com/name/nm0836432/
Споменатия Гарфийлд.
Бен Барнс.
Все 80-те набори.

# 77
  • София
То и Чанинг е 80-ти набор... хм... опредерено не могат да се поставят ясни граници  Thinking

Гиленхал ми е малко мъгляв. харесах го на няколко места, но... очаквам още.

# 78
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джиленхал за мен е в петицата на най-талантливите младоци, ако не и в тройката Simple Smile

# 79
Мен също не ме впечатлява особено. Става, но я няма онази харизма.

# 80
  • София
Джиленхал си го оставям за домашно.

Обаче пред мен изникна казусът Хънам в контекста на новия сезон на Синовете. Гледала съм Хулиганите, На ръба (или там както се превежда онуй трилърче), Никълъс Никълби, Студената планина (там не го помня) и Синовете. Ако говорим за изразителност и неизразителност на лицето, то неговото е изразително, талантлив е, има развитие. Обаче се чудя дали това е достатъчно, за да излезе от образа на "хулиган" и "лошо момче", за да се снима в сериозни филми някой ден след Синовете.

Хм, и Джиленхал е 80-и набор... вододелна година, нима??!?!

# 81
Не знам доколко сериозни актьори са излезли от телевизията и са пробили в голямото кино.

# 82
  • София
ами то затова Хънам ми е казус. Щото филмите, в които снима нямам забележка...
Хайде в Хулигани... бой и футбол, обаче На ръба си е сериозен трилър, който на фона на трилъровите бозици в настоящото десетилетие има и опит за туист, и напрежение, и задържа интереса, и в същото време образа на Хънам там е добре построен.

# 83
За Man on a Ledge става дума, нали?

# 84
  • София
тц, за The Ledge http://www.imdb.com/title/tt1535970/
Хънам е момъка в подписа ми.

в този, който ти си посочила e Сам Уортингтън, който дори само заради Аватар ще бъде запомнен, но съм го гледала и на други места и ми допада... 76 набор е. (но аз съм пристрастна към Аватар, та ще замълча)

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 19:59 от Vanya_I

# 85
Сам го знам, но реших, че симпатягата от подписа ти е в по-второстепенна роля. Да, да - проверих го веднага кой е. Laughing

# 86
  • в морето до колене
Не знам доколко сериозни актьори са излезли от телевизията и са пробили в голямото кино.

Това си е въпрос за отделна тема направо  hahaha
Малко са. (Аз например броя Клуни, ама вие няма да се съгласите с мен  Whistling)
Мисля, че е по-разпространен обратният пример - като поовехтеят да почнат да се снимат в телевизията за пари.

Но е факт, че от сегашните 30-годишни доста са започнали в телевизията като тийнове. Или в реклами...
Даже смятам това за втората им отличителна характеристика.
Ма той пък и Лео така е почвал  Thinking Така че съм объркана по тая точка.
Ако броим и Томик, който пък е спечелил тв-кОкурс за модели  Mr. Green - картинката е хептеМ весела.
И естествено Франко - който и досега се снима в сапунки. Ей тъй - за еклектизъм на СV-то  Joy

# 87
  • София
не, няма преливане между сериали и кино общо взето.
но Хънам е интересен, защото на екран седи по - различно от всички останали участници в сериали.
Мячик, ти гледала ли си Синовете? попадала ли си?

# 88
  • в морето до колене
Не съм, но онази вечер гледах Кейти Сагал при Крейг... и ми стана интересно. BTW в откъса, който даваха, си партнираше с Джими Смитс. Може и това да ми е повлияло  Blush (аз съм друга генерация все пак)
Само не знам кога ще намеря време да му хвърля едно око. Може лятоска...

Хм, и Джиленхал е 80-и набор... вододелна година, нима??!?!

Ахам  Mr. Green
Аз нали затова съм я взела за базис - и от нея отчитам по малко +/-

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 20:35 от mia4ik

# 89
  • София
Лятоска мина
гледай, гледай. Те са малко серии. по 12 мисля на сезон по 1 час. Кейти е много различна.

Общи условия

Активация на акаунт