СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 434
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Франчи, аз си смятам че на 21 август влизам в девети месец, защото на 21 септември ми е термина-това е бабиния метод  Mr. Green
Фейтче, почвай да тупаш дюшеци и матраци с мъжо и после дърпане на зърна и утре, най-късно вдругиден да се похвалиш с бейби вест  Аз ви предлагах свекър ми, като беше тук, че много бързо предизвиква контракции, като лази по нервичките ама вие НЕ  Joy Mr. Green Hug
Стискам палчета на всички мами, които вече сте на път за среща с бебчовците  Praynig Praynig Praynig
Франчи, казах ти да не ме изпреварваш  Naughty Mr. Green Mr. Green Стискай кълчици  Hug Mr. Green За срещичката предлагам да се чакаме пред входа на Джъмбо и после да решим къде да седнем  lalalala

# 616
Фейт  rotfImao rotfImao rotfImao , ходи раждай, моля ти се  Hug  Утре искам от теб изкачване и слизане по стълби поне 2-3 часа, след това мачкане на зърна още 1 час, горещ душ поне 30 минут, хващаш мъжа за два-три тура  luvbed , след бурята в леглото пак горещ душ и може би трябва вече да получиш някакви позиви понеееее малко  Mr. Green

Оххх ... ми изтрещявам вече  Tired

Че и Лъки от мен не може да си пусне темите  Joy още малко мила и ти давам воля на писанията  Mr. Green Hug Само гледай и ти да не ме изпревариш  ooooh!  Joy

Канелче ... те с години започват да се вдетеняват повечето. Ако преди са били ангажирани с работа и т.н не им е оставало време да месят толкова. Сега обаче ако вече са пенсионери и си стоят вкъщи, явно се чудят какво да правят и са решили да ти опънат нервите. Не им се давай изобщо  Crossing Arms Hug

# 617
какъв цвят са околоплодните води?  Rolling Eyes
някой виждал ли ги е? ако изтечат у дома,много ли са??

Прозрачни са, както са казали и другите мами, а за количеството, доколкото знам, около 200мл изтичат наведнъж, но ако мехура се е спукал някъде високо, може да текат по мъничко. При мен беше  така предния път, миришеха ми на сперма, в интерес на истината.

# 618
И аз надничам от балкона, ама не мога да се включа Wink
А и не издържам да седя пред компютъра
Потрамбовахме тази вечер и сега ме стегна, ама няма контракции да се усетят
Ще го видим и ще пиша ако мога  Peace

# 619
мишонче, айде така е на входа да се чакаме ,за да решим къде да седнем Hug не искам да раждам преди теб хихихи
значи по бабиния метод съм вече в 9-ти месец хихихихи айде да ми е честито!!!! Crazy Crazy Crazy

# 620
hrisikтам има ли марсиля до Джъмбото:) и за там съм навита ,то важно е да се видим,не къде ще ядем:)
Права си Франчи, ама аз като само за вкусотийки си мисля  Blush Иначе има Марсилия като тръгнеш от въпросната пицария и подминеш Джъмбо е. Така ме е яд, че няма да мога да се видя с вас  #Cussing out, ама нали имам по-важни и неотложни задачи   ylinfant
Лия, дано раждането започне и свърши бързо и безболезнено със здраво бебче Praynig

# 621
Канела проблема с бъбреците е вероятно от катетъра. Обади се на доктора си и вземи един имунобор уро пие се месец. Хранителна добавка е.

# 622
hrisik, не се ядосвай, че няма да дойдеш  Hug Ти си имаш по-важна среща   ylinfant А щом наблизо ти е Джъмбо, значи сме съседки-аз съм при пазара на Борово  Mr. Green Та после ще си правим бебешки срещички  Hug Mr. Green

# 623
Мартичка, успех утре, мила - стискам силно палци всичко да е ок и да се развият бързо и благополучно нещата  fingerscrossed  Praynig  Hug
Лиа, Мии, Хрисик - стиснати палчета и за вас и за всички, които има нужда  Hug
Браво, че се организирате за среща в петък - и на мен ми се иска да дойда, но сигурно в понеделник ще имам път към София. Който не е родил дотогава, може да измислим пак едно кафенце  Wink
Честито бебче на Веси84  newsm30

# 624
Честито бебе на Веси! Здраве, радости и повече смях отколкото сълзи Simple Smile

Silvyyy течението е нормално при бременност, аз не бих си слагала сама каквито и да било глобули ако не са ми предписани. Отделно момичетата казваха, че на тях пише да не се ползват при бременност. Не е вярно, че на всяка ги изписват тук профилактично...

# 625
Silvyyy, Калинчето е права. Аз също имам течение, но доки каза, че е нормално за този етап на бременността. Пуснах си изследвания за всеки случай, но микробиологията ми е чиста. Не ми е изписвала нищо профилактично за течението.  Peace

# 626
  • Stara Zagora, Bulgaria
И аз съм така, наистина ще е кофти да се зарази бебчо, но не са ми изписвали профилактично, това все пак не са витамини newsm78 явно някои лекари така практикуват, не мога да дам оценка, не съм лекар, може и правилно да е, според мен всеки трябва да се вслуша в лекаря си и да му има доверие.

# 627
Сега видях, че LiLi не е писала от 21-ви ... дано всичко е наред с нея, че последно беше с 5 см разкритие и бъбречна криза  ooooh!  Praynig  А valliav от 17-ти август  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 23:22 от F.a.t.e.

# 628
  • Варна
Silvyyy, Калинчето е права. Аз също имам течение, но доки каза, че е нормално за този етап на бременността. Пуснах си изследвания за всеки случай, но микробиологията ми е чиста. Не ми е изписвала нищо профилактично за течението.  Peace
Това все едно аз съм го писала.

# 629
Честито бебче на мама  vesi84!Живи и здрави да са!

Общи условия

Активация на акаунт