СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 434
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Miii, стискам палци всичко да е наред  и двамата да сте добре  Praynig Hug

Моите тонове са добри, контракции никакви  Mr. Green. Вече ми е смешно, но тотално съм блокирала, не мога да си събера мислите. Сега съм се заела със стерилизацията на помпата, багажа уж приготвен, остава да оправя тоалета и .... аз не знам още какво. Мотам се като муха без глава вкъщи  ooooh!

# 526
Айде днес няма ли да има бебешка новина?  Wink
Днес ходих при акушерката ми за тонове. Всичко е ОК само дето каза, че било голямо бебето и по-добре било да го раждам вече, че големите бебета били много хубави, но трудно се раждали hahaha Ами като не го решавам аз, когато реши да излиза  Grinning

# 527
Момичета съжалявам ,че нахлувам така в темичката ви, но продавам количка STOKKE, ако някой се интересува : http://prodavalnik.com/kolichka-stokke-i9010043

# 528
Зорничка,точно така и при мен  hahaha
whisper__1,аз от 4 месец съм завикала ох ако може утре да родя веднага отивам не искам и миг да губя.А сегаа особено вечер като се стъмни смелостта ми се изпарява и тракам зъби и само се ослушвам дали не е контракция всяка болка
Мартичка, Hug

# 529

не се сдържах  Joy
Лелеле момичета не съм спряла от сутринта да ям ooooh!, а сега се чудя дали да не закарам мъжо на Стената за по мелбичка  Blush #Crazy

# 530
Евваа и аз ометох една тава с манджа Blush Blush Много глад ме гони напоследък ooooh!
Я по добре на сладоледената къща го заведи на мелбичка \май са по-добри\

# 531
Miii  Hug Hug Стискам палци - всичко ще е песен и до седмица с бебчо на ръце  Hug

Аз отивам за течен шоколад, че незнайно как свърши  Whistling

От топлото се изпарява по-бързо, и у нас е така  Laughing
hahaha hahaha hahaha hahaha Ама и аз си взех и хапнах малко!

а за апетита в нас съм си сама втори ден а в хладилника остана един кетчуп..явно някой ми краде от храната ..хихи  smile3520
osmiqoblak ,ако си теглила нелегално филми,може и Асен Блатечки да ти е изял храната Joy hahaha rotfImao rotfImbo

Леят се бисери за мен непостижими  Joy Joy

мама зайка_ и мойто вампирче днес се кротна, ама колко й е тясно вече  Whistling Рецитирам си аз: Таз квартира тясна за мойта душа/телеса е... - ей ме - не ставам , ама е точно това, което описваш angel_bbb    smile3533 smile3534
Циците са супееер  smile3521
Аз принципно си имам и не съм наляла много - още си нося последните сутиени - надявам се и да не налея още, че ще става страшно - който си има знае как боли, може и изкривявания да се получат.

stefanel на Триумф предполагам стандартен сутиен - иначе тези за кърмене са с резон да растеш на чашка, че да може и подплънки да се слагат като тече.
eva_82 заедно ще си раждаме - така ми се струва  Hug

Evvaa  Ахххх - тея мелбички в Стената - Юли ходихме до Пловдив уж на аквапарка, ама аз само заради мелбичките - мммммммм

# 532
Миии,  Hug Успех!

Фейт, ти последно коя помпа си взе? От Джъмбо или на Бертони? Аз още се ослушвам, но се ориентирам вече към приготвяне на багажа от единия край. Все нещо забравям...

# 533
Леле, момичета, чакайте да ви се похваля. ВИДЯХ БЕБЕТО НА FUTURE_MAMMAN ДНЕС
Малко сладко бръмбърче, рошавичко едно такова....направо бонбон и половина. Много бързо и лесно е родила, изглеждаше просто супер. Дай боже на всяка от нас  Hug

# 534
Mii щом за 20 дена е качило само 300 грама и вече съвсем няма води ми се струва по-добре да го вадят...Ти вече си в 9ти месец и бебчо е достатъчно зрял, а и в МД добре ще се погрижат за него ако има нещо нали там е най-добрата неонатология...Ще стискам палци всичко да е наред и да си се гушкате с дребосъчето съвсем скоро

# 535

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Аз вече приключих  Tired
Облизах цялата къща .. от - до    Mr. Green и вече ще го чакам тоя малкия да се появява Crossing Arms

Отивам да сготвя на бърже и после ще ви дочитам  Heart Eyes Hug

Лъки ... дала съм заръка на мъжо да купи тази от Джъмбо ... изглежда много по стабилна и правеше вакуум  Peace

# 536
Mii стискам палци всичко да е наред, може и да са сбъркали, но ако е така, определено ще го извадят скоро, с теб сме  Hug

аз също взех да се схващам и гърба и корема  Shocked май си наближава...то ще си покаже  Grinning

# 537
  • При моите мъже...
Благодаря на всички за подкрепата Hug И аз само се моля всичко да е наред с бебчо, пък ще си навакса после. Все се надявам, че не са успели да го замерят правилно и че си е по-голямо бебе. Praynig
Днес ме гледа и друг доктор и на друг ехограф, който само потвърди нещата, така че ще се наблюдаваме тази седмица и щом са преценили ще го вадят.

# 538
Mii, стискам палци всичко да е наред с бебчо. Щом трябва, нека го вадят. В МД наистина са най-добрите и ще направят каквото е необходимо и двамата да сте добре  Praynig  Hug
Как можахте да направите среща до къщата ми и аз да не мога да дойда  Whistling Като си говорите за мелби, да ви кажа, че в пицарията до Джъмбо /Марсилия/ правят невероятни мелби. На мен шоколадовата ми е любима. Също има и страхотни закуски и отварят преди 11 ч.   food002 /много тъпо ми стана като ви казах за Хепи и те не работеха  Outta Joint/

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 16:52 от hrisik

# 539
Mii, с теб сме и стискаме палчета!  Hug Praynig
Хайде чакам бейби вести днес.  newsm18 newsm18 newsm18

За софийските мами: Организираме си среща този петък в 12.00 ч. пред пицарията до Джъмбото на бул. България. Хапваме, пийваме кафенце - събираме сили и щурмуваме Джъмбо.   Mr. Green newsm71  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт