СЕПТЕМВРИйската мама готова е вече „Идвай, малко есенно човече!”

• 24 451
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Здравей те момичета. Имам огромната нужда от вашата подкрепа днес. След час отивам да ми слагат гел за да се опитат да предизвикат раждане. Процедурата ми казаха че отнема 6 часа. Три пъти поставят гел и след всяка интервенция 45 мин лежиш и 45 мин ходиш. Надявам се това да предизвика контракции и бебчо да трагне за6тото другите стъпки са система утре и ...не дай боже крайния вариянт секцио. Цпоред моя доктор утре най късно трябва да имаме бебче.....дано всичко е наред и скоро мога да си гушна едно живо и здраво бебче. Това е от мен. Лека вечер на всички.

# 571
lia1977 с теб сме, мила!  Hug

Честито бебче Кристиян на мама Веси!

# 572
Vesi84 честита рожба, чакаме си разказа, да ти е жив и здрав Кристиян

lia1977 с теб сме  Praynig всичко ще бъде наред, ще видиш  Heart Eyes

аз отложих снасянето, няма да е днес  Mr. Green

# 573
lia1977, с теб сме!!!  Praynig Praynig Praynig Скоро ще се гушкате с бебчето!!!  Hug  Hug

Честито на мама Vesi84 и малкия Кристиян!!! Да расте здрав, щастлив и да слуша мама и тати!!!   smile3525 newsm30  party006

# 574
Честито на мама vesi84 smile3525 newsm30
lia1977, спокойно  Hug

# 575
Честито на мама Веси и малкия голям мъж.Да слушка, папка и расте.Бързо възстановяване на мама. Честито и на лелята(знам че от любовта на леля по голяма е само тази на мама)
Лиа и Марти с вас сме. Стискам палци. Хриси ще чакаме и твоя новина в края на седмицата. Всичко ще е наред.
Канела еднократната помощ е за всяко дете. Детските са социална помощ за деца чиито родители получават под 350лв на член от семейството. Един вид подпомагане на нуждаещите се. всичко това на база преамбюлана Конституцията, който повелява, че България е социална държава. т.е. детските не са за всяко дете. Та за еднократна помощ срокът е 2г от раждането. За детски надбавки - от деня в който отговаряте на условието за 12м назад.

# 576
Здравей те момичета. Имам огромната нужда от вашата подкрепа днес. След час отивам да ми слагат гел за да се опитат да предизвикат раждане.

Силно стиснати палчета имаш  Praynig и дано до утре вече гушкаш своето бебче  Praynig Hug

# 577
Марти и на теб стискам палци, че наистина не остана време  Hug

аз май още се ослушвам  newsm78 така ми падна днес корема, че се усеща придърпване, обаче като се почна схващането в корема и гърба, пак хапнах стабилно и легнах в кошарата, с надежда да ми мине, и явно съм заспала  Hug

мъжо ми се прибира към 11ч вечерта, без него не се давам  Mr. Green а от утре е официално 2 седмици в отпуск  Grinning

# 578
  • Бургас
По мое мнение това за чистенето и секса, че помагало за раждане, само някой болен мъжки мозък го е измислил. Да свърши женицата всичко из къщи преди да иде да ражда, че и въргаляне да намаже човек. После казал на приятел и ето ти легенда.  Mr. Green

Е, гоУмеа си, мнооого си гоУема smile3521
Честито на Мама Веси! Жив и здрав да е малкия беборан!

Фейт, аз не съм на пълнени чушки, но се чувставм като една голяяяма, натъпкана камба Crazy Това брои ли се? Grinning
Поколоко, браво на малкия Паци Heart Eyes
Аз днес финализирах всички тестове, изследвания, кардио-мардио, анестезиолози-манестезиолози, кИбаПчета-мибапчеТа и т.н. и ся си чакам Док да се върне от отпуск.
Марти, аморе, да дойда да дърпам, а? Mr. Green

# 579
Vesi84  да ти е жив и здрав сина!

lia1977, Марти стискаме палци  Praynig

# 580
vesi84,ха честита рожба.Да е здрав и късметлия newsm67

lia1977 ,имаш моите стиснати палчета Hug

# 581
Честито на мама Веси, Hug живички и здрави,да са цялото семейство Simple Smile

# 582
Хриси - ти в петък щеше да си гушкаш бебчо, нали?
Да, Калинче,живот и здраве се надявам в петък да се гушкаме  smile3541
маметата,който ще дойдат в петък,да хапнем по нещичко в обедно временце и да се видим,после подобаващо щурмуване както казва Мишончето на Джъмбо Party  тази пицарийка е от Била по тротоара като тръгнеш към Джъмбо-точно преди него на тротоара-все седят някакви мацки и предлагат дневната промоция хапване и пийване хихиихи
Само веднъж успяха тези мацки да ме излъжат да седна там и не повтарям  Sick. Марсилия е хиляда пъти пъти по-добре.
vesi84, честито бебе Кристиян. Жив и здрав да е и много да слушка мама и тати! Бързо възстановяване на теб!

# 583
Лиа с теб сме, дано утре да се похвалиш с рожбичка!

# 584
Честито на мама Веси, да е жив и здрав малкия юнак. Бързо възстановяване на мама    bouquet

lia1977, стискам палци, от сърце ти пожелавам всичко да протече по най-лекия начин  Praynig Hug

Марти, аморе, да дойда да дърпам, а? Mr. Green

Абе дръж си телефона зареден, ако се закучи много ще свиркам да помагаш  Hug   bouquet
Радвам се, че при теб всичко е ок, айде чакаме твоя доФтор и да се почва  Heart Eyes

Анхелка, не отписвай деня, още не е свършил, нищо се не знае   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт