СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 452
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Хриси момичетата верно на крака да ни дойдат,а и аз не знам дали ще успея да се присъединя.Иначе я знам тая пицариика,не е зле:)) Peace.Поспах аз и айде-всичко отмина...секс ,разходки...прозорци...бабини деветини вика бебчо,ще си дойде когато си иска:)))

# 541
Mii стиснати палци и от мен Hug Hug

# 542
Хриси момичетата верно на крака да ни дойдат,а и аз не знам дали ще успея да се присъединя.Иначе я знам тая пицариика,не е зле:)) Peace.Поспах аз и айде-всичко отмина...секс ,разходки...прозорци...бабини деветини вика бебчо,ще си дойде когато си иска:)))
Явно ние с теб ще си ходим сами в Джъмбото, т.е. не съвсем сами - с бебоците  newsm30

# 543
Тамън да напускат есенните неща  Heart Eyes

# 544
  • Stara Zagora, Bulgaria
Добре, че казвате, че аз нали не харесвам фейсбук активностите Laughing, най-вероятно ще дойда в петък, не се сещам за тази пицария ама като е до Джъмбо все ще я намеря, иначе Марсилия я знам, но не е там така ли друго заведение ли е newsm78.
Сега бях на тонове, чудесни, ама грам контракция няма, а как се е получило това разкритие ми е чудно Wink.

# 545
По мое мнение това за чистенето и секса, че помагало за раждане, само някой болен мъжки мозък го е измислил. Да свърши женицата всичко из къщи преди да иде да ражда, че и въргаляне да намаже човек. После казал на приятел и ето ти легенда.  Mr. Green

# 546
По мое мнение това за чистенето и секса, че помагало за раждане, само някой болен мъжки мозък го е измислил. Да свърши женицата всичко из къщи преди да иде да ражда, че и въргаляне да намаже човек. После казал на приятел и ето ти легенда.  Mr. Green

Joy Joy Joy Харесва ми теорията ти  Hug

# 547
sky*  - разкри им конспирацията!  moresmile

Мартичка, на теб ти стискам палци утре! Всичко ще е наред

# 548
Мартичка, стиснати палчета и от мен  Hug Надявам се другата седмица ние с теб да пишем вече за бебешки, а не за бременелски работи  Mr. Green

# 549
Mii, стискам палци всичко да е наред с човечето. Не се притеснявай, не му е рано, вече са ни големи, всичко ще е наред  Hug
Ох, аз след обилния обяд заспах, Събудих се и от воле ометох 2 пълнени чушки. Възспрях се, да не изям на детето вечерята. Сега обаче този вашият сладолед ме загложди. Ох, не е лесно  Whistling

# 550
Благодаря, Калина, Хриси   Hug
Дано, Хриси  Praynig

От един час си оправям педикюра, това е най отвратителното нещо с този корем. Ако не са ми лакирани краката като че ли ще ме върнат утре, ама е на, да се мъча  Mr. Green

# 551
Мартичка, аз вчера се мъчих с това упражнение, но нали знаеш - само с безцветен лак може... Трябва анестезиолозите да могат да ти виждат цвета на ноктите. Аз се справих като си качих крака на мивката и леко наведена встрани си стигах пръстите Simple Smile
Хриси - ти в петък щеше да си гушкаш бебчо, нали?

# 552
sky*   харесва ми теорията ти  Joy
Оффф с тези пицарии ще ме уморите, звъннах на половинчо, че като се прибере след половин час искам да ме води на пицария..сега остава да реша в коя да е  Simple Smile  smile3508  261uu

# 553
Ауууу, и на краката ли безцветен лак? Ма аз как хубаво се нацапотих с винено червен  ooooh!
Нямам сили да го повтарям упражнението пак, който не му харесва да ми го чисти утре  Crossing Arms
За ръцете знам аз, оставих ги без лак, дано им стига да гледат  Laughing

# 554
  • Stara Zagora, Bulgaria
Аз знам за ръцете, че е достатъчно да не са лакирани, ама това не от опит ами питах наскоро някой, а и тук май се коментираше...може и от болницата да зависи знае ли вече човек Laughing

Общи условия

Активация на акаунт