Бургас- предложения за интересни места за посещение

• 2 327
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте!
Утре пътуваме на юг и планираме еднодневно-двудневно  посещение в Бургас. Моля, препоръчайте ми интересни места,които заслужава да бъдат видяни. Имам едно 7 годишно лапе,което иска да се забавлява в детски увеселителен парк, какъвто има в морската градина на Варна, търсим зоологическа градина, хубав мол за големият,който е 13 годишен, голям магазин втора употребадрехи за мен  и известна автокъща за съпругът ми
благодаря
Ще бъда благодарна ако ми препоръчате и водоеми подходящи за риболов между Бургас и Слънчев бряг

# 1
  • Beyond the Frontiers
Здравейте!
Утре пътуваме на юг и планираме еднодневно-двудневно  посещение в Бургас. Моля, препоръчайте ми интересни места,които заслужава да бъдат видяни. Имам едно 7 годишно лапе,което иска да се забавлява в детски увеселителен парк, какъвто има в морската градина на Варна, търсим зоологическа градина, хубав мол за големият,който е 13 годишен, голям магазин втора употребадрехи за мен  и известна автокъща за съпругът ми
благодаря
Ще бъда благодарна ако ми препоръчате и водоеми подходящи за риболов между Бургас и Слънчев бряг

В Морската градина има доста детски кътове и всички са обновени, но до Пантеона има и други забавления, батут, бънджи блъскащи се колички и т.н. До Цурка - изложба на пясъчни фигури - Дисни герои.
В новият мол Галерия има център с електронни игри - в к-с Славейков.
Магазини втора употреба съм виждала по улица Цар Симеон.
Автокъщи не знам, водоем - до село Порои - между Слънчев бряг и Бургас, ама дали има риба newsm78

# 2
Galactic Voyager,БЛАГОДАРЯ ТИ!
ДНЕС МНОГО СЕ ЗАБАРВЛЯВАХМЕ В МОРСКАТА ГРАДИНА,ТЯ НАИСТИНА Е ЧУДЕСНА И МНОГО ДОБРЕ ПОДЪРЖАНА
ИМАМ ПИТАНЕ,КАК ДА СТИГНЕМ ДО ДЖЪМБО ,ПО ПЪТЯ КЪМ АЙТОС ПОСОКА СОФИЯ, В КВАРТАЛ ВЕТРЕН, ПОНЕ ТАКА ГО ВИЖДАМЕ НА КАРТАТА,НО НЕЩО МЕ УСПЯХМЕ ДА ГО ОТКРИЕМ

# 3
  • Beyond the Frontiers
ДНЕС МНОГО СЕ ЗАБАРВЛЯВАХМЕ В МОРСКАТА ГРАДИНА,ТЯ НАИСТИНА Е ЧУДЕСНА И МНОГО ДОБРЕ ПОДЪРЖАНА
ИМАМ ПИТАНЕ,КАК ДА СТИГНЕМ ДО ДЖЪМБО ,ПО ПЪТЯ КЪМ АЙТОС ПОСОКА СОФИЯ, В КВАРТАЛ ВЕТРЕН, ПОНЕ ТАКА ГО ВИЖДАМЕ НА КАРТАТА,НО НЕЩО МЕ УСПЯХМЕ ДА ГО ОТКРИЕМ

Точно, няма как да го пропуснете, в средата на полето е.

# 4
  • Бургас
По пътя за Ветрен, ама от другата страна - посока Бургас. На надлеза за Лукойл обръщате и сте там.

Общи условия

Активация на акаунт