СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 530
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
# 196
angel_bbb мерси Simple Smile.Заради тия очи ми простиха похъркването hahaha.Иначе аз като светлоока ,харесвам повече кафявите очи-за мъж особено...ама квото дойде.Има голям шанс да е синеочко Heart Eyes

# 197
Ох,,много мъчно ми става,че след месец може би няма да имаме такива интересни теми.Може би е нормално  да нямаме много време след като родим,но все пак.... Някак си ми е мъчно   smile3518 и не само за това ами и колко много неща ще се променят  #Crazy
Дано да са за добро промените и дано не ни опустее темичката newsm53

# 198
  • Варна
Няма да се случи ако не го искаме! Аз ще пиша!

susamenna, мила напълно те разбирам! Не се депресирай допълнително. Бебчо ще си е скоро при теб и всичко ще е ок, но ти не трябва да изпадаш в депресии. При всяка възможност търси си с някой да си говориш. Не оставяй сама с мислите си.

# 199
И аз ще пиша  Hug

# 200
Аз влизам с малко притеснение  Rolling Eyes днес имах странни режещи болки над пъпа  Rolling Eyes дали е от някакво разтягане или трябва да се притеснявам  Rolling Eyes акушерката в неделя няма да е намеря а в спешното мисля че не съм за там защото сега не ме боли и болката отшумява без да пия нищо  Rolling Eyes
Какво мислите вие?  Rolling Eyes
Иначе контракции си имам цял ден през час, два а и през някоя и друга минута...ама са неригулярни...болки в кръста също имам  Rolling Eyes

# 201
пратих заявка за прием в групата моя фб е :Гергана Драганова

# 202
Евка ... според мен изчакай да станат регулярни  Hug

Днес забравих да се похваля  Mr. Green изрязох си ноктите на краката сама и се лакирах  pletka
Предния път си мислих, че ще е за последно, но и днес успях  Joy

Аз ви оставям девойки  Hug ... лекинка и мекинка на всички  Mr. Green

# 203
надявам се всички да пишем, аз със сигурност ще пиша понеже си нямам и на идея как се гледа новородено бебче  Embarassed ще е опитна мишка в началото докато свикна  #Crazy

# 204
Евка ... според мен изчакай да станат регулярни  Hug

Днес забравих да се похваля  Mr. Green изрязох си ноктите на краката сама и се лакирах  pletka
Предния път си мислих, че ще е за последно, но и днес успях  Joy

Аз ви оставям девойки  Hug ... лекинка и мекинка на всички  Mr. Green
Фейтче ще изчакам ама мен ме притеснява режещата болка...нормална ли е не е ли...тя ме тревожи мен...контракциите са ясни ще се чакат  да станат регулярни  Simple Smile
Сладки сънища  Hug

# 205
Ева Изпреварили са ме  Laughing Режещата болка - най-вероятно правиш разкритие  Peace При всяка жена и строго индивидуално колко бързо става, изчакай контракциите да са на 5-7 минути.

# 206
  • Варна
Ева Изпреварили са ме  Laughing Режещата болка - най-вероятно правиш разкритие  Peace При всяка жена и строго индивидуално колко бързо става, изчакай контракциите да са на 5-7 минути.
Тези контракции трябва ли да са болезнени? Аз имах тази вечер няколко срязвания силни ама ниско долу и втвърдяване на корема ама без болка.
И от къде мога да си купя арника?

# 207
май наистина е много индивидуално, и при мен коремът сега ми е на камък, обаче не го броя  Mr. Green защото нищо не ме боли

ще видим как ще е за пръв път, майка ми казва - раждане без болка няма  hahaha ако не те боли - си седиш вкъщи  Mr. Green пък ще видим като се почне - как ще реагирам и аз  Sunglasses

# 208
И моя корем се стяга постоянно и за  по-дълго от преди. preggo
Но болки няма.И си кротувам в къщи:)
Всички казват,че не мога да сгреша истинските контракции и аз се успокоявам самичка.
Мъжа ми отново тръгна към Бургас,да видим кога ще го връщам:) Laughing
Нещо ми се губят Мели и Лили? Rolling Eyes
Натали,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!БЪДИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА И ГОРДА МАМА НА СЛАДКО БЕБЧЕ МНОГО СКОРО  bouquet

# 209

future-mamand,anghella,kami2004 Точно така, няма сбъркване истинската работа  Mr. Green И аз първият път си виках, че няма да разбера, че раждам, но уви! Място не можех да си намеря като тръгнаха нещата  Crazy Реже, има ритмичност, стягания абе пълна програма  Laughing

И на мен ми се губят Мели и Лили  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт