СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 459
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • където мечтите се сбъдват
Лелее,какво сладко бебче,че и със шапчица  Heart Eyes Simple Smile

# 511
  • София
osmiqoblak ,ако си теглила нелегално филми,може и Асен Блатечки да ти е изял храната Joy hahaha rotfImao rotfImbo

Добър ден момичета добре ме разсмяхте rotfImbo newsm20 Hug

# 512
Лелее,какво сладко бебче,че и със шапчица  Heart Eyes Simple Smile
Мерси мерси! Blush Blush Зимно бебе на 26 януари се роди. Има и ушички на терличките.

# 513
 Привет, аз искам да ви питам случва ли ви се докато си седите,лежите и т.н. бебчето да се събира само в една частна корема на една огромна бабунка или пък понякога на 2 ако има и краченца от другата страна.Чувството си граничи с болка и едно такова тежко и опъващо сякаш ще се изпуснеш в гащите  Whistling hahaha или пък все едно ще излезе като тапа това бебе ако си намери дупка   surpriseuu

# 514
Лелее,какво сладко бебче,че и със шапчица  Heart Eyes Simple Smile
Мерси мерси! Blush Blush Зимно бебе на 26 януари се роди. Има и ушички на терличките.

Малкото зайче, със заешки потурки  Mr. Green Hug
Голам сладурчо  Blush

angel_bbb Случва ми се ... от 6/7 месец почти постоянно  Mr. Green Hug

# 515
Привет и от мен!
Днес се чувствам страхотно, защото успях да спя почти 11 часа, направо отдавна не се беше случвало Simple Smile
Сега ще ходя да си приготвя нещо за обяд и после слагам и за вечеря Simple Smile Вчера едни меденки правих, толкова готвене не е било никога. Следя ви тука рецептите, ама да видим кога ще ми остане време за всичко!

Да кажа и тук, ако има някоя мама, която не се е включила във фейсбука, за петък говорим една среща до Джъмбо на България да направим, в пицарията и после да се плъзнем в магазина. Като има час ще пиша пак, който искам и има възможност да заповяда. Представям си като плъзнем всичките в магазина и почнам да ахкаме по някакви неща .... Joy

За сутиените, аз преди носех 75 С, после за бременни си купих 80 Д, но отдолу ми бяха широки и не ми държаха добре, затова сега си взех за кърмачки 75 Е Simple Smile От Mothercare едни най-обикновени бели, за 24 лв комплекта и се надявам да ми вършат работа.

angel_bbb в 50% от времето съм така Simple Smile От едната страна дупенцето, в другия край крачетата и опъъъва ли опъва... аз много му се радвам като прави така  Heart Eyes

# 516
Привет, аз искам да ви питам случва ли ви се докато си седите,лежите и т.н. бебчето да се събира само в една частна корема на една огромна бабунка или пък понякога на 2 ако има и краченца от другата страна.Чувството си граничи с болка и едно такова тежко и опъващо сякаш ще се изпуснеш в гащите  Whistling hahaha или пък все едно ще излезе като тапа това бебе ако си намери дупка   surpriseuu

аз съм така всеки ден, като се пораздвижа минава

# 517
Хмм аз уж съм в фб групата ,а съм го проспала това джъмбо в петък...Ако обаче е рано сутринта ще пропусна ,че от 10 съм на доктор/ако не съм родила;))/

# 518
Фейтче,и на мен от към 7 някъде ама напослдък ме плаши ShockedЯвно вече много ми е опънат корема и ми излезе и пъпа и направо като се наежи така Joy(като казва ММ)  Whistling малко се паникьосвам все едно така ще остане  Laughing  Hug
Ха belli,май скоро и аз открих тази зависимост.  Hug
Калинче,и аз и се радвам толкова много направо от това бебе ми зависи живота,толкова го искам Heart EyesНо попитах защото понякога направо боли hug:
Благодаря ви  Hug

# 519
Аngel_bbb Е че ние сме си почти постоянно така Mr. Green Вкъщи казват че като родя сигурно щял да ми остане така корема - на една страна hahaha
Аз от известно време все повтарям вкъщи как нямам търпение вече да раждам, да излизала малката по-бързо... Е тая нощ като ме стегнаха едни контракции #Crazy събудих без да искам половинчо след 2 часа охкане и пъшкане и му викам "А неее рано е, не ми се ражда още" hahaha hahaha
Маи съм много смела само на думи хаха

# 520
  • При моите мъже...
Привет момичета,
Днес отидох с направление за хоспитализация в МД. Прегледаха ме, пуснаха ми изследванията, дадоха ми стая и ме пуснаха да си ходя, със заръката да съм там сутринта, преди визитацията. Доста по-спокойно ми е така...
Това което ме притеснява, освен че водите почти ги няма, че бебето е наддало много малко. В началото вървеше с 2 седмици напред и постепенно стана с 2 назад от термина. За 22 дни е качил само 330 гр... Confused Със сигурност ще го извадят най-късно в понеделник. Моля се само всичко да е наред с него, пък после ще порасне! Дано причината за лошото хранене/ наддаване/ води да е в мен, а не в него Praynig

# 521
Привет, аз искам да ви питам случва ли ви се докато си седите,лежите и т.н. бебчето да се събира само в една частна корема на една огромна бабунка или пък понякога на 2 ако има и краченца от другата страна.Чувството си граничи с болка и едно такова тежко и опъващо сякаш ще се изпуснеш в гащите  Whistling hahaha или пък все едно ще излезе като тапа това бебе ако си намери дупка   surpriseuu
И аз съм така Ангелче, особено вечер на сериала Анатомията на Грей направо ще излезе през пъпа. Мъжа ми се шегува, че с тия сериали дето ги гледам, като се роди ще вземе то да ме зашие! И мен последния месец ме боли, имам чуството че ще ми се скъса кожата някъде

# 522
Миленка , това за родовата дейност са докторски умозаключения, които ако бяха верни аз наистина да съм родила още в 28 седмица  Mr. Green Но така пишело в дебелите книги...  newsm78 Да вземат да си ги скъсат от главата най-добре ще направят, без туй за нищо не стават тез доктори  Mr. Green

# 523
Мии, ако преценят, че е по-добре да го извадят по-рано, действай...ако бях на твое място бих отишла и за второ мнение някъде....ей така, за да съм сигурна, че взимам правилното решение.

А за срещата...ако удържа на мерака на докторите да ме режат точно тогава, ще дойда smile3533

# 524
Това което ме притеснява, освен че водите почти ги няма, че бебето е наддало много малко. В началото вървеше с 2 седмици напред и постепенно стана с 2 назад от термина. За 22 дни е качил само 330 гр... Confused Със сигурност ще го извадят най-късно в понеделник. Моля се само всичко да е наред с него, пък после ще порасне! Дано причината за лошото хранене/ наддаване/ води да е в мен, а не в него Praynig
Mii,колко е сега бебчето?Не се безпокой все пак си в МД,а пък и ако навън ще се храни и ще порастне по -бързо по-добре така.Аз също бях склонна като ми казаха така миналата седмица да го вадя и то точно в МД при тази ситуация,а не тук.Стискам ви палци всичко ще е наред  Praynig Hug

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 15:31 от angel_bbb

Общи условия

Активация на акаунт